aricia 02.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 to pierwsze, które pokazałaś jest fajne.znalazłam takie cóś : http://www.customform.pl/Sklep/jadalniane/Krzeslo-Nox-Roll,2,0,89,1840.htmtylko ciekawe, jak z wygodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 05.11.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 to pierwsze, które pokazałaś jest fajne. znalazłam takie cóś : http://www.customform.pl/Sklep/jadalniane/Krzeslo-Nox-Roll,2,0,89,1840.htm tylko ciekawe, jak z wygodą.... No raczej na wygodne i do kilkugodzinnego przesiadywania przy biurku nie wygląda- patrz na mnie i nie korzystaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 no właśnie....fajnie byłoby wypróbować... ja planuje zakup eamesa z podłokietnikami. też do super biurowych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) hallo?! gdzi żeś się zapodziała? wiesz, co sie stało? wykupili mi zegar w wersji black, a karlsson wycofał go z produkcji w ogóle...... jak samopoczucie? Edytowane 28 Listopada 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 słuchaj....czy ja dobrze widzę, że Twój cykacz, to nie karlsson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 02.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 No raczej na wygodne i do kilkugodzinnego przesiadywania przy biurku nie wygląda- patrz na mnie i nie korzystaj:) Niekoniecznie. Mnie na przykład doskonale siedzi się na ikeowskiej Snilli, która absolutnie nie wygląda na wygodną. Co więcej, znam osoby które na niej siedzą po 8 godzin w pracy. Żeby się przekonać czy wygodne, trzeba tam umieścić osobiste półdupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 06.12.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mój Flip jest firmy FARTECH: Nie zwracałam uwagi na markę tylko na design, który urzekł mnie od pierwszego wejrzenia:) No i te całe Karlssony były jak widać wadliwe, dlatego je wycofali. Zauważyłam, że na polskim rynku oferowała Flipa tylko Firma Karlsson. Aricia naprawdę zamów sobie na ebayu, rozmiar, model, kolor jaki chcesz bo u nas go nie kupisz tak jak piszesz a nawet jakby została jakaś sztuka to mogłaby być wadliwa. Zakup Flipa to jeden z moich najbardziej trafionych zakupów wnętrzarskich-uwielbiam go:) Aniu, jestem na etapie urządzania pokoiku dziecięcego i dużo wolnego czasu, który teraz mam przeznaczam na szukanie inspiracji w necie. No i od tego przeglądania blogów i milionów zdjęć "wiem, że nic nie wiem". Wszystko fajnie wygląda na zdjęciach z konkretnymi przedmiotami w wirtualnej rzeczywistości, ale gdy chciałoby się to odtworzyć w naszej rzeczywistości zaczynają się schody. Nawet nie wiem w jakie kolory chciałabym pójść czy kontynuować bazę kolorów, którą mam w całym mieszkaniu (biel, szarość, czerwień i czerń) czy może iść w zupełnie inne barwy bo np. bardzo podobają mi się pastelowe pompony w pokoikach dziecięcych tym bardziej, że na 95% będzie to dziewczynka-Hania:) Czasu mamy mało a konkretnych pomysłów na razie brak:( Cały nasz forumowy wątek-pokoiki dziecięce przejrzałam,ale nic niestety dla siebie nie znalazłam. Podeślecie jakieś fajne sklepy internetowe z wyposażeniem do pokoiku dziecięcego albo blogi wnętrzarskie poświęcone tej tematyce? Ja Wam mogę polecić jedne z ciekawszych to :nietylkodzieciaki.pl i zyrafyzszafy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 po prawie pięciu latach posiadania potomka , po przejrzeniu tysięcy fotek i z moim podejściem do "dziecięcych" mebelków stwierdzam iż: neutralna baza+najpotrzebniejsze meble ( łóżeczko, przewijak, komoda na ciuszki z szufladą na kosmetyki, leki i takie tam) + diy-je ( pompony, literki)+zabawki to zestaw, który przy odrobinie zdolności manualnych zrobi cały pokój. weź pod uwagę, że na początku pomieszczenie ewoluuje przy najmniej raz na rok i to tak konkretnie. inne zabawki, stolik, później zmiana łóżeczka, szafa na większe ubranka, półeczki na książki. nie ma sensu pompować kasy w "śliczne" zestawy mebelków w delfinki, tulipanki, etc....czy już wspominałam, że ich nie cierpię? ...z resztą jak i ozdób weselnych, pamiątkowych ksiąg dla rodziców, łóżeczek z falbankami, i baldachimami poobwieszanych do tego przybornikami i maskotkami , rowerków wszystkomających...itd, itp... a w ogóle, fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 06.12.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Aricia jestem tego samego zdania co Ty i doceniam skandynawskie podejście do urządzania wnętrz w tej tematyce. Nie ma nic lepszego niż białe, jasne pokoiki, w dużej mierze wypełnione niedrogimi, sale dobrze zaprojektowanymi meblami np., z Ikei (my właśnie tam zaopatrzymy się w meble) + pięknie wyeksponowane, ciekawe dodatki z którymi mamy właśnie problem. A co do pstrokatych często różowiasto-kolorowych , tandetnych mebli z motywami z bajek i innych zwierzątek również mam awersję, ale baldachim dla mojej Hani rozważam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.12.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 mam tylko cicha nadzieję, że ten nie będzie dla Ciebie inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 06.12.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Idealny na watek szczyty kiczu:) Spróbuj go tylko pokazać małej kilkulatce, gdzie uwielbienie dla kiczu to naturalny etap jej rozwoju a może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.12.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) wiem. niestety. mój młody najchętniej miałby wszystko "debieckie i to ciemno debieckie". ja sama marzyłam o różowym maluchu w niebieskie serduszka ale w sumie, rodzice są też po to, żeby kształtować gust dziecka. można pokazać różne opcje, które wyprą ( daj boże) tego typu "bajery". mnie, póki co nawet się to udaje....były np.naklejki, tylko kilka....delikatnie i podstępnie eliminowane...a później wspólne tworzenie dodatków mniej strojnych... Edytowane 6 Grudnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 witam się po raz pierwszy w tym wątku Czy temat fotela jest nadal aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.12.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Siner Aktualny:) A miałabyś jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No pewnie !!!! Nie wiem czy trafię w gusta szanownej koleżanki ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że:- byłam w salonie i widziałam na żywo- jakość świetna i design też- wyglądają na żywo lepiej niż na zdjęciach- dupka kilka razy posadzona na tym i owym- ceny wcale nie koszmarne w porównaniu oczywiście do cen innych i często przereklamowanych salonów typu aj waj....musze jeszcze pisać ?............. Firma to : PROFI m naprawdę polecam. Kiedyś , dawno temu, gdy miałam sie budować i miałam fioła na punkcie minimalizmu, upatrzyłam sobie kilka modeli do jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 zapomnialam dodać.... wejdź sobie ( na ich stronie) w TOP PARTNER i znajdź salon najbliżej Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.12.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Siner nie wątpię w to co napisałaś bo znam tą markę i za taką kasę raczej bubli mieć nie powinni. Nie doczytałaś pewnie bo na poprzedniej stronie podałam linka do krzesła właśnie tej marki, podobnego poszukuje tyle, ze w wersji przystępniejszej dla mnie cenowo-nie za 1000zł za krzesło do biurka.Mimo to dzięki za chęć pomocy, ale jak widać nasz budżet ma pewne ograniczenia cenowe, których musimy się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.12.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 rozumiem A bierzesz pod uwagę fotel fan ? Niby nie jest typowym fotelem biurkowym ale wygląda świetnie i jest bardzo wygodny. Można do niego dobrać ciekawe nogi i powstanie takie udomowione biuro . W tej chwili piszę do Ciebie, siedząc przy kompie na fotelu typu uszak. Mi osobiście, nie podobają się, typowe biurowe fotele. Biuro w domu ........?Wiem, że dają jakieś upusty, rabaty, promocje - popytaj, może coś Ci się trafi. A Ikeła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Fan jest poniżej 1000 zł. - sprawdziłam Proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a ja ostatnio natrafiłam, po sąsiedzku, na sklep z krzesłami.takie nawet nie źle wygląda :http://www.sedan.net.pl/fly-krzeslo.htmlale oni nie mają cen na stronie i przygotowują wyceny indywidualne. pani powiedziała mi, że mają ponoć konkurencyjne ceny....napisz może do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts