piotr10000 28.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mam pytanie. Mam drewniany domek z szalówką jako elewacją.Chciałbym go bardziej wyciszyc ze wzgledu na psa sąsiadów. Myslałemżeby zrobic to w sposób nastepujacy. Na szalówkę kładę jakąś matędzwiekochłonną, a na matę kolejną szalówkę. Czy moga mi Państwozaoferowac jakieś rozwiązanie?Acha. Nie wchodzi w gre zmiana paneli w srodku mieszkania.Byłoby to jakiej 40/50 m kwadratowych sciany. Chodzi tylko o wygłuszenie, nie o izolację termiczna. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Odstrzelić psa!Jak się będzie stawiał - sąsiada - też!Zacznij tak:Weź flaszkę, okolice Sylwestra dobre do takich działań, idź do sąsiada i ponegocjuj zmianę lokalizacji tej psiej rezydencji.Potem, jak to nic nie da - poszukaj flinty. (materiały, które wyciszają MUSZĄ być masywne)(obuduj chałupę ścianami z silki, cegły pełnej lub kamienia polnego...) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Przemyślałem...Kup trąbę ultradźwiękową w internecie...Skieruj za płot i włącz...Sąsiad SAM tego psa odstrzeli!Nagraj jakie wideo!Dostanie z 5 latek nawet bez zawiasów za bestialstwo!Taniej jak nowy murowaniec..."Zwróci się" szybko!(Tu wszyscy liczą w kółko kiedy się zwróci!)- Takie forum... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts