Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Płyn jest! Okazało sie ze jest bezbarwny i można go wybrawiac barwnikami do farb.

Tak więc można spokojnie dobrac go do farby, ktora mi się podoba.

Jedyne co - to zrobimy go ciut ciemniejszym, zeby sciana była lepiej widoczna i nie zlała sie z resztą.

Trzymajcie kciuki!!!!.

Ależ lubie takie akcje! Rece mi sie do roboty palą jak cos idzie po mojej mysli, tez tak macie?

Nawet sniadania jeszcze nie zjadłam a już kombinuje jak tu sciane fajnie zrobic :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szociku dziękuję za życzenia świąteczne.piękna inspiracja ta turkusowa.moje klimaty...szczególnie te sypialniane. podoba mi się tez połączenie fioletu z turkusem...Wow.nie wiedziałam,że te kolory tak fajnie współgraja...

CUDOWNY DOMEK CÓRCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj styl to raczej te klimaty...

http://3.bp.blogspot.com/-41xntxK--8Q/UNn_16CS15I/AAAAAAAAEKM/VH8hcWMsRT4/s1600/couleurs+parfaites+pour+la+D%C3%A9corations+int%C3%A9rieur+de+la+chambre+%C3%A0+coucher+7.jpg

No proszę jak elegancko! A to stara poczciwa IKEA :D

Kurcze własnie narzuta najbardziej mi sie na tym zdjęicu podoba. Łóżko mamy ciemno brązowe, ale to poczciwa sosna więc spróbuje je jutro przemalowac na biało. Ciekawe co mi z tego wyjdzie.

Sciana poprawiona. To chyba najbardziej wypracowany beton na swiecie - wczoraj spedziliśmy przy nim 4 godziny, a dzisiaj z 6. Jak na 20m2 to rezultat niezły prawda? A to jeszcze nie jest koniec :D

Teraz musi schnąć przez 2-3 dni, potem tylko ja trzeba pomalowac i juz :D Na razie wyglada fajnie, ale nie wiem czy ten płyn do przyciemniania nie jest zbyt ciemny.

Podoba mi się beton :yes:

To chyba najbardziej wypracowany beton na swiecie - wczoraj spedziliśmy przy nim 4 godziny, a dzisiaj z 6. Jak na 20m2 to rezultat niezły prawda? A to jeszcze nie jest koniec :D

Ja swój kibelek o wymiarach 1,2x1,3m robiłam trzy razy po 8h :lol2:

Poddaje się, nie bedę próbowała pobic Twojego rekordu :D

Mientka jesteś :rotfl:

:hug: