szocik 06.04.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 W IKEI znalazłam taką: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60230215/ Widziałam ja, fajna chociaz nie taka elegancka jak ta powyzej. Narendil, nie mow hop! jak nie wyjdzie ładnie to sie skończy gładzia. A doprowadzenie tego do gładkosci potrwa więcej niż 24 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Normalnie beton! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 na mur -beton-beton:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Szocik, trzymam kciuki za beton, my też w pewnym momencie poważnie rozważaliśmy beton za zagłówkiem w sypialni, ale że to sypialnia mikroskopijna, to i efekt nie wart zachodu i odpuściliśmy. Teraz jestem na etapie sypialni turkus-tiffany blue-tommy hilfiger (granat, biel i kropelka karminu i nie wiem, w którą stronę iść. A w ogóle to fajna z ciebie laska. I obrotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.04.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Szociku fajnie wyszlo Tak sobie teraz pomyslalam ze ja moze niepotrzebnie robilam gladzie :pMialabym w domu wszedzie prawdziwe betonowe sciany bo moje paproki od tynkow nie dali prawie wogole wapna do tynku tylko walili wszedzie cement i mialam istny bunkier w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.04.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szociku no beton profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) No ciesze się ze moje dziury do gustu Wam przypadły. Moj ślubny juz miał mnie dość jak mu 3 raz na ten sam kawałek sciany kazałam mase nakladać (on nakładał a ja byłam od wyglądu artystycznego). W pewnym momencie sie zbuntował i powiedziła, ze on "nie ma zamiaru stać cały dzień przy tej głupiej ścianie bo ma też inna robote". Poszedł, ochłonął i wrócił - he he he. Kochany jest i ma duuuuuuuzo cierpliwośći. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Narendil, nie mow hop! jak nie wyjdzie ładnie to sie skończy gładzia. A doprowadzenie tego do gładkosci potrwa więcej niż 24 godziny Oj, tego to Ci nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Narendil, moj M. powiedziłą ze gładzi nie zrobi i zostanie to co jest. Wiec trza się postarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szociku ślicznie ten betonik położyłaś i super uśmiechnięta z Ciebie laska.Ciekawa jestem z jakim kolorem połączysz szarość.Ja też zaczynam myśleć o kolorkach w domu.Turkus,niebieskie to zawsze moje ulubione kolory były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No dobra - oto scianka. Jeszcze ciepła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Basiu sklaniam sie do turkusu, z minuty na minute coraz bardziej Ale jak patrze na moją scianę to pierwsza rzecz, ktorą zrobię to malowanie łóżka - bedzie białe! Nawet go skladac nie bedziemy, nie ma sensu. Z tym brązem zrobi się ciężko i brzydko. Musi byc białe i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Weź jeszcze coś oprócz turkusu. Sam turkus będzie jednak trochę smutno. Dodaj kropelkę granatowego, albo amarancik, albo z bliższej turkusowi bajki szmaragd. Ja bym dodała coś ciepłego w kolorze. Popatrz jak są zestawione kolory na tym obrazie z Twojej pierwszej inspiracji. BETON wyszedł zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 07.04.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 sciana wyszła świetnie:rolleyes:Maja ma śliczny pokoj szcześliwa teraz chłopcy do niej przychodza w odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szociku profesjonalna robota -mozesz smialo zatrudniac sie na fuchy Pesteczka ma racje ja bym dodala troszke szmaragu:) Pesteczko jeszcze raz wielkie -wiesz za co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Beton trzeba było jednak poprawić. Jak wszystko wyschło to była za duża różnica odcieni - dziurki były ciemno szare, a miejsca gdzie dziurek nie były bardzo jasno szare. Całkiem fajnie wygladało, aczkolwiek jak przyszli znajomi i to zobaczyli to mieli dziwne miny Pomalowalismy raz jeszcze zeby bardziej ujednolicić kolory. Jutro rano zobaczymy co wyszło. To jest sciana niespodzianek :D A tak wogóle to stwierdzam ze moj wrodzony perfekcjonizm mnie wykończy (a juz mojego męża na pewno ) Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Beton trzeba było jednak poprawić. Jak wszystko wyschło to była za duża różnica odcieni - dziurki były ciemno szare, a miejsca gdzie dziurek nie były bardzo jasno szare. Całkiem fajnie wygladało, aczkolwiek jak przyszli znajomi i to zobaczyli to mieli dziwne miny Pomalowalismy raz jeszcze zeby bardziej ujednolicić kolory. Jutro rano zobaczymy co wyszło. To jest sciana niespodzianek :D A tak wogóle to stwierdzam ze moj wrodzony perfekcjonizm mnie wykończy (a juz mojego męża na pewno ) Szocik, jedno z tych zdjęć (to drugie chyba) jest jak z katalogu. Niesamowicie to wygląda. Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że będziecie robić beton ucharakteryzowany w płyty (może te dziurki mnie zmyliły) ale i tak jestem absolutnie pod wrażeniem. Swoją drogą dla perfekcjonistów bolesny temat - mieć perfekcyjnie niedbały beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.04.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szocik, jedno z tych zdjęć (to drugie chyba) jest jak z katalogu. Niesamowicie to wygląda. Dziękuje http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że będziecie robić beton ucharakteryzowany w płyty (może te dziurki mnie zmyliły) ale i tak jestem absolutnie pod wrażeniem. Na płyty nie miałam odwagi sie porwac, a potem troche zalowalismy. Płyty by sie zdecydowanie prosciej malowało. Ogólnie rzecz biorąc to robienie tego betonu to pikuś, ale malowanie to juz spore wyzwanie. Strasznie szybko schło, robiły sie zacieki... brrr! To moj pierwszy i ostatni beton. Obiecuję! Swoją drogą dla perfekcjonistów bolesny temat - mieć perfekcyjnie niedbały beton :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Pięknie Wam wyszła betonowa ściana ,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 07.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 szocik no w szoku jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts