Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szocik, a kokardki i falbanki też :wiggle:

Broń Boże nie śmieję się. moja przyjaciółka miała 2 chłopców i przychodziła do mnie jękolić czemu ja swojej córki w falbaneczki i kokardeczki nie stroję. Tak strasznie do tego tęskniła.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kokardki i falbanki - niekoniecznie. Ale juz spineczki, bluzeczki z motylkami i sukieneczki (równiez różowe) - czemu nie :)

Poza tym uwielbiam robić jej czapeczki, poncza, , sweterki itp. Chłopcy nie chcieli w moich dziełach chodzic, a ona uwielbia :)

To jest właśnie to. Gdzieś mam nadal zadołowane specjalne nieprzemakalne majtasy do tetrowych pieluch, które przywiozłam z Kanady. Nie dosyć, że nie wyglądają na plastiki,to jeszcze mają w poprzek dupci 4 rzędy falbaneczek w kwiatuszki. Słodko wyglądało, jak stawała w spacerówce i było je widać spod sukieneczki. Pół ogrodu Saskiego się oglądało za nami.

Slezanko - dziekuje serdecznie za zyczenia. Tobie i Twoim bliskim równiez zycze zdrowych i spokojnych swiat :)

A o poranku wrzucam pomysł na pojemniczki na sadzonki - znalezione przypadkiem, zobaczcie jakie proste i jakie pomysłowe :)

7561_549480201763687_536626195_n.jpg

http://img62.imageshack.us/img62/1962/cutcasterphoto800865037.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Z okazji Świąt Wielkanocnych:

Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,

Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.

Pracy, która pomaga żyć.

Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać

i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

A jak Wam sie widzi taka zasłonka do pokoju?

http://194.153.119.15/piotr/tkaniny%202%20dost/bee.jpg

źródło

TA

Starki padali, ze w tym dniu slonce skoko z wielgigo szczynscio.

Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka, kupa maszkietow

i by colki swiot Was pszajal!

A w lony poniedzialek by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre!

Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem).

pisanki_B&W.jpg

Rychłej wiosny, a jaja wstawiam black&white, zgodnie z tryndami na fm

Boszzzzzzzz! U mnie za oknem sypie znowu snieg!!!

Chyba pierwszy raz w zyciu postawie na wielkanoc choinkę! I powiesze na niej jajka - zeby klimatycznie było!

Pesteczko, Zuziu - dziekuję Wam pieknie za zyczenia.

U nas tez biało, ale mokro. Może już niedługo, mam nadzieję, tej zimy

p.s. Oddaję swój głos na zasłonkę nr 4. Pierwsza jest świetna, ale do ścian bardziej wydaje mi się pasować będą lawendy. Super!

Pomysł na sadzonki - klawy! Chyba też sobie go dziabnę :p

Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką :)

http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg

Źródło