Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

Płyn jest! Okazało sie ze jest bezbarwny i można go wybrawiac barwnikami do farb.

Tak więc można spokojnie dobrac go do farby, ktora mi się podoba.

Jedyne co - to zrobimy go ciut ciemniejszym, zeby sciana była lepiej widoczna i nie zlała sie z resztą.

Trzymajcie kciuki!!!!.

Ależ lubie takie akcje! Rece mi sie do roboty palą jak cos idzie po mojej mysli, tez tak macie?

Nawet sniadania jeszcze nie zjadłam a już kombinuje jak tu sciane fajnie zrobic :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze własnie narzuta najbardziej mi sie na tym zdjęicu podoba. Łóżko mamy ciemno brązowe, ale to poczciwa sosna więc spróbuje je jutro przemalowac na biało. Ciekawe co mi z tego wyjdzie.

Sciana poprawiona. To chyba najbardziej wypracowany beton na swiecie - wczoraj spedziliśmy przy nim 4 godziny, a dzisiaj z 6. Jak na 20m2 to rezultat niezły prawda? A to jeszcze nie jest koniec :D

Teraz musi schnąć przez 2-3 dni, potem tylko ja trzeba pomalowac i juz :D Na razie wyglada fajnie, ale nie wiem czy ten płyn do przyciemniania nie jest zbyt ciemny.

Podoba mi się beton :yes:

To chyba najbardziej wypracowany beton na swiecie - wczoraj spedziliśmy przy nim 4 godziny, a dzisiaj z 6. Jak na 20m2 to rezultat niezły prawda? A to jeszcze nie jest koniec :D

Ja swój kibelek o wymiarach 1,2x1,3m robiłam trzy razy po 8h :lol2: