Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

Jeszcze troche roboty zostało. Dziś zawisły drzwi, ale jeszcze bez klamki więc efektu nie ma.

O płotku na razie moj A. słyszeć nie chce - musze nad nim troche popracowac.

No i wnętrze... jeszcze zostało do urządzenia. tymczasem nie ma tam zupełnie nic.

Dzis dotarły próbki zasłonek - niestety jest i groszek, i soczysta zielona trawka i limonka...ale jak na złość nie ma mięty :(

Maż dziwnie na mnie patrzy bo w końcu każdy z tych kolorów jest zielony, więc pasuje, a tylko ja się czepiam :p

Edytowane przez szocik

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do bieli to próbek nie mam, ale spróbuje je wydebić od pani sprzedawczyni kawałek. Dam znać jak mi sie uda je zdobyć. A jaki kolor by cie interesował jeszcze?

A do domku zapraszam - pakuj sie i przeprowadzaj :)

chanellku, gumisiu - cieszę się ze Wam sie te moje wariactwa podobaja. Zdradze Wam, ze nawet moj małżonek zaczyna sie do moich pomysłów przekonywac. Dzis wyszedł z pokoju i mowi - "fajnie wyszło, nie?"Dobrze ze on jest taka kochana zlota rączka. Jakby nie on to bym sobie wymyslac mogła :)

Wprawdzie musze wszystko wyprosic i wyjęczeć, ale dobrze mi idzie :p

Edytowane przez szocik

Madziu pięknie, pięknie, pięknie :). Ale się cieszę, że zdecydowałaś się na drewno. Wygląda fantastycznie :yes:

Ja tez sie cieszę. Bez tych desek byłoby jakoś... łyso :)

Jestem zachwycona okiennicami :jawdrop:

A ja Twoimi poduchami :) Ze tez ja na drutach nie umiem takich cudeniek robic, noooo

Ja dziergam poduche na szydelku ale wzór jest tak upierdliwy ze chyba ja skończe na kolejna wiosne. Jakoś mnie odrzuca od niego. Co wieczór robię jeden rząd. Jeszcze mi zostało ze 20. Wrrrr!

wz%25C3%25B3r.JPG

Szocik pieknie wyszlo :) corka pewnie zachwycona :) kazda dziewczynka chcialaby takie cudo miec u siebie :)

i Ty tez dziergasz ?? chyba pojde poplakac ........... kiedys potrafilam, ale to bylo wieki temu ....... moze za rok przy kominku usiade i naucze sie, bo w kompleksy mnie wprawiacie :rolleyes:

Gumisiowa to trzymam kciuki za realizacje wszystkiego co zamierzasz !!!! :) powodzenia i fajnie, ze zagladasz jeszcze :)

Na ja na razie poza pomysłem i malowaniem okiennic nic wiecej w tym domku nie zrobiłam.

Aaaa.... zrobiłam :) Motywowałam mojego męża i wysłuchiwałam, jaki to on biedny i co ja znowu wymyslam. :)

A młoda.. no coż, doczekac się nie może. Jutro przeprowadzka do nowego pokoju. Dużo bedzie w nim jeszcze brakowało, ale już zapowiedziała, zreszta chłopcy też ze jutro spi w domku :D

Beda mieli niezły biwak - ułozymy im materace na podłodze...

(Moze wreszcie pośpią dłuzej niz do 6:30 bo bedą mieli tam ciemno :p :P :p)