olo-tych 22.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Witam wszystkichChciałem przestrzec wszystkich przed firma Jastrzembski z Kobióra (obok Tychów)A teraz do rzeczyZakupiłem drzwi drewniane i brame garzazowa Zaczniemy od drzwiFajne drewniane no cacy.Zapłaciłem zaliczke i umówiłem sie ze do 3 miesiecy podam konkretna date na miesiąc przed montazem zeby zdązyli je zrobic.No i jak znałem termin udałem sie na umówienie montazu A tu okazuje sie ze musze czekac minimum 1,5 miesiaca bo oni maja okres urlopowy.Niestety ale musiałem czekac pomimo ze miałem inaczej ustalone przy płaceniu zaliczki.Mija umówiony czas firma sie zjawia no i montuja Ustalam z montarzystami ze wysokosc progu ma byc taka sama jak próg dzrwi balkonowych aby po wykonaniu wylewek nie trzeba było przechodzic przez stopien.No zamontowali i pojechali.Przyjezdza pare dni potem ekipa od wylewek ,mierzy i amba.Okazuje sie ze drzwi są 3 cm pomnizej poziomu drzwi balkonowych,Po ciezkiej rozmowie telefonicznej z firma jastrzembski i po kilku niecenzuralnych słowach przyjezdzaja i przekładają drzwi tak jak powinno byc .Oczywiscie ile sie nadenerwowałem i nakłuciłem z nimi nie da sie opisac.Na dzien dzisiejszy zgłosiłem 1 reklamacje i mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musiał.A teraz brama garazowazaliczka zapłacona termin umówiony i przyjezdzają Montuja rozliczamy sie a tu okazuje sie ze brak 1 pilota W umowie piusze sztuk 3 a otrzymuje 2.Jakby tego było mało miało byc zabezpieczeie ze brama nie zjedzie na samochód lub dziecko tylko sie zatrzymywała a tu brak.Okazuje sie ze pani nie znała specyfikacji bramy i ta brama tego nie posiada .O czywiscie musiałem sobie to dokupic i łaskawie mi to zamontowali.O pilota termin przesuwali chyba ze 4 razy i po ponad 2 miesiacach go otrzymałem Ostatnio zareklamowałem sprezyne ze zaczyna rdzewiec przysłali serwis od producenta.Chłopaki z serwisu spoko wszystko ok zostanie wymienione.Pare dni pózniej otrzymuje od jastrzebskiego pismo ze reklamacja nie zostaje uznana poniewaz garaz nie był wytynkowany przed montazem .A sprezyna zardzewiała poniewaz było zbyt wilgotno podczas tynkowania.I tu sie pojawia problem poniewaz garaz do dzis jest nie wytynkowany wiec nie rozumie o co im chodzi i skad sobie ta wilgotnosc wymyslili.Oczywiscie w firmie telefon odbiera sekretarka i ona nic nie moze poradzic i ona przekaze szefowi temat.I tak sobie przekazuje od paru dni a szef ma mnie w powazaniu i nie raczy sie nawet ze mna skontaktowac .Ciesze sie tylko ze okien od nich nie kupiłem bo była tez taka opcja .Tak wiec przestrzegam jak nie chcecie miec problemu to omijajcie ich szerokim łukiePS była to jedyna firma podczas całej budowy z która miałem tyle problemów Edytowane 14 Lutego 2012 przez olo-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 23.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 nie Jastrzebski tylko Jastrzemski z Kobióra Barałem u nich parapety zewnętrzne aluminiowe anodowane, potrzebawałem w tempie ekspresowym i dostałem w umówionym terminie więc w moim przypadku stanęli na wysokości zadania. Drzwi też miałem u nich brać jednak wybrałem Wiktorczyka bo nie mieli odpowiedniego podobającego mi się wzoru. Pozdrawiam kolegę z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo-tych 14.02.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A no witam kolegeMa kolega oczywiscie racje chodzi o pseudo firme Jastrzembski z KobióraKolejna reklamacja i kolejne problemy do tego straszą mnie ze obciązą mnie za bezpodstawne wezwanie serwisuSą załosni i mam ich juz dosyc . Zaczołem wiec korespondencje z producentem bramy firmą Wisniowski Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo-tych 09.09.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja poniżej podpisany Aleksander Dzik nieniejszym przepraszam pana Adama Jastrzębskiego prowadzacego działalnosc gospodarcza pod firmą Adam Jastrzebski Stolarstwo z siedziba w Kobiórze za zamieszczenie na forum muratordom ,pl wpisów godzacych w sposób nieuprawniony w jego dobre imie Zamieszczone nie polegaja na prawdzie bowiem złozone zamówienie zostało zrealizowane przez pana Jastrzembskiego zgodnie z poczynionymi ustaleniami tak co do jego przedmiotu jak i terminu Rowniez działania zwiazane ze składanymi przeze mnie reklamacjami podejmowane były zgodnie z prawem i w trybie przez prawo okreslonymAleksander Dzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.09.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Czyli co? kłamałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 10.09.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Pewnie Sąd zmusił do zmiany zdania;) Ale po ilu latach....Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.09.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Pewnie Sąd zmusił do zmiany zdania;) Ale po ilu latach....Bez komentarza. Przez te lata facet prowadzący firmę mógł już zostać puszczony z torbami lub ledwo dyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 16.09.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Przez te lata facet prowadzący firmę mógł już zostać puszczony z torbami lub ledwo dyszy inni co sa bezpodstawnie posadzani tez powinni isc do sadu, lata latami ale bojna wyobraznia moze byc ukrócona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts