julianna16 23.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aniu, Gumisia zlikwidowała swoją galerię i wątek, ale myślę, że na priva odpisze jeśli na czymś bardzo Ci zależy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Cześć szociku - moje forumowe guru Nie było mnie trochę na FM, bo zdążyłam się wprowadzić do domq Dopiero teraz się ogarniam z zaległościmi i tak jakoś "przypadkiem" mi się tutaj kliknęło Normalnie bajkę w tym swoim domu odstawiasz, niby mnie nie dziwi - powinnam się była spodziewać wysmakowanych "cudów - wianków" no ale i tak... Pięknie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.03.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ja guru??? Guru to pestka, julianka, agnieszka g. i jeszcze kilka innych. One mi dom urządziły przecież. Ja tylko realizuje co one każą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A kto mi zrobił dolną łazienkę? Dla mnie guru Choć oczywiście tych ww. nie wykluczam Przejrzałam Twój wątek i też aż mi się chciało podkreślić ich "udziały" w Twoim domu. Powinnaś im chyba jakiś pokoik u siebie zarezerwować. I urządzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Wmuruję tablice pochwalna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.03.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pisze na dwa fronty, bo różne osoby zaglądają do watku dziecięcego i do mojego, a wszystkie opinie sa dla mnie super cenne No to pokazuje kawałek domku i zasłonki, ktorych próbkę nabyłam zeby sprawdzic jak się ze scianami komponuja. Co myslicie? Troche mi jakos smutno się wydaje. Chciałabym to jakos udekorowac jeszcze - tzn wrzucić troszke tej zieleni. I tu mam 2 pomysły 1. Pomyslałam o lampce nad drzwi (nie bedzie swiecić bo za nisko jest i boje się zeby ktores dziecko mi tam łapek nie wsadziło - taka atrapa znaczy sie to bedzie) i o numerze domu po prawej stronie od wejscia. 2. Literki z imieniem Maja na drzwiach umieszczone - coś w ten deseń - tylko w odcieniach zieleni oczywiście No i wreszcie zasłonki obiecane - w zetknięciu z okiennicami (sa od nich jasniejsze) i w towarzystwie sciany: Powiedzcie czy nie za delikatne? Wolałabym groszki ale te próbki co przyszły to raczej limonka i groszek niz mięta, więc nie pasuja mi do okiennic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Przepraszam za szczerość -szkoda, że drzwi białe, wszystko się zlało, pomimo okuć. Ten zielony na okiennicach "jak Filip z konopi" wygląda, szczerze -to mi nawet ten zielony kolor nie widzi się. ( może ja lewą nogą wstałam?) Dalej obstaję przy niebieskich okiennicach i drzwiach, bez przecierek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.03.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Natalia, swiat byłby nudny gdyby wszystkim to samo sie podobało. Dzieki za opinie Mnie jakoś niebieskie okiennice do lawendowych scian tak nie do końca sie widziały i nie widza zupełnie. Cieżko by mi było ten błekit tudzież granat zgrac z reszta pokoju, ale wiesz te okiennice maleńkie sa, malowanie zajmuje chwile... może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ależ misterny ten wzór na podusi!!! Ale efekt za to będzie świetny. Ciekawa jestem jak im się będzie spało...już normalnie zazdroszczę im takiego biwakowania gumisiu - gdzie twój watek???? Chciałam coś podpatrzyć i wyskakuje mi że nie mas strony????? a co ty kochana chcesz u mnie podpatrzyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Szocik-zajeb..cie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Szocik, strasznie zazdroszczę Twojej córeczce - sama bym chciała taki domek - kryjówkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja też mam wrażenie, że okiennice i drzwi powinny być w tym samym kolorze - mięta jest świetna jak dla mnie. Numer domu by się przydał. Pomysł z lampką super ale poszukała bym może takiej choćby słabo świecącej, z jakąś diodą czy coś. Jakaś może na baterię, z zamkniętym światełkiem... Taka mini laterenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Chyba też bym poszła w kolorowe drzwi, teraz zlewaja sie że scianami, ale efekt bankowy a moze jakiś duży piernik powiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja myślę, że domek ma inny efekt w całości pokoju. Na zdjęciu widzimy tylko jedną ścianę, a przecież reszta jest lawendowa Drzwi może faktycznie lepiej na zielono? Tak by to mniej więcej wyglądało (literek nie potrafię takich ładnych zrobić ) http://img853.imageshack.us/img853/3933/domekmaja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.03.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 A ja wogole zaczełam się zastanawiac nad tym zielonym. Jak przykladam te zasłonki to jakies takie mdłe sa, a jakby tą zieleń zrobic taką weselszą. Jakas limonkę, albo taka wiosenna trawkę... Na razie robie sobie przerwe od domku.Majka sie wprowadziła do swojego pokoju, teraz pora na nas. Może do końca tygodnia i my przespimy sie w swoim pokoju.Do Majki pokoju powolutku bede szukac zasłonek. Jak znajde jakies fajne to może zmienie kolor okiennic i drzwi, bo faktycznie chyba lepiej jak maja inny kolor niz białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 a co ty kochana chcesz u mnie podpatrzyc;) Gumisieńko, listwy przypodłogowe!!!!! Kiedyś mi mailem wysłałaś wiadomość jak "som" zrobione + zdjęci i qrcze, mąż dobrał mi się do kompa i bez uprzedzenie "wyczyścił" no i nie mam, a wiem ze masz białe- drewniane -proste - takie jakie "kcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Gumisieńko, listwy przypodłogowe!!!!! Kiedyś mi mailem wysłałaś wiadomość jak "som" zrobione + zdjęci i qrcze, mąż dobrał mi się do kompa i bez uprzedzenie "wyczyścił" no i nie mam, a wiem ze masz białe- drewniane -proste - takie jakie "kcem" Kochana-to dawaj maila i Ci przysle jak kcesz:D szocik-sorrki juz spadam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.03.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Spoko spoko - ja tesz kcem te listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.03.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Szocik z tym kolorem drzwi poczekaj, az dodasz inne elementy, ktore planujesz - zaslonki, laweczke itp choc propozycja Ewy mi sie podoba to nie widzimy calego pokoju .......... ustaw to, co ma byc i sama zobaczysz, czy bedzie potrzeba zmiany koloru drzwi pomalowac zawsze mozna mojej corce nawet nie pokazuje, jakie cuda tworzysz dla swojej Majki, bo by mi zyc nie dala a u nas na to miejsca nie ma ale marze o tym, by przed domem zrobic domek z drewna ze zjezdzalnia i piaskownica jednak te gotowe sa potwornie drogie, wiec trzeba bedzie cos wymyslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.03.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Słonko moi juz sie do domku wprowadzili - dopoki sie nim nie nacieszą nie ma szans na zmiany Najwieksza frajda to okiennice i drzwi właśnie - można je zamknąć przecież! W niedzielny ranek Majka wołała chłopców - "zapraszam w gościne", a ci o dziwo przyszli i jak nigdy bawili sie z nia chyba ze 2 godziny. Chłopcy sa duzo starsi i generalnie młoda im przeszkadza Dzis poszukiwałam łóżka dla młodej. Znalazłam takie (jest oczywiście w wersji białej). Moze byc z szuflada lub bez - niestety troche drogie http://www.pinio.com.pl/images/m/316.jpg do tego mogłaby byc skrzynia na pościel: http://www.pinio.com.pl/static/img/elementy_skrzynie2.jpg i komoda: http://www.pinio.com.pl/images/m/186.jpg Edytowane 26 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts