narendil 04.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 szociku, biorąc pod uwagę, że sama sobie zrobiłam beton, to pomysł mi się bardzo widzi I też mnie ostatnio w stronę turkusu coś ciągnie. Zdradzam swoje szarości i czernie. Starzeję się chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja ten turkus to ewentualnie w dodatkach bym dała...Bo w sumie gdybym dała obraz w tym stylu (chodzi mi o kolorystykę - Picasso to tylko przykład) to potem kwestia zmiany dodatków to juz pikuś.http://pl.maestroarte.com/media/catalog/product/cache/6/2/30026/4/image/650x487/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/Obraz_na_sciane_Inspiracje_Picasso_3.jpg Jakas poduszka, moze zasłonki... i inne pomieszczenieMoze byc turkus, moze być czerwień, żółty, zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja sobie ostatnio kupiłam kocyk w Biedronce. Jest właśnie w kolorze takiego zszarzałego turkusu. Tak mi przypadł do gustu, że chyba jakąś ramkę pod jego kolor pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W biedronce od 8.04 poszewki bedą turkusowe.. i pufkihttp://www.biedronka.pl/cms/img/u/OFERTA_INSPIRACJE/mieszkanie1/4.jpghttp://www.biedronka.pl/cms/img/u/OFERTA_INSPIRACJE/mieszkanie1/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Szociku w Biedronce bedą jedynie pokrowce na pufy z tego co doczytałam w ich gazetce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko, ja to odczytałam w ten sposób, że pufy mają zdejmowany pokrowiec. Przekonamy się w poniedziałek Tylko cena spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja własnie tez sie nad tym zastanawiałam - w gazetce pisza o pokrowcach, na stronie pisza PUFY. Zobaczymy (cena swiadczy raczej o pokrowcach) W gazetce sa tez szafki z wiklinowymi koszyczkami, ale rozmiarów nie znalazłam. Tez moga być ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja sobie ostatnio kupiłam kocyk w Biedronce. Jest właśnie w kolorze takiego zszarzałego turkusu. Tak mi przypadł do gustu, że chyba jakąś ramkę pod jego kolor pomaluję No nie mogę. To chyba już musi koniec świata nadchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No nie mogę. To chyba już musi koniec świata nadchodzić Ale że co? Że kolor czy, że ramka dopasowana do kocyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Na bank chodzi o ramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 no to byle do poniedziałku Dziewczęta:cool: mnie cena wskazuje raczej na pokrowiec bo pufy podobne to widziałam za kilkaset zł:bash::bash:juz nawet myślałam, żeby sie pokusić o wydzierganie - w zyciu ani szydełka ani drutów w rękach nie miałam...jesli się okaże , że ten biedronkowy pokrowiec jest ok to wypełnienie bedzie juz dla mnie pikusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ale się dziewczyny sprawiły To ja też coś dołożę, choć może nie w ulubionych przez Ciebie kolorkach i nie wszystkie inspiracje to sypialnie. Chce Ci jednak kilka zestawień kolorów zareklamować: Ciąg dalszy nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ale że co? Że kolor czy, że ramka dopasowana do kocyka? No że ten turkus. No. I w sumie że ramka też. Przecież Ty dałaś nawet zdjęcie galerii czarno-białe, żeby się kolor drewniany nie panoszył, a tu nagle turkus... Co to się powyrabiało na tym świecie. Nic już nie ma pewnego na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 I jeszcze 3 zestawienia kolorów. Choć nie sypialniane, to piękne i nadają się do każdego wnętrza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.04.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tymczasem wymysliłam mezowi kolejna robote. Bedzie mi nad łózkiem robił ... "beton" Początkowo zachwycony nie był, ale uległ po dłuższych namowach Kupiliśmy dzis Caparol Armareno 700 Tu możecie podejrzec filmik: http://www.youtube.com/watch?v=HLxcVOtAZ4I Na filmiku robia z niego trawertyn - ja bym nie wydzielała prostokatów, zostawiła jedna "betonowa" ściane. bez malowania próbka ktora widziałam miała kolor bezowo-szary. Chyba bede go chciała wybarwić na szarośc, ale o tym zdecydujemy jak sciana bedzie gotowa. Jak Wam sie widzi ten pomysł? Mnie ten pomysł się podoba:yes: Sama przecież chciałam zrobić sobie taką betonową ścianę za wezgłowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.04.2013 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 PEsteczko dziekuje slicznie. Zestawy kolorystyczne sliczne. Ten turkus w dodatkach... jestem co raz bardziej na tak Jakoś tak zywiej niz z tym fioletem, ale może ... to kwestia fioletu na inspiracjach. Jak on bedzie bardziej lawenda to bedzie tez git. Tak czy inaczej - sciany beda szare i to juz pewne bo farba kupiona. A co do betonu... no wyzwanie dałam mojemu małzonkowi. Myslicie ze bazując na filmiku da sobie z tym rade? On nigdy nie robił takiego "betonu". Ma sobie gdzies poćwiczyć wcześniej. No zobaczymy - moze po weekendzie bedzie juz cos na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Szociku mąż z pewnością sobie poradzi i będzie to super wyglądać, ja osobiście uwielbiam turkus i dziś rano właśnie myślałam by moje fioletowe dodatki w sypialni zamienić na turkusowe , a faktycznie jakbyś dała taki obraz nad łóżkiem to dodatki co miesiac mogłabyś zmieniać bo wszystko będzie fajnie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 05.04.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Madziu swietny pomysl z sciana w sypialni . A jesli chodzi o turkus to tez jestem na tak, ja sobie wprowadzilam ten kolor w goscinnej lazience i fajnie wyglada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts