szocik 18.03.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 eeee, to nie tyle znowu tańsze 2 szt za 50 zł - moje 2 sztuki kosztowały 70 Za te 20 zł mam grzywkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Kolory wyszły mi takie - zdjecie robione w sztucznym swietle. Zerknijcie prosze i powiedzcie jak Wam sie to widzi? Scian raczej nie zmienie, ale dodatki moge. Czy ta zieleń Wam pasi do tego "fioletu"? czy moze ja przyciemnic? rozjaśnić? Edytowane 19 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a to jest fiolet, czy róż???Zieleń bardzo na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 niestety - zieleń ładna ale róż za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Szociku, coś się chyba z kolorkami opsnęło, niezbyt do siebie pasują. Poza tym o ile zielony wyszedł ładnie, to ten fiolet nie wygląda jak fiolet, tylko brudny róż. Nawet nie mogę Ci pomóc dzisiaj w doborze, bo mnie pogoda zastała u mamy, bez komputera. Tragedia na drogach i moja osobista „podwoda” bunt podniosła. Nie ruszy samochodu z garażu, żeby mnie odebrać z pociągu. Może jutro uda mi się wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.03.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) kolory niezbyt do siebie pasuja - do tej zieleni to lawenda bardziej, ale wiem, ze juz nie przemalujesz za to do koloru scian to mieta (jak dziewczyny w watku pokoi dzieciecych radza) no chyba, ze monitor przeklamuje czy cos jeszcze bedzie zielone ?? edit: to moze z tej zieleni turkus zrobic ?? na tym zdjeciu te drzwi z tylu sa takie http://thecrazycloset.files.wordpress.com/2013/02/captura-de-pantalla-2013-02-27-a-las-12-19-39.png?w=560 podobny kolor na tej kuli nr 2 - obok są rózne odcienie różu, może pomoże to Tobie w decyzji http://media-cache-ec6.pinterest.com/550x/0e/0b/d3/0e0bd394229884f570b7db039fe24ca1.jpg Edytowane 19 Marca 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.03.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 To chyba monitor przekłamuje - ten kolor to zdecydowanie bardziej fiolet niz róż, a juz tym bardziej nie brudny Dla mnie jest ciut za ciemny, ale dopoki sie nie zabrudzi to go nie przemaluję Tymbardziej, ze nie jest ten kolor zły, w sumie to nawet mi sie podoba. Jedyne co to chyba zieleń (ktora w opisie miała słowo mięta) niezbyt mi do niego pasuje. Ale akurat ta mieta to nie jest zaden problem bo w tym kolorze na dzień dzisiejszy mam wyłacznie okiennice, więc tragedii nie ma. Mozna je przemalowac bez problemu. Proba kolejna - a teraz widzicie fiolet? To co widac po lewej stronie to grzejnik ktory jest czysto biały: Nastepne fotki beda dopiero przy dziennym swietle, wiec nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.03.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Słonko zielone, a dokladnie mowiąc mietowe to miały byc dodatki. Ale na razie nie ma nic, więc koncepcja może sie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Okey, zrobiłam sobie balans bieli pod ten kaloryfer. Jest fioletowo , a moje monitory są do grafiki i jak by przekłamywały kolory, to bym przez okno wyrzuciła Zielony trochę za żółty - jak zmiętowisz będzie good. Ale miałam podróż dzisiaj. Cud, że dotarłam do domu. Kolej się spóźniła, potem staliśmy w polu jedną stacje od mojej. Już myślałam, że zaliczę 10km na nóżkach, bo moje szczęście, żeby wyjechać na asfalt musiał regularne wykopaliska przeprowadzić. Mokry śnieg zbijał się pod samochodem i za nic silnik nie dawał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.03.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ufff, całe szczęście ze nie tylko ja widze fiolet Okiennice juz po jednej stronie przemalowane. ciekawe jak beda wygladaly kiedy wyschną. Trochę je rozjasniłam, dodałam troche mięty... Pomyslałam zeby je troszke poprzecierać, zeby nie były tak jednolite... Pestko, alez miałas podróż. Wspolczuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Z przetarciem dobry pomysł, nie będzie takie grzeczniutkie Takie miejsce do życia sobie wybrałam. Niby nie daleko, bo do Pałacu Kultury ode mnie jest dokładnie 35 km, ale czasem daje w kość. Dziś wspominaliśmy jak którejś zimy przy -20 złapaliśmy gumę. Odjechaliśmy od domu jakieś 5–7 km. Żeby renią ciut nagle nie zamiotło po lodzie, to nawet byśmy nie zauważyli. Musieliśmy już z kilometr jechać na feldze, z opony zostały strzępy. Nikt nie chciał przyjechać. Było mnóstwo wypadków i pomoc drogowa była rozrywana, a my w tej temperaturze nie daliśmy rady odkręcić śrub na kole. Wreszcie jakiś mechanik powiedział, że następnego dnia samochód zabierze. No i zabrał – lawetą, bo diesel już był jak góra lodowa. Kosztowało nas to powrót do domu pieszo. W cienkich jeansach i na obcasach zasuwałam jak dragon po zmrożonej grudzie. No, i poszło 7 stówek, bo dwa dni renię rozmrażali i laweta. Od tamtej pory zawsze w bagażniku wożę ciepłe buty, spodnie na ocieplaczu i puchową kurtkę – stałe zimowe wyposażenie, plus łańcuchy na koła i łopata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.03.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to przygode mieliście. Teraz pewnie wspominasz z usmiechem, ale wtedy wesoło nie było Udało mi sie fotke zrobic - smieszna wyszła. Zrobiłam ja w rogu - sciana jaśniejsza jest lepiej doswietlona, ciemniejsza - to prostopadła do niej i swiatła mniej dochodzi. Faktycznie jest to jeden i ten sam kolor. Okiennice - lekko pomazane - chyba trzeba je jeszcze troche rozjaśnić, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Okiennice - lekko pomazane - chyba trzeba je jeszcze troche rozjaśnić, co wy na to? duzo lepiej ale jeszcze możesz pobielic no i teraz kolor scian zupelnie inny - podoba mi sie w dziennym swietle zestawienie kolorów jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Madziu fiolet widzę, fiolet . I super ten pomysł z pobieleniem zieleni Nie wiem czy "bielsze" nie wyjdzie za mdłe? Ja bym już chyba tak zostawiła, a na pewno poczekałabym na zdanie Pesteczki, bo ona lepiej czuje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.03.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to mi ulżyło, bo juz zaczełam mysleć zem daltonistka i różu od fioletu odróżnic nie potrafie Koloru na razie nie rozjaśniam - poczekam az przyjda próbki tkanin. Troszke od nich bedzie zależała kolorystyka. Bo z nich mam zamiar zrobic zasłonki, może jakieś poduszki, moze jakas ramkę do lusterka ... Dodatkowo bede chciała pomalowac ramki na identyczny kolor co okiennice. W okienku stanie kwiatek w doniczce w kolorze okiennic (kwiatek i pomalowana doniczka juz sa ) Juz mi się zaczyna to w calość powolutku skąłda. POtem dojda jeszcze tylko mebelki i ... możemy zacząć robic pokoje chłopców Aaaa - kolor zyskało tez wnetrze domku. Jest on tez fioletowy, ale rozjaśniony. Gdybym dała ten sam kolor, to byłoby tam strasznie ciemno bo nie ma w domku naturalnego swiatła. Dlatego farbę rozcieńczylismy w stosunku 1:1 biała farba+ fiolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nie z neta Gumisiu, a ze sklepu mojego osiedlowego. Jak chcesz to moge ci próbke wysłac, a potem kupić tyle ile bedziesz chciała. Jak coś - pisz na pw Szocik,ja jak zawsze do tylu:rolleyes: Pytanie moje-czy ten material wystepowal tez w innych kolorach? Pomysl z domkiem jest obledny-jakbym mogla to bym zerznela pelna geba;)-tylko nie mam gdzie go wsadzic:rolleyes: Suszee mojemu glowe zeby Olinkowi w ogrodzie taki zrobil;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gumisowa milo Cie widziec chcialm do Twojego watku, ale mi sie nie otwiera co tam u Ciebie ?? Szocik przepraszam, ze tutaj .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.03.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gumisowa milo Cie widziec chcialm do Twojego watku, ale mi sie nie otwiera co tam u Ciebie ?? Szocik przepraszam, ze tutaj .......... slonko:hug:-dziekuje,chyba wszystko jest OK;) Pracuje nad pewnym projektem i mam nadzieje ze bedzie dobrze bo mam glowe pelna pomyslow i wiare ze sie uda;) Galeria-zlikwidowana z roznych wzgledow ,ale wpadam do WAS bo mi tu cieplutko i milutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.03.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A piszcie sobie do woli Gumisiu gościć ciebie w swoich progach to zaszczyt Mi sie bardzo podobał materiał, ktory nazywał sie sparkling. Ten ktory mi w oko wpadł to był taki ... złamany biały. Z jednej strony był lekko błyszczący z drugiej - matowy, można było go wieszac na dwie strony. Super wygladał z ta moja szarościa. Miałam zamiar dac podwojne zasłony, ale przy tej ilości okien to troche za drogi interes był. Może zrobie coś takiego do sypialni. Ten sparkling był droższy - kosztował 23 zł/metr Co do innych kolorów - kurcze, sama nie wiem. Zwracałam uwage tylko na szarości. Moge ci sprawdzić - ale dopiero w sobote, bo jutro dłużej zostaje w pracy. Tymczasem mam dla Was niespodzianke - kurczę fotka znow robiona wieczorową pora więc kolory przeklamane, ale juz sie jutra doczekac nie mogłam zeby fotke pstryknąć. Tak na smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 21.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :jawdrop:Madziu, wyszło bajecznie! Nie mogę doczekać się większej ilości zdjęć, nie każ długo czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts