Wakmen 20.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Zapewne wkucie kabla w ścianę Albo za szafkami wiszącymi schowany by dokładnie trafić w miejsce gdzie się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 20.02.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam , jest kapitalne wysuwane gniazdo i nazywa się EVOLINE . Nie mam teraz zdjęcia do wysłania ale proszę wejść w moją galerię i tam w galerii z kuchniami w galerii numer jeden w trzecim rzędzie na drugim i czwartym zdjęciu jest widoczne takie gniazdo . Może mieć miejsce na trzy albo cztery wtyczki i wyciągamy wtedy kiedy nam jest potrzebne . Trzeba tylko pamiętać że pod spodem musi być na to miejsce . Można też je zamontować w górnej szafce ale ja uważam że jest za wysoko i za dużo się traci miejsca . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 20.02.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Albo za szafkami wiszącymi schowany by dokładnie trafić w miejsce gdzie się chce. Ale żeby było za szafkami to trzeba ten kabel za szafki poprowadzić, czyt. wkuć w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 20.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ale żeby było za szafkami to trzeba ten kabel za szafki poprowadzić, czyt. wkuć w ścianę Zawsze jakiś kabelek na ścianie mamy, choćby gniazdo do zasilania okapu czy oświetlenia podszafkowego. Odpowiednia konstrukcja szafek górnych pozwala na zastosowanie takiego gniazda bez żadnego kucia i mocowania do ściany. I cena jest bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 20.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja np. mam owszem kabel do okapu, ale okap nie będzie zabudowany, więc nie ma opcji żeby nie kuć w ścianie zresztą nie uważam żeby był to jakiś problem, poprostu fakt, że trzeba kuć w ścianie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 20.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja np. mam owszem kabel do okapu, ale okap nie będzie zabudowany, więc nie ma opcji żeby nie kuć w ścianie zresztą nie uważam żeby był to jakiś problem, poprostu fakt, że trzeba kuć w ścianie i tyle To fakt. A jakieś oświetlonko podszafkowe będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 20.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Będę, ciągneliśmy kabel z gniazdka kując w ścianie właśnie, ale to raptem jakieś 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 20.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam , jest kapitalne wysuwane gniazdo i nazywa się EVOLINE Wybacz, ale to już było na pierwszej stronie tego wątku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virute 08.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam te zamontowane w blacie kuchennym: http://baldai.pl/product.php?id_product=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_Krzysiek 09.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Na blogu mam 2 artykuły o gniazdkach montowanych w blacie kuchennym, być może znajdziecie tam potrzebne informacje.Gniazdka w blacie - okrągłeGniazdka w blacie - prostokątne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 02.05.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Kochani, szukam gniazdek wpuszczanych w blat, podwójnych lub potrójnych ale z maskownicą czarną. Może ktoś kupował je i zna sklep z dostępną taką wersją kolorystyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotkaa 24.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jak Wam się spisują takie gniazdka chowane w blacie? Bo gość, u którego zamawiałam kuchnię mi odradził, bo są nietrwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 24.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jak Wam się spisują takie gniazdka chowane w blacie? Bo gość, u którego zamawiałam kuchnię mi odradził, bo są nietrwałe To zależy czy zakupisz "oryginalny" EVO-LINE czy innej produkcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowiak 29.10.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A czy ktoś może polecić jakieś ładne i dobre gniazda? Najlepiej w komplecie z włącznikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 18.10.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Nie warto już przy tynkowaniu osadzać puszek dla wyłączników i gniazd w pasie "nadblatowo-podszafkowym". Można co najwyżej dać kawałki styropianu. Precyzyjne ustalenie miejsc dla puszek jest możliwe dopiero podczas klejenia glazury. Wówczas można ustalić czy puszke umieścić na łączeniu płytek, czy w środku płytki, oraz głębokość osadzenia, tak aby brzeg puszki wypadł na płaszczyźnie glazury. Jakoś Twoja rada przemilczana, a przecież ważne, żeby te gniazdka wyszły jakoś symetrycznie na środkach płytek itp. Czy tak to robicie w kuchni gdy macie drobne płytki na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts