kodis 03.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że po jakimś czasie podzielisz się tutaj swoimi wrażeniami - może do czasu jak już będziesz mógł się wypowiedzieć, ja będę faktycznie na etapie kupowania... czekam na informacje! I jakie wrazenia z Dospelem? A imbryk cos w koncu wybral? Mnie zainteresowala propozycja dwoch Lun, ciekawe i niedrogie. Czy naprawde sa takie dobre? A moze wystarczylaby jedna na 150 m2. Nieraz spotykalem zdanie, ze 0,5 wymiany wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodis 03.06.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mamy tez inne propozycje, piczman poleca Jan Gaz, cena porownywalna z Dospelem, jest super promocja na Bartosza Vena Compact (tylko 6500 +Vat). No i co wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts