szocik 23.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witaj Szociczku Widzę, że zamieniłaś się w ogrodniczkę Gratuluję Jak tam rzodkiewka? Rzodkiewka na 99% ochroniona! Ale rzodkiewka to mały pikus - zastanawiam sie czy tej pryskanej nie wyrwac i nie posiac w innym miejscu juz czystej - jakos na chemiczna mi ochota przeszła. Najważniejsze ze reszta ogrodu ocalona! Tfu, tfu - nie zapeszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nie przesadzaj. Poczytaj na opakowaniu ile trzeba odczekać i daj jeść nie mytej tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 24.05.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dziewczyny pomożecie??http://forum.muratordom.pl/showthread.php?215487-Pokoj-5-latka&p=5975634#post5975634dziekuje!! p.s.o kurcze! Szocik przepraszam , nawet sie nei zapytałam czy moge tutaj swoja prywatę wkleic, jak cos to skasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.06.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ale mnie tu dawno nie było! Ogrodniczka ze mnie pełna gebą! Dzis zjedlismy pierwsza truskawkę z naszego ogródka. JEDNĄ - podzieliliśmy na 5 części i kazdy ja próbował :D To sie nazywa celebracja, nie? No i zaliczyłam pierwsze masowe pielenie. brrrrr! (Jedzenie plonów znacznie przyjemniejsze niż wyrywanie chwastów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ogrodniczka ze mnie pełna gebą! Dzis zjedlismy pierwsza truskawkę z naszego ogródka. JEDNĄ - podzieliliśmy na 5 części i kazdy ja próbował :D To sie nazywa celebracja, nie? a zdjęcie dla potomnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.06.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Zdjęcia zjedzonej niestety nie mam, ale mam zdjęcie innej - która jeszcze wisi na krzaczku: I jeszcze mam fotke sałaty: i kapusty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ale sałata piękna! Jak nie lubię jeść sałaty, tak tą bym wciągnęła na surowo - jak królik Gratulacje z inauguracji pierwszej truskawki! Hihi - fajna impreza musiała być, Strawberry Party! http://img23.imageshack.us/img23/1778/76459g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 SZOCIK, gratuluję. Ale fajnie, prawda. Mam dla Ciebie prezencik może do pokoju Twojej dziewczynki Pasowałoby do domeczku. miejsce na zabawki, a później na książki. Twój Domowy Zdolniacha na pewno da radę. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dorzucę też fotki od siebie: http://img407.imageshack.us/img407/7953/drzewowdomuzdjeciaaranz.jpg http://img15.imageshack.us/img15/7953/drzewowdomuzdjeciaaranz.jpg http://img96.imageshack.us/img96/7953/drzewowdomuzdjeciaaranz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.06.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 "Zdolniacha" spojrzał z przerażeniem w oczach na Wasze inspiracje... Ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Zgaduję: bo tak długo czekał na kolejny pomysł do realizacji, że aż sam zapomniał jak wygląda jego mina zachwytu W rzeczywistości był zachwycony, ale nieumiejętnie to zaprezentował Co wygrywam za dobrą odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Łoj, Szocik, a powiedz Mu, że może użyć sklejki i tego kleju co to kryształowy żyrandol można na nim przylepić do sufitu i puścić małpy, żeby się na nim bujały Potem trochę farby i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.06.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Maż tymczasem zaangazowany w ogródek i nie chce słyszeć o niczym innym. W domu nie wiele się dzieje, chcoaciaż na dniach bede zamawiała półki/szuflady do garderoby. Na razie nie mam koncepcji - pomyslałam ze dam sie najpierw wykazac stolarzowi. Niech cos zaproponuje, a ja bede zmieniac. Zeby jednak post nudny nie był - wrzucam Wam fotki moich okolic. Ładnie się zrobiło, zielono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja pokazywałam piękne zimowe obrazki, ale przebiłaś je tą zielonością. Szczególnie te zielone tunele nad drogą przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.06.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Te zdjecia to taka całość - jak idziesz tunelem i wsadzisz nos miedzy drzewa z jednej strony to masz jezioro, jak z drugiej to masz górki i pagórki (na jednym stoi moj domek). Do tej dróżki ode mnie jest jakieś 100m.Ciekawe jak to kiedys bedzie wygladało jak się zaludni i betonu na pagórkach bedzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Domyśliłam się, że to widoki z serii „ po drodze”, bo ja tak samo dokumentuję swoje spacery U nas najbliższy sąsiad, od naszych okien do jego, to nieco ponad 150 mb. Do następnego ok. 200, a reszta powyżej 400 i tylko gdzieniegdzie jakieś przebłyski domów. No, z poddasza oczywiście widać więcej. I niech taki luz zostanie. Tobie też tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Szocik - pierwsze zdjęcia obłędne!!!!!!!!!!Do wydrukowania w dużym formacie i na ścianę!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Szocik gratuluje ogródka i własnych truskawek sałata wygląda pysznie a widoki cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Szocik - pierwsze zdjęcia obłędne!!!!!!!!!! Do wydrukowania w dużym formacie i na ścianę!!!!!!!!!!!!!! Hej Tez od razu pomyslalam ze idealne na fototapete !!! Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.06.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No mi sie tez ta fotka podoba - jak któras chetna na fototapete to moge oryginalna fotke podesłac. Tylko nie wiem jak duże zdjęcie bedzie ładne - nigdy nie wywoływałam nic wiekszego niz format A4. Nie wiem od jakiego formatu piksele bedzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts