japan100 19.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 poszukuje gotowych projektów budowlanych nieduzych hoteli lub pensjonatów Prosze o podanie adresów www biur projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kołatka 23.03.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Nie wiem jaki projekt uważasz za nieduży ale zajrzyj na stronę wwwArchon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 24.03.2004 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Polecam opcję szukaj, zarówno na forum jak również na znanych i mniej znanych portalach.Wybacz, żeby ktoś szukał za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.03.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 witaj , na stronie n/w znajdziesz chyba w agroturystyce parę pomysłów. nam podobał się prosty "pierwiosnek" w kilku wariacjach, zwłaszcza tej z zewnętrznymi schodami... Poza tym coś o unijnym Sapardzie... Pozdrawiam http://projektygotowe.pl/katalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japan100 24.03.2004 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Polecam opcję szukaj, zarówno na forum jak również na znanych i mniej znanych portalach. Wybacz, żeby ktoś szukał za Ciebie Proszę mi wierzyć ,ze tylke co wydzwoniłam w ostatnim tyg nie wydzwoniłam w ciągu całego mojego zycia.W internecie tez jest trudno znalezc bez konkretnego adresu.Ale i tak bardzo dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japan100 24.03.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Nie wiem jaki projekt uważasz za nieduży ale zajrzyj na stronę wwwArchon.pl nieduzy tzn do 600m2 na powierzchni działki 3000m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japan100 24.03.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 witaj , na stronie n/w znajdziesz chyba w agroturystyce parę pomysłów. nam podobał się prosty "pierwiosnek" w kilku wariacjach, zwłaszcza tej z zewnętrznymi schodami... Poza tym coś o unijnym Sapardzie... Pozdrawiam http://projektygotowe.pl/katalog/ dziekuje bardzo naprawde mi to troszke pomogło wiem juz jakie mniej wiecej sa ceny a pierwiosek jest całkiem niezły Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noworyta 12.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam Czy ktos z Was przerabial ten temat ? , Nie udalo mi sie znalesc zbyt wielu gotowych projektow na rynku, a i te ktore znalazlem niezbyt mi odpowiadaja. Mam swoja wizje (wlasny projekt przygotowany komputerowo) i staram sie znalesc kogos kto przerobi go na projekt techniczny za przyzwoite pieniadze. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie, bylbym wdzieczny za info. PozdrMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts