pestka56 28.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Szocik, z tym zimnym światłem trzeba uważać, żeby drewno w zielony nie poszło. Ale podtrzymiję pomysł na powieszenie kilu lampek i wtedy można wymieszać ciepłe i zimne. Może usyskasz wtedy właściwy efekt. Pokaż lepiej fotki zrobione przy dzuennym świetle z doświetlenuem lampą błyskową i bez. Zobaczymy jaki ten kolor jest naprawdę. Coś mi się zdaje, że panikujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jutro zrobie fotki w dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Od wizualizacji do... realizacji. Szociku, Pesteczko schody to kolejny sukces. Piekny kolor( jaka tam pomarancz) lekkie pomysłowe prety. i zrobiło sie reprezentacyjne miejsce domu;)Szociku a co to za piękną drewniana podłoge masz ? podasz nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Anitka ta piękna "drewniana" podłoga to ... panele balterio grandeur kolor dab francuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.03.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Madziu,piękne schody, takie...........Pestkowe faktycznie!!!!!Cudowna jest ta gruba, masywna bela (mogę zapytać o wymiar?) - i jaka jest grubość stopnia? Też wygląda "porządnie".No, Pesteczko, powinnaś być z siebie dumna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Szerokość belki 30 cm, wysokość stopnia - 8. No jest to solidna kontstrukcja Jak byłam na stolarni obejrzec schody to obok stały takie ze stopniem 4 cm - jakoś takie "mikre" były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.03.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Madziu schody wyszły przepiękne!!! Pesteczko - gratulacje pomysłu, wizek - jesteś bardzo uzdolnioną kobietą ! Przy tym sztucznym świetle wcale nie wyglądają na pomarańczowe! Ładnie pasują do podłogi! A wyglądają bardzo elegancko i luksusowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 faktycznie, stopnie są w takim razie potężne!!!:eek: Uwielbiam takie masywne! Madzia, możesz mi podesłać info o cenie schodów na pw? Nie wiem, ile liczą właśnie za takie grube stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Wrzuciłam na watek schodowy, ale wrzuce tez i tutaj - zeby kiedyś wszystko miec w jednym watku Moje schody w swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Prześlicznie:yes::yes: Pesteczko - szacun za projekt:yes: Szocik - genialnie Miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.03.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Boskie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.03.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 sama jesteś pomarańczowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 sama jesteś pomarańczowa! Ha ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Duś, podaj rękę Szocik, chyba Ci się w oczach mieni. Oczywiście pochlebiam sobie i schodziarzom, że to od nadmiaru patrzenia na te schody. poza tym one jak każde drewno trochę ściemnieją. To wynik utleniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Schody rewelacja w świetle dzinnym jeszcze ładniejsze P.S te płyteczki na scianie schodowej to ...?? gdzies zapisałam a teraz nie mogę odszukać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 super schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Płytki na scianie to Juliankowa provenza fango sand Dziekuje Wam wszystkim za te pochwaly. szczerze - to mi te schody tez sie podobają. Kurcze wiecie co... to wszytsko dzieki Wam! Lazienka, schody... w zyciu sama bym na takie rzeczy nie wpadła. To forum "uwiło" mi gniazdko Dziekuje i prosze o wiecej! Jeszcze sporo przed nami moi mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.03.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 musialam:yes:-ABSOLUTNIE PRZESLICZNE!!!!!!!!!!:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Szociku bosko, piękne schody, ściana, linki wszystko mi sie podoba. Gumisiu kochana witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts