mp_krk 27.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Planujemy dać na ścianach łazienki częściowo lusta zamiast płytek. Czy ktoś z Wam miał do czynienia z takim wykonaniem? Można zastosować gotowe lustra (np. ALG lub LOTS z IKEI) czy lepiej zdecydować się na lustra od szklarza cięte np na wymiar płytek na pozostałych ścianach? Jaki klej byście zastosowali, zwykły elastyczny do płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 27.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Jeśli wymiary gotowych podejdą to mogą być gotowe. Mocno drożej nie wyjdą też te od szklarza. Montuj na klej do luster najlepiej. Robiłem kiedyś taką łazienkę na poddaszu. Skosy nad wanną były w lustrach. Efekt bardzo ładny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Byle nie przesadzić - widok samego siebie na kiblu z każdej możliwej perspektywy - bezcenny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 27.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A co z zaparowanymi lustrami!? Jedno mnie denerwuje ,a cała łazienka? Mam mieszane uczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A co z zaparowanymi lustrami!? Jedno mnie denerwuje ,a cała łazienka? Mam mieszane uczucia! Jak jest wentylacja sprawna to lustra nie są zaparowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 28.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jak jest wentylacja sprawna to lustra nie są zaparowane... Za to jest tak miło, przewiewnie i chłodno ;P A poważnie (też myślę o lustrach) czy one nie muszą być jakieś specjalne "do łazienki" bo typowe lustra zwykle zaczynają "znikać" po jakimś czasie od krawędzi wgłąb... Jednak wilgoci jest tu jakby nieco więcej niż w salonie czy holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Za to jest tak miło, przewiewnie i chłodno ;P A poważnie (też myślę o lustrach) czy one nie muszą być jakieś specjalne "do łazienki" bo typowe lustra zwykle zaczynają "znikać" po jakimś czasie od krawędzi wgłąb... Jednak wilgoci jest tu jakby nieco więcej niż w salonie czy holu. Bez przesady - nie jest przewiewnie szczególnie jak masz podłogówkę. Wentylacje nie powoduje hulanie wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts