Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

witaj szociku,

trafiłem tu z wątku schodowego i przejrzałem kilkanaście stron wstecz - trafiłem więc na wiele zdjęć wnętrz; muszę przyznać, że schody wyszły przepięknie i w ogóle nie powinnaś się zadręczać ich odcieniem. Kuchnia prosta, minimalistyczna, b. ładna; łazienka natomiast to dla mnie mistrzostwo świata.

chciałbym spytać o farbę (producent, symbol/numer koloru), którą masz pomalowaną ścianę widoczną na pierwszym zdjęciu z postu #2070? Chodzi mi o ścianę widoczną w tle za schodami - szara z białymi drzwiami x2.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko Ty jak zawsze mówisz-masz.Znajdziesz zawsze to co każdy potrzebuję,fajna flaga i plan metra.

Szocik rozumiem ,że nie pałasz miłością do tego łózka autka,ale syn tak.Ja mam podobnie zostawiam tapetę ,bo syn chce a ja nie za bardzo.

Granat spokojnie może być.

Ja robię jedną ściankę czarną u starszego-taki kolor jak w łązience ( farba została:D)a resztę daję szary bo chyba tylko taki pasuje.

Biała płytka to Saloni Lumina Blanco Brillo - wymiary 30x90.

Moja płytka jest błyszcząca, ale również jest w wersji matowej. Jest rektyfikowana i wg mnie to najładniejsza biała płytka jaka widziałam :)

Basiu ja łózka moich chłopaków lubie - sa fajnie zabudowane, chłopcy z nich nidy nie spadli. No i frajde maja, ze na nich spią.

Dlatego nie chce im ich zabierac, a raczej chce je wkomponowac w jakies bardziej uniwersalne meble. Zdaje sobie sprawe, ze miłość do aut przejdzie im za 2-3 lata, a wtedy wolałabym zmienić same łóżka, a nie cały zestaw mebli :)

Edytowane przez szocik