Macias 23.05.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Jakie to uczucie wiedzac ze tuz,tuz wprowadzisz sie do swojego wymarzonego domu?PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2002 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Ze świętowaniem trzeba będzie poczekać. Jak pisałem, na razie przeprowadzam się do lokalu tymczasowego a do domu 1 grudnia. Świętować wcześniej będzie na pewno Majka i chyba Alicjanka. Na razie jeszcze dużo pracy przed nami - ale pracy, która cieszy.Dzięki za pozdrowienia. jaro [ Ta Wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2002-05-23 12:12 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 20.06.2002 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 "Przy odbiorze okien szef ekipy okniarzy podał kilka rad - jak zabezpieczyć okna przed zabrudzeniem zwłaszcza okuć przy kładzeniu gładzi" Podziel sie tymi radami, mnie w przyszlym tygodniu czeka tynkowanie.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 1. Owinąć wszystkie skrzydła dwoma- trzema warstwami cienkiej folii naeletryzowanej, bo wszelkie samoprzylepne (z klejem), mają brzydką tenedencję do trwałego brudzenia lakieru, zwłaszcza pozostawione w upałach 30- stopniowych.2.Zabezpieczyć starannie okucia (zwiasy) - owinąć folią i przykleić do folii na ramach. 3. Na koniec zrobić "kurtynę" z cienkiej folii przyklejonej szczelnie do futryny - żeby pył z gładzi nie wnikał pod okucia między skrzydłami. p.s. odtwarzałem z z notatek i częciowo z pamięci, nie wiem, czy wszystko zrealizuję, ale wynika z tego, że lepiej by było robić gładzie bez okien... myślę, że gość odrobinę przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.06.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Jaro, nie rezygnowałbym tak pochopnie z usług projektanta wnętrz. 1000 - 2000 zł w skali całej budowy to jest nic a róznica we wnętrzach zaprojektowanych przez profesjonalistę i tych zrobionych "na intuicję" jest OGROMNA !! Wiem co mówię bo moja żona para się tym fachem Bardzo często przedstawiane propozycje aranżacji przez moją żonę wprowadzały klientów w szok (Boże jakie to piękne, nigdy bym nie wpadł że to można w taki sposób rozwiązać itd). Na pewno nie jest to żadna fanaberia no i w końcu wykończenie domu będzie jego wizytówką a nie dajmy na to profesjonalnie zrobione fundamenty Żeby było jasne - nie jest to autoreklama tylko dobra rada. Gdybym miał inna żonę tobym pewnie zrobił tak jak Ty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 24.06.2002 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Jaro dziekuje za info, na pewno skorzystam.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Dobrzykowice: dzięki. Masz dużo racji i faktycznie jeszcze nie przesądziłem sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.06.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 do Twoich "płytkowych" zakupów.Polityka producentów płytek jest tutaj baaaardzo podobna do polityki producentów dachówek, na dzień dobry mówią Ci ile kosztuje 1 m kw ale jak potem doliczas ceny dodatków (najczęściej już po decyzji zakupu)to wychodzi Ci że m kw. kosztyje 30-50 % więcej. W przypadku kafelek jest o tyle lepiej, że można z tych dodatków zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Jaro, październik ma tylko 30 dni. Uważaj bo nie trafisz w istniejący dzień z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Majka: nie wiem, jak to powiedzieć, ale w moim kalendarzu październik ma 31 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2002 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 HI, HI rzeczywiście w moim też. Chyba patrzyłam na wrzesień. To wszystko z zazdrości, że ustaliliście datę /ja ciągle nie wiem, Tomek oznajmi pewnie któregoś dnia "spakowałaś wszystko? na jutro zamówiłem transport". Skruszona Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jaro. Trzymam kciuki za pomyślny przebieg akcji „PRZEPROWADZKA”. Proszę prześlij mi namiary na stolarza, który robił schody.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Dzięki, Zielona. Namiary wysłałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Gratulacje z zamieszkania w NOWYM domku !!!!czyli jednak Ty, jednoczesnie z Alicjanką i Majką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Dziękuję Ivonesca. Zaczynamy mieszkać od czwartku. Jeszcze ostatni wysiłek: jutro reszta rzeczy i w czwartek kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.11.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Jaro. Tak nie może być, a wrażenia, szczegóły, itp.Mam nadzieję, że nie kończysz swojego dziennika i będziesz dalej pisał. Może to już nie będzie dziennik budowy, ale nie wierzę, że już masz wykończone na cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Zielona: oczywiście, że wielu rzeczy nie mam skończonych. Dzięki za doping, chyba faktycznie dopiszę parę słów o "wrażeniach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.11.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Gratulacje, teraz możesz pisać "dziennik użytkownika domu" Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 12.11.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Dzięki. Miło znaleźć się w tak doborowym towarzystwie - "wykończonych" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts