pimpek098 27.12.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam . Niedlugo urodzi mi sie dziecko . pokoj jest przedzielony plyta regipsowa w srodku jest podajże wata szklana . Pytanie brzmi jakim matarialem tanio i dobrze wygluszyc tą 1 sciane ? korek czy raczej jakies maty wygluszajace ? chodzi mi tylko o 1 sciane . reszta scian nie jest wspólna . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 29.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Witam . Niedlugo urodzi mi sie dziecko . pokoj jest przedzielony plyta regipsowa w srodku jest podajże wata szklana . Pytanie brzmi jakim matarialem tanio i dobrze wygluszyc tą 1 sciane ? korek czy raczej jakies maty wygluszajace ? chodzi mi tylko o 1 sciane . reszta scian nie jest wspólna . pozdrawiam . Dla ściany działowej wykonanej z płyt g-k możesz zastąpić wełnę szklaną 5-10 cm wełny skalnej, np. ROCKTON, w zależności jaki masz profil nośny. W zeszycie Ścianki działowe i rozwiązania akustyczne SoundPRO pokazane są konkretne typy rozwiązań wraz z obliczonymi wskaźnikami izolacyjności akustycznej. http://przewodnik.rockwool.pl/doradztwo/katalog-broszury-i-ulotki.aspx Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Tomek W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts