pestka56 27.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Szocik, a jak balustradka na górze? OK? Jeszcze trzeba tym schodkom fajne światełko powiesić na suficie na górze. Ale z tym spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pestko ja tez jestem z Ciebie dumna i dziekuje raz jeszcze! Jedyne co to pluje sobie w brode, ze nie pojechałam zobaczyc wybarwienia pojedynczego stopnia. Mogłabym wtedy zareagowac, a tak... no musze pokochac ten kolor co dostałam. Zadzwoniłam dziś nawet do właściciela firmy, ktora mi je robiła z pytaniem czy jak one sie zniszcza to wtedy je mozna przecyklinowac i kolor im zmienić, a on mi na to, ze one sa wybarwione a potem położone sa 4 warstwy lakieru. Ciężko bedzie to zedrzeć Tak więc schody mam solidne, tylko troche pomarańczowe :D A wogóle to włacza mi sie mój wrodzony PERFEKCJONIZM. Jak pomysle ile godzin poswięciłam na znalezienie odpowiedniej podłogi, która miała mi pasowac do mebli... a teraz największy i najdroższy mebel mi do nich nie pasuje to troche jestem zła, no! Być może za kolor trzeba winić lakier. Jeśli tak to na pewno zareaguje na światło i się zmieni. Dobrze byłoby, gdyby spłowiał i wyblakł, skoro mówisz, że wpada w pomarańczowy. I tak są piękne. Mogę liczyć na foteczki na maila, na wieczną rzeczy pamiątkę? I pochwal się na schodowym, bo tam jeszcze takich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.02.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Dzis nie udało mi sie zrobic fajnego zdjęcia gory, bo miałam tam spory bałagan. Jutro jak ogarne to porobie fotki (a w sobote fotki przy dziennym swietle) Tymczasem jeszcze jedno zdjęcie: Edytowane 27 Lutego 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pestko jasne ze ci wysle fotki tylko jak je zrobie w dziennym swietle. I jak wyniose troche zbednych mebli, które dziś stoja przy schodach, zeby ujęcia były lepsze . W sobote dom ogarne i wtedy porobie więcej zdjęc, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Z tym przepołowionym podestem nawet fajnie wygląda. Nie przeszkadza w chodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 powiem ci że zupełnie nie widzę tego "pomarańczu" i kolor wyszedł pięknie- myślę, że z podłogą zgrywa się bardzo dobrze (choć rozumiem, jak to jest gdy ideał miał być pół tonu bledszy). schody prezentują się naprawdę elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Szocik ależ się cieszę, że pokazałaś schody:wave: Czekałam z niecierpliwością na efekt końcowy Wyszło świetnie !! Doskonale Cię rozumiem z tym perfekcjonizmem ale to prawda, że z czasem człowiek akceptuje pewne niedociągnięcia Gratulacje dla Pesteczki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dzięki DZIEWCZYNY :hug:Bardzo się cieszę, że się podobają. Rysunek, rysunkiem, a efekt mógł się minąć z zamysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 SCHODY REWELACJA :jawdrop: Wyszło super, u mnie tez zbytnio pomarańczowe nie są, moze to kwestia oświetlenia, może inna barwa światła pozwoli oszukać Twoje oko Pesteczko super, fajne masz pomysły i na tym przykładzie widać ze nie tylko rysunek ale i produkt finalny rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Przyszlam zobaczyc dziecko Pestki, PIEKNE jest:o:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Chwalcie, chwalcie... zamienię się w pawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Pesteczko mozesz byc z siebie dumna, naprawde super wyszly, te barierki swietne, nadaja takiej lekkosci:yes: Ja swoich chyba sie niedoczekam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Pesteczko mozesz byc z siebie dumna, naprawde super wyszly, te barierki swietne, nadaja takiej lekkosci:yes: Ja swoich chyba sie niedoczekam:p Nie rób smutnej minki. Mam zrobiony research. Możesz być zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.02.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Po tylu milych pochwałach to już mi sie takie pomarańczowe nie wydają :D Podest w chodzeniu nie przeszkadza, i całkiem fajnie wyglada. Ogólnie to schody sa bardzo ładne, bardzo, bardzo dokładnie zrobione. Chyba najbardziej wypracowana rzecz w moim domu - każdy milimetr jest wypasowany i pięknie przycięty - mimo niezbyt równej ściany. Chłopaki mysleli ze montaz bedzie trwał 5-6 godzin, a w efekcie pracowali 2x9 godzin. Firme moge polecić z czystym sumieniem. A pesteczke jako projektanta też! Jak ja ci sie odwdzięcze kobieto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A co do koloru to juz sama wpadłam na to zeby nad nimi jakieś zimne swiatło powiesic. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Rewelacja! Kolor schodów ładnie gra z podłogą, na prawdę pestka może być dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Po tylu milych pochwałach to już mi sie takie pomarańczowe nie wydają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No to dotarłąm i zobaczyłam Pestkowe schody, Pestko gratulacje możesz być dumna,Szociku gratulacje też możesz być dumna Kolor bardzo zgrany do podłogi,ciekawa jestem ile one kosztowały,jestem w trakcie też swoich więc chciałam porównać. To rzeczywiście sukces jak stolarz rozumie co chce klient. Szociku co teraz dawaj następne zdjęcia ,idziesz jak burza ,pamiętam jak były one projektowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Basiu info o cenie poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts