Zielony ogród 16.12.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 lampa się trzyma i daje więcej światła, bo te obręcze trochę zaciemniały. niektóre "abażurki" szklane są przez brak obręczy lekko luźne, ale to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.12.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 śliczne trzykrotki do bukietów..... może umówimy się na wiosnę, bo u mnie co noc -6, nie dadzą rady. dzisiaj pierwszy dzień odwilży, ale lód nie puścił, i w nocy znowu mróz.z kwiatami domowymi mam jeszcze jeden problem - muszą wytrzymywać niedobór światła, ponieważ nie stawiam kwiatów w oknach. zbyt wiele "zielska" mam za oknami, nawet zimą mam zielono, i staram się nie zasłaniać tego niczym. nie lubię jakichkolwiek przesłon na oknach, wzrok musi podążać daleko.....Piu, czy ty sama robisz takie ładne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Wyślę wiosną w takim razie Zdjęcia sama, ale rzadko robię, wielgaśny mam aparat i nie chce mi się go nosić. Biorę się za dzierganie, zrobiłam kilka czapek i jeszcze mam szale do zrobienia, a tu mało czasu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.12.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ..."zrobiłam kilka czapek".... no nie......niektórzy to są wszechstronnie utalentowani. pozdrawiam również, trzeba brać się do roboty, odforumowić się trochę, bo święta za pasem, a tu rozpierducha w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.12.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 no właśnie, tylko że to forum uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 17.12.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 zauważyłam już u siebie objawy uzależnienia..... zamontowałam passepartout, na grafiki muszę czekać, więc na razie wstawiłam suszone liście dębu. aparat okropnie przejaskrawia te kolory, wszystko jest w rzeczywistości bardziej stonowane. http://i3.fmix.pl/fmi2347/0141b742000bfcef50cf44ee/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 eeee!!! super!!!! jesli to wszystko jeszcze stonowane to "miodzio". Nawet listki dębu pasują. Jesli grafiki nie dojdą to suszone roslinki ślicznie wygladają za szkłem. Tak zrobiłam w swojej sypialni - hortensje szałwia , nasturcja, lawenda - trawki, pięknie zachowują kolorki i formy. Pozdrawiam przedswiatecznie, gdybys chciała się odforumowić i jeszcze zamień miejscami lampy - nie będzie lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 17.12.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Śledzę watek od początku, bardzo podobały mi sie Wasze pomysły. Kolorki wyszly super, a ikeowskie lustro sama mam u siebie od niedawna i uważam ze jest piekne:D. Gdzie zamawiałaś grafiki? i co mają przedstawiać? Mam kupione cztery ramy do zawieszenia nad sofe i nie mam zielonego pojęcia co do nich dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 18.12.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 witaj Inko, masz piękny dom:yes: grafiki - tak w skrócie napisałam. będa to zrobione na zamówienie fotografie najprawdopodobniej detali architektonicznych z mojego ulubionego miasta; przygotowane tak, aby sprawiały wrażenie grafiki/litografii/starych fotografii. Przed wydrukiem do wglądu i oceny. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.12.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Bałam się Ogródku tej galerii obrazów, a tu proszę ! Mega fajnie! Udało Ci się połączyć tyle różnych elementów. Wielkie brawa, naprawdę super. Jesteś ryzykantką i widać się to opłaci Zresztą po Twojej sypialni widać już było, że masz dryg do tego p.s. zajrzałam Inko do Twojego domu, śliczny I masz moje ulubione Delicate Co prawda nie mam ich w łazience, ale niezmiennie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 18.12.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dziękuje wam bardzo, wasze pochwały zupełnie zaspokoiły moją próżność, ale teraz weźcie sie do roboty i znajdźcie mi jakąs lampę/abażur zamiast tej w rogu, bo ja sie poddaję. bez lampy jest jeszcze gorzej - ciemność i pustka.żartuję oczywiście, kto teraz ma czas na szperanie po sieci. chyba że w poszukiwaniu świątecznych przepisów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.12.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ślicznie wyszło,a co ty chcesz od tego abażura to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 19.12.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 za mały za biały nie ten kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menuelita 19.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 faktycznie trochę "za biały"tak na szybko to można go owinąć/obkelić kawałkiem tkaniny w kolorze korespondującym do reszty i w tej formie czekać aż znajdzie się ten wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaCz 19.12.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 OGŁASZAM CISZĘ ŚWIĄTECZNĄ :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaCz 19.12.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ogródku zdrowych, ciepłych i rodzinnnych Świąt Bożego Narodzenia. Miłych chwlii w swojej cudnej sypialni i saluunie Domek cudny i wyśniony niejchaj Ci szczęcie przyniesie, gdyż właśnie "prawie" oficjalnie "prawie" ukonczyłaś go urządzać. Aga i Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.12.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Przyłączam się do tych pięknych życzeń Agi Ciekawe, co na temat nowego salonu powiedzą w Wigilię Twoje dwa psy i kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dziewczyny dziękować za komplementy:)Ogródku nie mogę sie doczekać tych fotografii, ale trzeba przyznać ze efekt już jest super, nawet z tymi suszonymi listkami, no i bardzo mi sie podoba uklad ramek. piu delicate przede wszystkim miały w miarę przystępną cenę. Krotko po tym jak zrobilam łazienke, na forum zaczęły królować szare łazienki i troche bylo mi żal ze moja nie szara:(- ale potem mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A jeśli chodzi o abażur, może coś takiego jak u mniehttp://i3.fmix.pl/fmi993/c4cfa38200277d4850d30b2b/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.12.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 dziękuję bardzo za życzenia i wzajemnie, ale i tak jeszcze złamię ciszę przedświąteczną ogłoszona przez Agę i jak tylko uda mi sie kiedykolwiek wrócić do domu za dnia, to wrzucę zdjęcia szafy już z telewizorem. powiem wam, że jestem zadowolona, bo telewizor praktycznie nie istnieje w tym pokoju, wygląda jak szyba w szafie.wieczorem nijak nie chce mi dobrze wyjść zdjęcie, ale wrzucę, co mam teraz. na drugim zdjęciu choinka - jodła koreańska za oknem. zagadka: gdzie jest telewizor:http://i1.fmix.pl/fmi879/03c64b3c0021033050d38653/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1772/4a8d663000242e1d50d386d9/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts