Kuna 27.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kupiłem do łazienki 5 lat temu baterie firmy Ferrum , po pięciu latach zaczął schodzić z nich chrom .Szanowni forumowicze poradźcie jakiej firmy baterie mają najgrubszą powłokę z chromu ?Chodzi mi o jakość i trwałość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supchem 28.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja miałem baterię diamond (chińszczyzna za 50zł), która od początku była nieszczelna i pomimo częstego jej czyszczenia chrom nie odpadł a miała 8 lat (nie żebym chwalił chińskie produkty), mam także 8 letnie valvexy do dzisiaj szczelne i chrom nie odpadł. Teraz kupiłem właśnie valvexa za 190 zł i zobaczymy jak sobie poradzi. Podsumowując baterie - valvexa są nie złe i może w taką się zaopatrz (tylko nie kupuj tańszych niż 100zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurek_michalak 13.01.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Masz chyba na myśli baterie FERRO a nie FERRUM? Generalnie w bateriach jak w życiu - im tańsze, tym gorsza jakość. Dobry producent daje długą gwarancję, z której należy bezwzględnie korzystac, jeśli jest jakaś usterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts