finlandia 19.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 To teraz już w ogóle cena poszybuje dużo wyżej niż w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonin 19.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Z ceną zobaczymy. Jak będzie za wysoka to wezmę tylko część, tych najbardziej widocznych. Najpierw zobaczymy jak to w ogóle wygląda i czy gra jest warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 19.11.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ale reklama jest fajna http://oknoplast.dkonto.pl/website/static/source/images/promocje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Pan Mikołaj w końcu szeroko zabłysł poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 19.11.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam Pan Mikołaj w końcu szeroko zabłysł poczuciem humoru no i dzięki temu tutaj za reklamę nie musi płacić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 bo zapowiada się świetne okno Może to pokazywania na targach bo większego sensu praktycznego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 19.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Może to pokazywania na targach bo większego sensu praktycznego nie widzę A HFL ma takowy sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A HFL ma takowy sens? Czysto praktyczny? Raczej nie... Jednak zgrzew HFL chociaż widać z zewnątrz natomiast jak często ogląda się "wnętrze" okna (zwłaszcza przy coraz powszechniejszym stosowaniu wentylacji mechaniczej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 19.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czysto praktyczny? Raczej nie... Jednak zgrzew HFL chociaż widać z zewnątrz natomiast jak często ogląda się "wnętrze" okna (zwłaszcza przy coraz powszechniejszym stosowaniu wentylacji mechaniczej)? Oj tam, powszechniejszy widok niż mechaniczna to uchylone skrzydło a wtedy coś tam widać Na mnie oba pomysły wrażenia nie robią ale myśli klientów dziwnymi drogami błądzą... P.S. Kiedyś zadałem Ci pytanie na priv na które dyplomatycznie odpowiedziałeś nie odpowiadając. Chyba wiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 20.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Takie troche naciągane te rabaty. Ja zamawiając początkiem października dostałem przy płatnosci gotówką 37%, a jak robiłem pierwszą wycenę latem to było wtedy 39%. A okna mam tylko za 20.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 20.11.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Takie troche naciągane te rabaty. Ja zamawiając początkiem października dostałem przy płatnosci gotówką 37%, a jak robiłem pierwszą wycenę latem to było wtedy 39%. A okna mam tylko za 20.000 Jeżeli ktoś wierzy w rabat na poziomie 40% na okna to od razu widać, że nie ma pojęcia o tej branży. Takie rabaty są wyłącznie w przypadku kiedy cennik detaliczny jest z kosmosu. Rzeczywiste promocje dodatkowe w "martwym okresie" sięgają kilku % i powodują, że producenci przestają praktycznie zarabiać na sprzedawanym produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.11.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 OknoPlast Kraków to chyba najdroższa firma w Polsce. Identyczną strategię miał kiedyś Thermoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 20.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 otrzymałam pierwsze wyceny Oknoplasu z różnych ich punktów przedstwicielskich - rozbieżność na pograniczu 1000 zł...najtrudniej podjąć decyzję, jakie mają w końcu być te okna Wydaje mi się, ze Oknoplast to jednak marka i za to też się płaci, ale może mi sie tylko tak wydaje... moje okna z roletami wychodzą ponad 30000 (13 sztuk). Mam porównywalne wyceny, z oszczędnością ok. 2000 od mniej znanych producentów i teraz się waham co wybrać Nie wiem jakie marki porównujesz ale na pewno warto sprawdzić Vetrex, powinien być trochę tańszy a na pewno nie gorszy. Co do różnych wycen z O ; mam w okolicy 2 różnych dealerów krakowiaków, jeden daje niższą cenę a potem klienci od niego przychodzą do tego drugiego domagając się (dla nich to normalne, tu i tu krakowiacy) obsługi serwisowej. Popytaj znajomych jak z montażem i serwisem w różnych punktach i tym się kieruj. Czasy są jakie są i wiele firm jadących na rozpaczliwie niskiej marży wyłoży się może jeszcze tej zimy, lepiej żebyś się nie dopisywała potem do wątku Kosi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 +50%, - 40% a lud idzie w ciemno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.11.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 +50%, - 40% a lud idzie w ciemno:) ...trochę taniej to prawie zawsze jest w okresie zimowym. Roboty mało a leasingi, kredyty trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 21.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 25.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 No, potwierdzam, te Platinium Evo 2 - z wyglądu piękne. Naprawde robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly77 04.12.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ja też jestem "napalony" na Platinium Evo 2.... Czekam na wyceny z kilku firm, zobaczymy co zaproponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 04.12.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts