Langi_84 28.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam pięknie wszystkich Chciałbym się przedstawić - mam na imię Marcin, mam 28lat, mieszkam na pomorzu.Na wiosnę 2012 zamierzamy z narzeczoną rozpocząć budowę naszego wymarzonego domku. Z zawodu jestem elektrykiem/energetykiem. Pracuję w zawodzie, w razie czego chętnie pomogę ze wspomnianego zakresu (energetyka, elektryka i pokrewne) Pozdr dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 01.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witaj Langi_84 Jaki macie projekt domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Langi_84 01.01.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wybralismy projekt Szmaragd 2 z Krajbrazów z lekkimi kosmetycznymi zmianami (przeznaczenie pomieszczeń, wymiar okna, oraz drzwi do kotłowni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts