Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko ja tez jestem z Ciebie dumna i dziekuje raz jeszcze!

Jedyne co to pluje sobie w brode, ze nie pojechałam zobaczyc wybarwienia pojedynczego stopnia. Mogłabym wtedy zareagowac, a tak... no musze pokochac ten kolor co dostałam.

Zadzwoniłam dziś nawet do właściciela firmy, ktora mi je robiła z pytaniem czy jak one sie zniszcza to wtedy je mozna przecyklinowac i kolor im zmienić, a on mi na to, ze one sa wybarwione a potem położone sa 4 warstwy lakieru. Ciężko bedzie to zedrzeć :)

Tak więc schody mam solidne, tylko troche pomarańczowe :D :D :D

A wogóle to włacza mi sie mój wrodzony PERFEKCJONIZM. Jak pomysle ile godzin poswięciłam na znalezienie odpowiedniej podłogi, która miała mi pasowac do mebli... a teraz największy i najdroższy mebel mi do nich nie pasuje to troche jestem zła, no!

Być może za kolor trzeba winić lakier. Jeśli tak to na pewno zareaguje na światło i się zmieni. Dobrze byłoby, gdyby spłowiał i wyblakł, skoro mówisz, że wpada w pomarańczowy.

I tak są piękne.

Mogę liczyć na foteczki na maila, na wieczną rzeczy pamiątkę?:hug:

I pochwal się na schodowym, bo tam jeszcze takich nie widziałam

Szocik ależ się cieszę, że pokazałaś schody:wave: Czekałam z niecierpliwością na efekt końcowy :yes: Wyszło świetnie !! Doskonale Cię rozumiem z tym perfekcjonizmem ;) ale to prawda, że z czasem człowiek akceptuje pewne niedociągnięcia ;)

Gratulacje dla Pesteczki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif

SCHODY REWELACJA :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Wyszło super, u mnie tez zbytnio pomarańczowe nie są, moze to kwestia oświetlenia, może inna barwa światła pozwoli oszukać Twoje oko ;)

Pesteczko super, fajne masz pomysły i na tym przykładzie widać ze nie tylko rysunek ale i produkt finalny rewelacyjny :rolleyes:

Pesteczko mozesz byc z siebie dumna, naprawde super wyszly, te barierki swietne, nadaja takiej lekkosci:yes: Ja swoich chyba sie niedoczekam:p

Nie rób smutnej minki. Mam zrobiony research. Możesz być zaskoczona.

Po tylu milych pochwałach to już mi sie takie pomarańczowe nie wydają :D :D :D

Podest w chodzeniu nie przeszkadza, i całkiem fajnie wyglada. Ogólnie to schody sa bardzo ładne, bardzo, bardzo dokładnie zrobione. Chyba najbardziej wypracowana rzecz w moim domu - każdy milimetr jest wypasowany i pięknie przycięty - mimo niezbyt równej ściany. Chłopaki mysleli ze montaz bedzie trwał 5-6 godzin, a w efekcie pracowali 2x9 godzin.

Firme moge polecić z czystym sumieniem.

A pesteczke jako projektanta też! Jak ja ci sie odwdzięcze kobieto???

No to dotarłąm i zobaczyłam Pestkowe schody,

Pestko gratulacje możesz być dumna,Szociku gratulacje też możesz być dumna :)

Kolor bardzo zgrany do podłogi,ciekawa jestem ile one kosztowały,jestem w trakcie też swoich więc chciałam porównać.

To rzeczywiście sukces jak stolarz rozumie co chce klient.

Szociku co teraz dawaj następne zdjęcia ,idziesz jak burza ,pamiętam jak były one projektowane