andariel 19.10.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Możemy wspólnie coś pokombinować. Mam kuzyna, który może mi pospawać, to nie kowal ale może pospawane byłyby fajne? Wiadomo, ze to nie to samo co kute ale zawsze. Marzę o takich blatach jak na Twoim zdjęciu, mogą być krzywe ale to dotychczas było w sferze marzeń nieosiągalnych, bo wiem jak to wygląda cenowo - poza moimi możliwościami. Ale w sumie czemu nie marzyc sobie, może z tym tartakiem całkiem mogłoby wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 OK Zrobię wywiad w tartaku. Pewnie na dniach zaczniemy tam jeździć, bo mamy trochę potrzeb przed zimowych. W najbliższym tygodniu muszę wywieźć wsio z mieszkania rodziców (na szczęście popakowane), polatać do skarbówki, elektrowni i wymeldować się, więc początek tygodnia odpada. Ale piątek-sobota. To mnie też zmobilizuje do porysowania kilku rzeczy, które bym chciała żeby mi przygotowali do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.10.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Fajny pomysł z tymi blatami, tylko jak bede chciała zamowic blat a'la schody to zapłace za ten blat jak za zboże.Ciekawe jak się to bedzie miało do ceny całości? Jak drogie sa te magiczne systemy?Moze wyjdzie podobnie... zobaczymy...jutro bede miała stolarza u siebie, zobaczymy co powie (jesli dotrze, bo z tym ma problemy niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.10.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ... Jakie są ceny stołów na zamówienie? Wyobrażam sobie, ze ok 3-5 k. Dobra oscylacja Ale można też taniej. Ja za swój zapłaciłam 1 800 zł z dowozem. Na zamówienie. Według wysłanego mailem zdjęcia. Mankament tylko taki, że ryzyko tego co by mi dowieźli, bo ja z dolnośląskiego, a wykonawca z pomorza Ale jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.10.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Dla mnie te nogi sa boskie - tylko wg mnie potrzeba do nich przestrzeni, zeby wyeksponowac stół... Musi byc duzo miejsca.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=285252&d=1413716177 Wszystko fajnie, tylko ja jestem przekonana, że wyrżnęłabym hacząc o te nogi niejeden raz. Z wazą pełną zupy. Na przykład Mój kosztował 1700 zł Dębowe nogi, blat fornir. Rozkładany do 360 cm. Zadowolnionam Z dowozem i wniesieniem. Jest typowy, bez ekstrawagancji, ale materiału znacznie więcej niż na stół powyżej. Cena takiego, gdzie blat drewniany, nogi w metalu i stół nierozkładany, nie powinna być większa (co nie znaczy, że nie będzie...). Edytowane 20 Października 2014 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.10.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 oooo widzę że mamy takie same upodobania - blat koniecznie niedzielony! a stół rozkładany taki z metalowymi nogami - tymi zawiniętymi na blat (jakby kwadrat?) - to też jest zdecydowanie mój typ i faworyt od dawna widzę że nie tylko ja jestem na niego napalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.10.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Mam wycene - blat drewniany (sosna, obłozona brzozą), pokryty dębowym fornirem, rozmiar: 90x180 (po rozłożeniu 90x300) blat 8cm, noga - 5cm - 4,5tys zł (cena chyba jak za fornir wysoka, nie?) Wzór:http://www.lagerform.pl/images/produkty/greg/01.jpg Wg stolarza - bedzie on niestabilny, dlatego proponuje przykręcić go do podłogi. Niby nie taki to problem, bo tego stołu i tak nie da rady nigdze indziej postawić ale... Najpierw się napaliłam na ten wzór jak szczerbaty na suchary, ... teraz zaczynam sobie myslec ze to bedzie mega niepraktyczne i chyba odpuszcze sobie ta cudna nogę, na która choruje od roku No bo jak bede chciała impreze przed domem zrobic to juz po ptakach Jak bede chciała chałupe sprzedac... to razem ze stołem... ale z drugiej strony... cudny jest i od 1,5 roku za mna chodzi... sama juz nie wiem powiedzcie ze rozumiecie moje dylematy, co? Maz nie rozumie ich kompletnie Edytowane 20 Października 2014 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.10.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 A jak zrobie stół na czarnych nogach to musze miec ten czarny pozniej gdzies w meblach? Bo podoba mi sie jeszcze ten stół, ale on wygląd mi fajnie tylko z czarnymi nogami. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=285289&d=1394548009 Dzis pasuje mi idealnie do mebli bo szafke pod telewizor mam z czarnym szklem, ale... to nie jest styl na zawsze. Chciałabym kiedys cos innego. No i jake krzesła do tego typu stołu? A tu taki podobny ale ze srebrnymi nogami. Jakos ciezkie te nogi... Moze one grubsze, szersze... i dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.10.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Stół to trudny temat Zastanawiałam się długo nad designerskimi stołami - i kupię najprostszy, drewniany Można do niego dobierać prawie dowolne krzesła, przy zmianie wystroju nie wymusza niczego - i wpisuje się w rózne style. Porzadny stół to mebel na lata - warto wydać więcej na porządny, drewniany i prosty, tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.10.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 No własnie dlatego odstarszaja mnie trochę nogi inne niz drewniane. Każdy element inny niz w kolorze drewna juz wymusza jakis styl. Bądz to styl krzeseł, bądz mebli... Chyba chce jednolity stół - bez zadnych dodatków w kolorze mosiądzu, srebra, szarości, czerni...etcDrewniany, caly - włacznie z nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.10.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Gdybym miejsca miała wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.10.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ten mi sie tez podoba http://www.odesi.nl/media/wysiwyg/landingspaginas-fr/tables-de-repas/tables-en-bois/table-en-bois-slide.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 http://www.zlotewyprzedaze.pl/ambiance-live271014-3.html?al=Mnl3eVpZRTNvbmliUG9IODJLbEdxUUVYd1BpdlljUjhhL2tYMjhlYURZaz0=&utm_source=splioPL&utm_medium=newsletter&utm_term=daily&utm_content=27.10.2014&utm_campaign=all&client=1&MWID=ZWY_PL_NWL_DAILY_20141027_ambiance-live271014-3 Szocik, fajne nalepki i tanio. Może znajdziesz coś do uzupełnienia dekoracji domeczku księżniczki. Są też motylki na ścianę zupełnie jak Twoje wycinanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 27.10.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 hej szocik witam sie w Twojej galerii Mam en sam dylemat jeśli chodzi o stół Poszukiwana wersja rozsuwana, która pomieści wiecej gości. stół prosty w formie w przystępnych pieniążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.10.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Pesteczko dziękuje za naklejki. Musze je dobrze obejrzeć, może się znajdzie cosik fajnego. Asc - no to szukamy wspolnie. Moze cos nam z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.11.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 powiecie, zem zwariowała - wiem! Zgadzam się! Odwaliło mi, ale... bede malowac szachownice! Kupiłam farbę, kupłam taśme i będe malowac. Najpierw pojdzie biała farba - pan powiedział zagruntowac, odmalowac i dac 2 tygodnie na solidne wyschnięcie. Jak wyschnie to za 2 tygodnie bede wyklejac kwadraciki 3,8cmx3,8cm i malutkim wałeczkiem... krateczka po krateczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.11.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ooooo..., świetnie. A gdzie będzie ta szachownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Pewnie u młodego Ale wyzwanie! No Wariatka! Ale jaka pozytywna A o naklejce na zamówienie nie myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.11.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Szalona kobieta Szykuje się masa pracy ale będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.11.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Malowane fajniejsze niż naklejka, chociaż roboty huk Szocik świetnie się bawi wykańczaniem pomieszczeń. To jest chyba to na co każda z nas czekała/czeka najbardziej zaczynając budowę domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts