Alija 02.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Madziu normalnie MISTRZOSTWO!!!!! W swietle dziennym jeszcze piekniejsze sie wydaja, pomaranczowej barwy wogole nie zauwazylam Masz cudnie, poniekad zazdraszczam ...pozytywnie To kiedy moge sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 02.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Schody REWELACJA pomarańczowego odcienia to ja na nich nie widzę po prostu piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jejku alez się cieszę Mordka mi się smieje od ucha do ucha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 02.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a u mnie schody muszą zostać nic projektant nie wymyślił zabiegowych sie nie da rady zrobic ani od drugiej strony trudno jakoś to przeżyję ale salon już powiększony i wc zlikwidowane a tam przejście do kuchni tak jak podpowiedziałaś jutro pokaże schody łuci w świetle dziennym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Powtórzę za klasykiem (Duś) - "Sama jesteś pomarańczowa" Madziu, schody wyglądają F * A * N * T * A * S * T * Y * C * Z * N * I * E. Stolarz się teraz nie opędzi od zamówień . Pisałaś u mnie, że kupiłaś deski na domek. Kiedy ruszacie z "budową"? Aaa... jak już Gumisia wyszła z "jamki" to masz potwierdzenie jakie wrażenie robią Twoje schody Gumisieńko Edytowane 2 Marca 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Dziekuje Ewo za miłe słowa! Gumisia wyszła z jamki :) Gumisiu słyszysz to!!!! Deski zakupione. Miejsce zakupu - tartak! Koszt - 70zl za całość :D Budowa rusza jutro, chyba ze bedzie straszny hałas to moze damy sąsiadom w niedzielę odpocząć i zaczniemy w poniedziałek Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Moj małzonek nakrecony, a to najważniejsze. Jak ja lubie kiedy on się na coś nakreci i zaczyna kombinowac. Dzis siedze sobie w pokoju Kuby (naszego najstarszego syna), siedzę na łózku, gapię się na sciany i mysle... minuta, dwie... pięć. W pewnym momencie moj małzonek mowi do mnie - nie kombinuj, jeszcze jednego nie skończyłem :lol2: A ja kombinowałam, kombinowałam i ... połączyłam takie 2 pomysły w jedno... I wyszło mi takie cos.... Kolory tymczasem przypadkowe. No może poza podłoga bo jest niemalże identyczna. A dokładniej mowiąc taka: Edytowane 2 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ale masz fajnych chłopaków Podłoga cudna - uwielbiam takie jasne A efekt kombinowania bardzo na tak . Podobnie kombinuję w mojej pralni - chcę tam dla siebie taką ściankę bym mogła dłubać ręczne robótki i szyć na maszynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Pokolenie komputerowe jak widac Dzis pierwsza noc śpią w swoich pokojach. Ale sie cieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A ta scianka bardzo przypadła mi do gustu. Umocowanie lampek, pojemniczki na pierdółki, miejsce na jakies obrazki. Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2013 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Szocik, kapitalnie Tylko daj tę deskę biurkową nie taką ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.03.2013 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 szocik, świetny pomysł i fajne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.03.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Szkocik gratuluje!! Schody wg projektu PESTKI(!!!) wygladaja extra! Sa takie lekkie przez ten linki. Nie wyobrazam sobie innych! A podloga u Twojego syna extra! Widze ze dosyc mocno wybielone chyba ze to tylko tak na zdjeciu. Ja wlasnie sie zastanawiam jak mocno wybielic moje. Mam je polozone surowe a kolor bedziemy robic za jakis czas ale probki ktore nam podlogowy robil juz w porownaniu do surowej deski jakos mi sie nie widza. Surowa deska najbardziej mi sie podoba.Sluchaj ta scianka w pokoju synka jest tez EXTRA bomba. Syn jest porzadny? W sensie trzyma porzadek?? Edytowane 3 Marca 2013 przez Beata Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.03.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 o Nelli do mnie zajrzała - witaj kochana!!!! Beatko podłoga u chłopców to panel - ale taki dobrze udający deske Jest bardzo jasny i mało usłojony. Młody jest "dość" porządny - na razie się stara, ale zobaczymy jak sie sprawy rozwina Pestko kolorystyka czysto przypadkowa - deska równiez. W pierwszej wersji chciałam ten pokój zrobic w kolorach biało-granatowych z dodatkiem brazu i szarości, czyli cos w ten deseń: Ale wystraszyłam się ciemnej podłogi (kurz+ widoczne rysy). Stad podłoga pojawila sie jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 03.03.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 pomysł na pokój dla Kubusia rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 o Nelli do mnie zajrzała - witaj kochana!!!! Beatko podłoga u chłopców to panel - ale taki dobrze udający deske Jest bardzo jasny i mało usłojony. Młody jest "dość" porządny - na razie się stara, ale zobaczymy jak sie sprawy rozwina Pestko kolorystyka czysto przypadkowa - deska równiez. W pierwszej wersji chciałam ten pokój zrobic w kolorach biało-granatowych z dodatkiem brazu i szarości, czyli cos w ten deseń: Ale wystraszyłam się ciemnej podłogi (kurz+ widoczne rysy). Stad podłoga pojawila sie jasna. Szkocik !! Ja tez sie zakochalam w tym zdjeciu i nie spalam po nocach bo bilam sie z myslami czy dac taka podloge ale WSZYSCY mi odradzali. Wiec daje jasne deski. Juz sa polozone nawet Reszta to bedzie granat, troche zoltego i biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.03.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja musze jakoś w to wkomponować czerwony samochód - dokłądnie mowiąc taki:http://hokus-pokus.net.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/i/signal_meble_5_.jpg Łóżko jest w dobrym stanie i młodemu nadal sie bardzo podoba, więc bez sensu byłoby dla jakiegoś widzimisie mamusi je zmieniac. Reasumujac - granat na razie chyba musi zaczekać. Powiedzcie jaki kolor mebli zrobic, zeby pasowały i do tego łóżka i zeby, kiedy przyjdzie pora na wyrzucenie "autka" i wstawienie normalnego łózka nie trzeba było mebli wymieniac.No i jaki dac kolor scian oczywiście?Może zostawić biały, bedzie uniwersalnie i bezpiecznie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Przecież granatowy świetnie pasuje Tylko oczywiście nie sam, bo pokój się zaponurzy jak nie wiem co. Zrób mu kolory z flagi brytyjskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 I jeszcze 2 Ten ostatni zestaw kolorów najmniej mi się podoba. Jest mało zdecydowany – bieliźniany jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.03.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 nieeeeee, granatowy jak najbardziej pasuje - .zle się wyraziłam. Bardziej chodziło mi o taka granatowa ścianę, na której postawię łóżko. WYdaje mi sie ze bedzie zbyt ciemna - do białych mebli pasowałaby jak ulał do czerwonego łózka - średnio. Z Twoich inspiracji ta szara wersja mi sie najbardziej podoba - zreszta ta inspiracje druga mam zapisaną i mysle jak ją zrobic w pokoju u młodszego. Mały ma oprócz łózka jeszcze szafę i komode - również czerwone. Dokupic mu bedzie trzeba jeszcze jakies biurko i właściwie zestaw mebli bedzie w komplecie. Ale o tym pokoju bedzie kiedys... on nie jest priorytetetm, bo właściwie jest wyposażony. Brakuje mu tylko dekoracji i jakiegoś sensownego poustawiania. Dzis... pokoj najstarszego W tym pokoju w chwili obecnej stoi wyłacznie łóżko-samochód. Nie ma zadnych innych mebli. Trzeba je kupic/zrobic bo młody nie ma miejsca do odrabiania lekcji. Chciałabym zeby one nie były juz takie dziecinne, a raczej zeby szły w kierunku mebli młodziezowych. Tak zebym za 2-3 lata pomalowała sciany, zmieniła łózko i ,,, JUZ Myslicie ze białe będa ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Szocik, może steruj w kierunku tej fotki z wiszącymi łóżkami - myślę o kolorach. Granatowy i jasny szary, taki perłowy. Biały jest raczej mało chłopięcy. Dlatego wzięłabym szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts