W-waBiker 19.03.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam!Gdzie w Warszawie (lub okolicach) kupić najtaniej drzwi zewnętrzne i wewnętrzne???A może ktoś z Was zna jakiegoś stolarza co by mi tanio zrobił takie drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Izabela13 19.03.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Zewnętrzne - nie wiem. Co do wewnętrznych - zależy od gustu, ale moja rada jest taka: jedziesz do OBI, Castoramy lub jakiegokolwiek marketu budowlanego i kupujesz najtańsze drzwi sosnowe. Są już za jakieś 120 złotych. Potem robisz z nimi co chcesz: możesz im nadać dowolne kolory za pomocą bejcy, możesz je lakierować matem, błyszczącym, półmatem. Wariacji są dziesiątki, po obróbce takie drzwi są nie do rozpoznania. Tanio i oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 19.03.2004 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 ale za 120 zł sosnowych to nie widziałem w marketach , tylko za 280 zł do obróbki własnej i to samo skrzydło (nawet bez ościerznicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 19.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 600 PLN za skrzydło z ościeżnicą (zawiasy i zamki we własnym zakresie) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Są i takie za 120 z groszami, tylko trzeba pojeździć po marketach. Faktem jest, że to tylko skrzydło, resztę musisz dokupić osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 19.03.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Są i takie za 120 z groszami, tylko trzeba pojeździć po marketach. Faktem jest, że to tylko skrzydło, resztę musisz dokupić osobno. Ostatnio widziałam takie w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 22.03.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 kupilem takie dzwi do mieszkania ( 7 lat temu za 250 pln z oscieznica - wtedy byly najtansze.pomalowalem na cudowny kolor - antyczny miód po prostutylko, ze zadne sie gdzies po 3 latach dobze nie zamykajaemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.03.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No właśnie zastanawiam się nad takim najprostszymi sosnowymi, ale chyba jednak się nie zdecyduję. Macie jeszcze jakieś rady dotyczące drzwi wewnętrznych? Pozdrawiam PS. Co zrobić, jak jedna chciałbym dozbroić, żeby były trochę bardziej ogniotrwałe i dźwiękoszczelne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts