aitha 22.12.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam Potrzebuję Waszej rady, jest to mój pierwszy post i z góry przepraszam jeśli znalazł się w nieodpowiednim miejscu:) Szczegóły: chcę pomalować pokój w którym śpię i spędzam czas, jest tu łóżko, narożna szafa, komoda, regał, mały czerwony stolik z ikei i generalnie czerwone dodatki. Pokój posiada jedno okno balkonowe i jedno małe-oba od strony południowej Aktualnie pokój jest w kolorze budyniu waniliowego ale jest mdło..... Potrzebuję zmiany. Meble są w kolorze jasnym, coś jak olcha, podłoga w kolorze olchy, na sofę mogę kupić dowolną narzutę, dodatki są czerwone i przy takich chce pozostać. Pokój ma wymiary 4 m x 4 m. Mam kilka pomysłów: jedna ściana naprzeciwko okna czerwona-karmazynowy przypływ i trzy jasny beż/magnolia? dwie ściany rzymski poranek i dwie jasny beż. Nie wiem czy te beże nie będą znowu mdłe. kiedyś pokój był zielony, ale nie czułam się w nim najlepiej. Proszę o poradę, a może macie inny pomysł? fiolety odpadają, zielenie też Myślałam jeszcze o szarości jasnej )) z góry dziekuje za odpowiedzi Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.12.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitha 22.12.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Bialy wydaje mi sie za jasny.. a co myslisz Aleksandryta o ktorejs z moich propozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 22.12.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 gdyby udało CI się wkleić fotki aktualnej sytuacji z meblami, byłoby łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitha 22.12.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ok, wkleje jeszcze dzis coraz bardziej sklaniam sie ku szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.12.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 z beżem, magnolią będzie dalej mdło. Dla mnie tylko bialy lub jasny szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitha 23.12.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) takie mam mable, jasny brąz, chyba olcha jaki szary polecacie? mysle powaznie o intuicji dekorala:) Edytowane 23 Grudnia 2011 przez aitha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts