szocik 21.03.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Jeszcze troche roboty zostało. Dziś zawisły drzwi, ale jeszcze bez klamki więc efektu nie ma. O płotku na razie moj A. słyszeć nie chce - musze nad nim troche popracowac. No i wnętrze... jeszcze zostało do urządzenia. tymczasem nie ma tam zupełnie nic. Dzis dotarły próbki zasłonek - niestety jest i groszek, i soczysta zielona trawka i limonka...ale jak na złość nie ma mięty Maż dziwnie na mnie patrzy bo w końcu każdy z tych kolorów jest zielony, więc pasuje, a tylko ja się czepiam Edytowane 21 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.03.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 szocik-zaszczyt po mojej stronie;)ze moge wpadac do takich orginalow;) Czy ja moge do tego domku sie wprowadzic:jawdrop: To mnie ta biela zafascynowalas!!! Jesli bedzie mozliwosc probki to ja poprosze-tylkodaj cynka na priva;) SLICZNIE JEST U CIEBIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.03.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Co do bieli to próbek nie mam, ale spróbuje je wydebić od pani sprzedawczyni kawałek. Dam znać jak mi sie uda je zdobyć. A jaki kolor by cie interesował jeszcze? A do domku zapraszam - pakuj sie i przeprowadzaj chanellku, gumisiu - cieszę się ze Wam sie te moje wariactwa podobaja. Zdradze Wam, ze nawet moj małżonek zaczyna sie do moich pomysłów przekonywac. Dzis wyszedł z pokoju i mowi - "fajnie wyszło, nie?"Dobrze ze on jest taka kochana zlota rączka. Jakby nie on to bym sobie wymyslac mogła Wprawdzie musze wszystko wyprosic i wyjęczeć, ale dobrze mi idzie Edytowane 21 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Szocik, jęcz dalej. Bo ładnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 21.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ślicznie wychodzi Maja będzie szczęśliwa z takiego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Madziu pięknie, pięknie, pięknie . Ale się cieszę, że zdecydowałaś się na drewno. Wygląda fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jestem zachwycona okiennicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.03.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Madziu pięknie, pięknie, pięknie . Ale się cieszę, że zdecydowałaś się na drewno. Wygląda fantastycznie Ja tez sie cieszę. Bez tych desek byłoby jakoś... łyso Jestem zachwycona okiennicami A ja Twoimi poduchami Ze tez ja na drutach nie umiem takich cudeniek robic, noooo Ja dziergam poduche na szydelku ale wzór jest tak upierdliwy ze chyba ja skończe na kolejna wiosne. Jakoś mnie odrzuca od niego. Co wieczór robię jeden rząd. Jeszcze mi zostało ze 20. Wrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To też dla Majeczki. Ale jesteś kochana mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Szocik pieknie wyszlo corka pewnie zachwycona kazda dziewczynka chcialaby takie cudo miec u siebie i Ty tez dziergasz ?? chyba pojde poplakac ........... kiedys potrafilam, ale to bylo wieki temu ....... moze za rok przy kominku usiade i naucze sie, bo w kompleksy mnie wprawiacie Gumisiowa to trzymam kciuki za realizacje wszystkiego co zamierzasz !!!! powodzenia i fajnie, ze zagladasz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 slonko-:hug:DZIEKUJE!!!!I zagladam do WAS z najwieksza przyjemnoscia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gumisiowa to moge Cie na chwilke prosic do mnie ?? moze tez mi doradzisz i jakies inne spojrzenie rzucisz dobra kobietko ?? Szocik dziekujemy za goscine wygoncie mnie do "roboty" ............ nosi mnie, bo chcialabym nadzorowac plytkarza .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Szocik witam u ciebie po raz pierwszy! Domek dla córci- świetny pomysł! zazdroszczę okrutnie! Zasłony kostiumowe wyszły rewelacyjnie! Więcej napisz jak ogarnę choć część dziennika pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.03.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam Cie martaibartek. Strasznie lubie nowych gości w moich progach witać Rozgość się i czuj się jak u siebie w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale misterny ten wzór na szydełku. Fajny byłby z tego dywanik - taki miękki. Tylko szkoda deptać . Dużo cierpliwości Madziu przy tej podusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Szocik, domek zapowiada się bajecznie, cudnie, że robisz to dla swojej córci, pewnie będzie przeszczęśliwa Podziwiam Cię w kwestiach szydełkowych, kiedyś porwałam się na czapkę dla mojego P. pod choinkę, wyszła taka szeroka, że docelowo okręciliśmy mu głowę nią dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.03.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Na ja na razie poza pomysłem i malowaniem okiennic nic wiecej w tym domku nie zrobiłam. Aaaa.... zrobiłam Motywowałam mojego męża i wysłuchiwałam, jaki to on biedny i co ja znowu wymyslam. A młoda.. no coż, doczekac się nie może. Jutro przeprowadzka do nowego pokoju. Dużo bedzie w nim jeszcze brakowało, ale już zapowiedziała, zreszta chłopcy też ze jutro spi w domku Beda mieli niezły biwak - ułozymy im materace na podłodze... (Moze wreszcie pośpią dłuzej niz do 6:30 bo bedą mieli tam ciemno :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 śliczny będzie domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Magda,chyba każde małe dziecko chciałoby taki czarodziejski domek, a Ty jesteś mamą, która naprawdę spełniła marzenie córki!!!!Ogromny szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 23.03.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ależ misterny ten wzór na podusi!!! Ale efekt za to będzie świetny. Ciekawa jestem jak im się będzie spało...już normalnie zazdroszczę im takiego biwakowania GUMISIU - gdzie Twój watek???? Chciałam coś podpatrzyć i wyskakuje mi że nie mas strony????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts