lasche 02.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aricia - nieudolnie for you http://i2.fmix.pl/fmi148/094bc1a3002a115d4f023454/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.01.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Lasche po tych wizualkach zgadzam się z Tobą w 100% bez mrugnięcia okiem. Muszą być kolorowe ramki z czarno-białymi zdjęciami i jednobarwna prosta lampa w zdecydowanym kolorze. To już wiemy. Wiemy też, że do kuchni będzie żółta HK Livig. Jaka w takim razie lampa na przedpokój?Mam już na oku (namiar od Arici) ładną, prostą lampę do przedpokoju, ale w kolorach do wyboru: szara, biała, pomarańczowa, ciemnoniebieska.Baaaardzo mi się podoba, i znowu problem-KOLOR. A Ty masz coś konkretnego na oku do przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 :oale lasche nie zrobiła takiej wizulaki.czyli chcesz 3 akcenty kolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 nieudolnie, nieudolnie !!!! dziękuję pięknie mnie się tam widzi właśnie cóś w ten deseń. poszaleć sobie z ramkami, a lampę dać białą/szarą ( czarna się cholernie kurzy ) fajnie, jakby stworzyć galeryjkę na podłodze ( później ją zawiesić, ofkorz) i przemalować jakoś ramki "globalnie", tak żeby kolory przechodziły z jednej na drugą...tak mi się objawiło, ale nie wiem jak to zobrazować, ani tym bardziej zrobić ....hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a widziałaś to?:http://allegro.pl/zegar-scienny-diy-passe-partout-multi-colour-i2010930961.html http://img528.imageshack.us/img528/9229/diypassepartoutcolours.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bluezee, a czy mogłabyś otworzyć szafkę z okapem i zrobić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.01.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Znam tego Karlssona, u anety S o nim słyszałam. Modeli konkretnych nie kojarze bo nie szukałam jeszcze zegara. No i co że niby ten zegar zamiast ramek na przedpokój? Ciekawy model z niego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.01.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) tak mi wpadło w łapki...ciekawe, jakiej to wielkosci? trzeba by to sprawdzic na scianie.mozna dołożyć do tego jeszcze parę innych, żeby nie było tak monotonnie. np. jakieś "stylizowane"? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Bluezee, a czy mogłabyś otworzyć szafkę z okapem i zrobić zdjęcie? Agatah, chętnie pokaże, ale jak będę mieć aparat. Po nieudanych identyfiakacjach mojej łazienki odpuściłam sobie wszelkie zdjęcia robione starym, pożyczonym aparatem, którego już i tak nie mam. Postaram się zamieścić wkrótce wszystkie zaległe zdjęcia + sfotografowane moje przyszłe, nowe nabytki w postaci lamp Edytowane 3 Stycznia 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 03.01.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To jeszcze ja naśmiecę.......... w nurcie kropek i kolorków: http://www.stylemiasta.pl/typo3temp/pics/12fb2a1d75.jpghttp://www.bok.bialystok.pl/foto/zubroffka/plakat_zubroffka2011_got.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.01.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 fajny plakat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 03.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) A końkretnie - dwa Edytowane 3 Stycznia 2012 przez MarynaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 03.01.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bluezee, jeśli w jakiś sposób liczy się moje zdanie (wiesz, że zupełnie inaczej mam chatkę urządzoną) mnie się podoba to co zrobiła lasche - kolorowe, proste ramki plus biała lampa Wieszak oczywiście zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 tysz karlsson a linka jakiegoś dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.01.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wiem o co Ci chodzi Aricia-tak żeby pokazać "ruch" coś a'la Twoje motylki? Ale to chyba wyższa szkoła jazdy z tymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 03.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A gdyby tak z innej beczki. Wszyscy tu doradzają ramki, zegary...i inne ozdóbki do przedpokoju. A czy by się tam lustro nie przydało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.01.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A gdyby tak z innej beczki. Wszyscy tu doradzają ramki, zegary...i inne ozdóbki do przedpokoju. A czy by się tam lustro nie przydało? Słuszna uwaga:) Lustro też było i jest w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 03.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Ehhhhhhh....no to czarteruj jakiś aparat... i pstrykaj całość przedpokoju czemprędzej ! Jedno ujęcie oraz ... własne wyobrażenia pozostałej części . - to ciut mało na sensowne propozycje. p.s. Lustra lubią multiplikować to i owo Edytowane 3 Stycznia 2012 przez MarynaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 03.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Hej, 'przekopałam' się przez cały wątek Ile ludzi, tyle opinii, dlatego również i ja wtrące swoje trzy dekoratorskie grosze odnośnie kuchni. Były głosy na pastele, były na czerwienie, itp. itd. A ja mam dla Ciebie zadanie domowe: prześlij nam zdjęcia wnętrz, które są dla Ciebie inspiracją: pozwoli nam to poznać bliżej Twoje upodobania. Napisz, w jakich kolorach czujesz się najlepiej, jakich w ogóle nie bierzesz pod uwagę. Napisz, ile jest naturalnego światła w ciągu dnia w kuchni. Wyślij więcej zdjęc pomieszczeń, z którymi masz problem: dwa lub jedno zdjęcie tej samej ściany nie pomoże - musimy widzieć, z czym mamy do czynienia. Bez tego możemy sobie gdybać: a może tak, a może siak Zrobiłam podglądową wizualkę kuchni: tak dla przykładu, że nie musisz mieć wiele kolorowych dodatków, aby było kolorowo. Z reguły trzy przedmioty wystarczą. Masz o tyle komfortową sytuację, że masz neutralną bazę: tutaj praktycznie wszystko będzie dobrze wyglądało. <a href=http://farm8.staticflickr.com/7030/6629078733_d33e3df956.jpg' alt='6629078733_d33e3df956.jpg'> Bluzee's kitchen by R_okoko20, on Flickr[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.01.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) :welcome:Rokoko, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. A więc tak nie mam konkretnych upodobań jeżeli chodzi o kolory. Zależy mi przede wszystkim aby wnętrze było spójne pod względem stylu i konsekwetnie urządzone. Bardzo podobają mi się nowoczesne wnetrza i takie też próbowałam stworzyć u siebie. Nie wiem czy to mi do końca wyszło. Mam wrażenie, że ciągle brakuje tego "czegoś". Lubię nowoczesne wnętrza, ale przytulne w odbiorze. Baaaaaardzo podoba mi się np. to wnętrze : http://www.domo.pl/2010/dach-nad-gwi...dam-sztaba_413 Nie wiem czy jak robiłaś wizualizacje to widziałaś pozostałe pomieszczenia jak salon, przedpokój, łazienka. Wizualizaja podoba mi się szczególnie ta roleta, firanka-nie wiem co to jest dokładnie, ale zastanawia mnie ta lampa, zioła czy kwiatki w doniczkach-czy to będzie pasować do całości. Tak więc nie mam konkretnych upodobań i jestem otwarta na wszelkie propozycje od Ciebie i innych uczestników forum jeśli będą mieć ochotę mi pomóc w tych moich wnętrzarskich zmaganiach.Wiem, że salon potrzebuje tkanin w postaci poduszek, dywanu. Widziałabym w salonie podobny, szary chodniczek jak u p.Szelągowskiej. Teraz wiem,że lepiej wyglądałoby coś cięższego na oknach. Paneli zasłonowych nie wymienie na razie bo dużo kosztowały, ale chętnie dowiem się co konkretnie by pasowało. Fajnie by było jakby z IKEI coś się nadawało bo mają tam przystępne ceny i wiedziałabym gdzie pójść to kupić. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts