ja14 29.12.2011 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Nie dziwcie sie, ze sie chlopina zbulwersowal. Jak mu klienci zaczna testowac paleniska z takim IMPETEM to mu braknie czasu na pisanie na forum;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 29.12.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Co sugerujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.12.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ok. W ramach uściślenina moich wymagań. Chodzi mi o o kominek z funcją odzyskiwania ciepła z spalin - dokładna nazwa akumulacyjne pieco-kominki. Po pierwsze czy to w ogóle ma sens? I jaki system polecacie. Cebud wygląda interesująco ale znowu gdzie indziej ocenia się go jako porażkę technologiczną. Czy system Cebudu (tj. wkłąd grzewczy + wymiennik ciepła) jest efektywny? Może już ktoś go montował? Jakieś opinie i sugestie. Podaj jakiś konkret . Kto jest autorem tych ocen. Wtedy będzie można się do nich odnieść. Jeśli dalej masz na myśli Patkanex, musisz wskazać o jaki system odzysku chodzi. Bez konkretów nie pogadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 29.12.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Eniu to trochę nie fer, ze nie znając autora ocen (opini), nie możesz się odnieś do tych ocen - opini. Myślałem że jesteś niezależny i bez względu kto jest oceniaczem, Twoja opinia jest niezmienna.Autor wspomniał że był w Parkanexie i Cebudzie...Parkanex z tego co tak na nosa przypuszczam możliwe że ma produkty Ortner, tak więc możliwe, że te systemy mają w salonie. Z tego co plaki na drzewach śpiewają wnioskuję, że Parkanex "wchodzi" na rynek z produktami Ortner. Pisałem już o tym. Nie wiem jaka jest znajomość systemów akumulacji ciepła pracowników zatrudnionych w salonach Parkanexu. Możliwe, że czysto teoretyczna na podstawie "przeszkoleń" markrtingowych. Wiem jedno, jeżeli autor jest zainteresowany pooglądaniem na żywo takowych różnych systemów podczas pracy, ja skierowałbym go do Kominki Piotr Batura. Co zresztą konkretnie czynię. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts