julianna16 05.11.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Madziu zdolna jesteś i masz dobre serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Będę podglądać i kibicować ,zapowiada się pięknie I jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności :jawdrop:wielki szacun Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 OOOO witam Cię Olu w moich progach A ze zdolniacha... dzieki babeczki za miłe słowo - mieszkalam kiedys na obczyźnie, dokladnie mowiąc na francuskiej wsi. Nic tam nie było - ni telefonu, ni netu - jedynie radio i francuska telewizja. Z nudów nauczyłam się wyszywac, robic na drutach, szydełkować. A teraz czasem mi sie to przydaje i frajde robi - zwlaszcza jak cel jest zbożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja też jestem zachwycona Twoimi dziełami. Są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja również witam się w twoim wątku Szociku:hug: Zdolniacha z Ciebie.ja nigdy nie miałam cierpliwości do takich ręcznych robótek ...szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Szociku!!!!!!!!!!!ale Ty zdolna jesteś z tymi szydełkowymi cudami!!!!!!!!!! I masz naprawdę dobre serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Madziu o dobrym sercu i ja jestem pelna zachwytu dla Twoich pieknych robotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Przyszłam prosić o pomoc wszystkich, którzy chcą, przy wyborze dekoracji okien. To przyziemne bardzo w obliczu ostatnich forumowych wydarzeń, ale niestety niezbędne. Proszęęęę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.11.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzieki za miłe slowa! Aniu - jak trochę trzódke ogarne to popatrze na te Twoje okna, chociaz ja na razie to na etapie fug jestem i specjalista okienny ze mnie zaden. A'propos fug - dzwoni do mnie dzis moj fachura i pyta: "Pani Magdo nie pomyliło sie cos Pani? jaśminowe fugi mam kłaść do białych płytek???" Ja: Nie, panie D... - jasminowe do drewnopodobnych. Pan D: To co szara do tych białych???? Ja: Nie - szara do wiatrołapu Pan D - no to jaka do białych Ja: Biała Pan D. Ale ja tu białej nie widze Ja: Bo zapomnieliśmy kupic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Madzia jak postepy budowlane???? Kupiłas te biała fuge bo moze majster ma przestój przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.11.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 I cały wątek ma przestoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Fugi nie kupiłam A co do przestoju to... W międzyczasie umowiłam się z meblarzami do kuchni - zrobili mi wycene, w tym tygodniu bede dogrywac szczegóły. Łazienka dolna wypłytkowana, wygładziowana - czeka sobie na lustro, oswietlenie, szybe od prysznica i szafke (z ta ostatnia najdłużej zejdzie - cała reszta powinna być do końca miesiąca). Dziś bede "układac" wirtualnie płytki w górnej łazience tzn musze dopracowac detaliki zeby chłopakom zrobić "fotki" każdej sciany. Oni trzymają sie tych rysunkoww każdym detalu więc musze uważac co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ponieważ Oldzi wpadła w oko moja fototapeta to wrzucam jej adres: http://art.widi.pl/323-luksfer.html Oldziu ta Twoja ostatnia też cudna - podrzucisz adresik ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Skoro tutaj przeniosły sie poszukiwania tapety to zobaczcie sobie jeszcze Nowy Jork u Kingi ( zdjecia łazienki dziewczynek )http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205197-Galeria-Rondo-D&p=5447628&posted=1#post5447628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 hej:bye: jestem i witam się u Ciebie;) dzięki za namiar. Tę,którą wkleiłam znalazłam na allegro (wkleję stronkę). Przejrzyj - jest tam tam tego sporo:rolleyes: http://gallerylux01.fotodruk24.nazwa.pl/spa/ Mam jeszcze taką z dodatkiem limonkowej zieleni:rolleyes: a może wkleję te nasze razem dla porównania...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Super - ta z limonka tez.Mi najbardziej po głowie chodzi fuksja w dodatkach bo limonkę chce dac do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Niestety dokladnie tej samej z limonka nie moge namierzyc (fotke mialam z inspiracji łazienki) ale w necie widzialam podobne limonki:rolleyes:Madzia podobaja Ci sie kamczki wiec moze cos takiego? http://pixers.pl/fototapety/kamienie-spa-z-kropli-wody-20334373 Szafke do dolnej łazienki zamowiłas u stolarza? Jaka bedzie-taka jak na inspiracji Agnieszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Fajne te kamyczki tez.zastanawiam sie tylko czy robić fototapete czy raczej obraz bez ramy? szafke bede zamawiałą u stolarza - wycenia mi 2 wersje - taką jak na wizualce Agnieszki (czyli szafka w częsci wc-towej + wieszak na reczniki w czesci prysznicowej) i druga z szafkami po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dziewczyny pomóżcie - robic wnęke czy nie? Mowię o wnęce nad wanną w górnej łazience? Dla przypomnienia - mowie o tej łazience - wnęka miałaby byc od strony wc, na wysokość jednej płytki Nie lubie wnęk, ale ta mogłaby byc dość praktyczna - jest szansa ze w niej schowałaby sie wiekszość kosmetyków i wchodząc do łązienki nie byłoby widac tego bałaganu Kolejna sprawa - w miejscu gdzie na tej wizualce jest obrazek myslałam zeby dac fototapete, ale może nie jest głupim pomysłem zeby dac tam jednak obrazek? Więc co - fototapeta czy obrazek pbez ramki? Pomózcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Szociku a co jest po prawej stronie wanny - tzn mam na myśli prawą stronę z wizki:rolleyes:co do obrazka....ja bym tam dała zdjęcie - dibond z jakimś fajnym motywem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts