greywolf 03.03.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 witaj szociku, trafiłem tu z wątku schodowego i przejrzałem kilkanaście stron wstecz - trafiłem więc na wiele zdjęć wnętrz; muszę przyznać, że schody wyszły przepięknie i w ogóle nie powinnaś się zadręczać ich odcieniem. Kuchnia prosta, minimalistyczna, b. ładna; łazienka natomiast to dla mnie mistrzostwo świata. chciałbym spytać o farbę (producent, symbol/numer koloru), którą masz pomalowaną ścianę widoczną na pierwszym zdjęciu z postu #2070? Chodzi mi o ścianę widoczną w tle za schodami - szara z białymi drzwiami x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witaj greywolf Ciesze się ze do mnie zawitałeś, a jeszcze bardziej, ze podoba Ci sie to co zobaczyłes Farba bya robiona na bazie alpiny, kolor JURA, ale numer musze dokladnie sprawdzić - w domu mam 3 odcienie, nie pamiętam ktory to dokladnie jest na tej scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Pestko Ty jak zawsze mówisz-masz.Znajdziesz zawsze to co każdy potrzebuję,fajna flaga i plan metra. Szocik rozumiem ,że nie pałasz miłością do tego łózka autka,ale syn tak.Ja mam podobnie zostawiam tapetę ,bo syn chce a ja nie za bardzo.Granat spokojnie może być.Ja robię jedną ściankę czarną u starszego-taki kolor jak w łązience ( farba została:D)a resztę daję szary bo chyba tylko taki pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 05.03.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Czy moge prosić o informację, co to za płytka biala w szaro-bialej łazience (z wanną). czy jest faktycznie biała, ratyfikowana, matowa czy błyszczaca.bardzo dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.03.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Biała płytka to Saloni Lumina Blanco Brillo - wymiary 30x90. Moja płytka jest błyszcząca, ale również jest w wersji matowej. Jest rektyfikowana i wg mnie to najładniejsza biała płytka jaka widziałam Basiu ja łózka moich chłopaków lubie - sa fajnie zabudowane, chłopcy z nich nidy nie spadli. No i frajde maja, ze na nich spią. Dlatego nie chce im ich zabierac, a raczej chce je wkomponowac w jakies bardziej uniwersalne meble. Zdaje sobie sprawe, ze miłość do aut przejdzie im za 2-3 lata, a wtedy wolałabym zmienić same łóżka, a nie cały zestaw mebli Edytowane 6 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Prawda, ze piekna?Zrobię ja kiedys...http://attic24.typepad.com/.a/6a00e551101c54883401156ec7ce5b970c-500wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Poduchę na łóżko i narzutę też tylko z szerszych pasków. Już widzę jak szydełkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.03.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No ja mowiłam o poduszce. Narzuta to gigantyczne wyzwanie - chyba szans nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A jakbyś zrobiła kwadraty i potem je szydełkiem połączyła ? Wiesz, raz kwadrat z poasków poziomo ułożonych i raz z pionowo. Szachownica Każdy kwadrat wielkości poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 WPADAM DO ULUBIONYCH WATKOW WCZESNO-WIOSENNE USCISKI ZOSTAWIC:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.03.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Gumisiu uściski przyjmuję z radoscią. A narzuta... może jak moje dzieci skończą po 18 lat to sie na nią porwę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 09.03.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witaj Szocik Jakie masz panele na górze? Chodzi mi o jasne na fotce z chłopcami, dywanikiem, kołderka i kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witaj celtorku Panele to Balterio - stretto dab ambiente. Zakochałam się w nich w sklepie i miłośc trwa nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 U nas dzisiaj dzien budowy domku Trzymajcie kciuki za mojego początkującego stolarza Poza tym wczoraj przyszedł materiał na zasłony. Dałam do obszycia i podszycia taśmą. Efekt końcowy - za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Trzymam kciuki I nie mogę się doczekać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja też trzymam . Skrobnij coś wieczorem, jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.03.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 I może jakieś zdjęcie domku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Stan domku na dzis: Moj stolarz umęczony, ale zadowolony ze swojej roboty Powiedzcie co dalej? Malowac na biało? Beda jeszcze okiennice, no i drzwi oczywiście..... Jaki kolor? A jaki kolor scian? Podpowiadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.03.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 To jest bez wątpienia domek!! I to cudowny:yes: A nie chcesz pomalować na przecierany biały kolor "ściany", a okiennicę i drzwi na niebiesko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Właśnie też myślę, że niebieskie okiennice i drzwi to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts