Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szalone babki jesteście! Dziekuje jeszcze raz :)

Powiem Wam ze dla mnie juz samo bycie w tej 10-ce to wyróznienie.

To ze ktos wpadł na to, zeby wogole mnie tam zgłosić...

Ciesze się z tego bardzo.

Nawet na chwile ten nieszczęsny sasiad i jego ziemia poszły w niepamięc...

Fajnie jest robić cos co moze podobac sie innym, a jak jeszcze podoba się tyyyyylu osobom...

Dziekuje...

Dostalismy odpowiedz od gazowni - wg nich nie ma problemu :(

We wczesniejszych pismach było napisane ze od rur gazowych powinna byc zachowana odległość 15 m z kazdej strony, dzis nam napisli ze wystarczy 11 m z naszej strony i 7 m od strony sasiada. Nie widza zagrożen i nie mają podstaw do reagowania.

Ja chyba nic z tego nei rozumiem :( :( :(

No to dzisiaj głosujemy po raz drugi :). Wróciłam z pracy po 20, ale pierwsza myśl jak wróciłam to zagłosować i cieszę się, że można z kilku kont mailowych - właśnie dostałaś 5 kolejnych głosów (w tym jeden od mojej połówki i jeden od mojej Mamy) :wiggle: :hug:

Głosujcie proszę dziewczyny - Magda swoją pracą i dobrym sercem na to zasługuje :)

Ja wczoraj 4 razy i dziś 4 razy głosowałam :)

Szocik, a z Muratora nie masz żadnej odpowiedzi? Pamiętam, że w starszym numerze gazety w dziale prawnym czytałam o konsekwencjach podnoszenia poziomu gruntu względem gruntu sąsiada.

Zmieniono zasady - mysle ze teraz bedzie uczciwiej :)

1 głos z jednego adresu IP dziennie :)

Głosujcie - do podium juz blisko :)

A z rzeczy bardziej przyziemnych, a dokładnie "nadziemnych" ;)

Andrzej odwiedził dziś starostwo, złozył kolejne pismo... Wniósł tez o sprawdzenie czy sasiad ma wydane pozwolenie na budowe...

Już się bałam, że mi komputer szwankuje, przy tym głosowaniu. Bardzo dobrze, że zmienili zasady :). Niedługo poszybujesz wyżej :hug:

Trzymam kciuki za podyplomowkę :). Ja też będę w październiku w stolicy, ale tylko "na występach" :D.