szocik 21.06.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 I jeszcze jedno - powiedzcie mi posze - czyj to gabinet??? Mam do tej osoby kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Co powiecie na taka wersję? Wrzuciłam kolory i zmieniłam troche kształ mebli. MOżna byloby je powiesic, a pod nimi dac wiklinowe (brązowe) koszyki na zabawki Co zmienic??? Mnie się podoba. Jest chłopięco-męsko i tak trzymać. Dłużej przetrwa. Co najwyżej łóżko-samochód wymienisz jak wyrośnie. Czerwone vis a vis łóżka na ścianie wysoko, to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 I jeszcze jedno - powiedzcie mi posze - czyj to gabinet??? Mam do tej osoby kilka pytań Pogaduchy u Oli http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203966-Never-Ending-Story-czyli-pogaduchy-u-Oli/page103&langid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Czerwone na siedzisku to poducha, a na scianie to kinkiet (taki ma byc jak na poprzedniej stronie pokazałam) Dzieki za namiary na Olę Edytowane 21 Czerwca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 I jeszcze jedna wersja mebli - tu podobnie do OLi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.06.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Szocik - pięknie wyszło to połączenie niebieskiego z czerwonym Wydaje mi się trafnie dopasowane do wieku synka Osobiście postawiłabym szafę na podłodze. Może i ta wisząca wygląda nieco "oryginalniej", ale taka wnęka będzie w efekcie jedynie kurz zbierała a w czyszczeniu nie będzie "współpracująca" Choć po prawej stronie dodała bym szuflady (w sumie zrobi się to samo - trudno dostępny zbieracz kurzu, na dodatek niesymetryczny do lewej strony, ale szuflady mogą być przydatne, a cały kącik/ściana/konstrukcja przecież z założenia nie jest symetryczna... więc na rzecz praktyczności proponuję przemyśleć połączenie wersji 1. z 2.) Tyle z ogłoszeń parafialnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 To z szafą do podłogi lepiej wygląda i solidniej. Tylko dałabym od strony okna jakieś szuflady na dole. Pociągnęłabym blat pod okno i skomponowała go z tymi fajnymi schodkami. W schodkach szuflady. Na ścianie między skosem a oknem dałabym półki. Mogłabyś tam położyć miękkie poduchy siedziska i zrobić miejsce do zasiadania w oknie z książką w łapkach. Ja jestem zwolenniczką wyrabiania w dzieciach przyzwyczajeń przez stwarzanie możliwości – jest fajne miejsce do poczytania i są książki, to od razu łatwiej polubić czytanie. Ta lampa na ścianie - myślałam, że zaznaczyłaś planszę z koszem do koszykówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.06.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Hej Madziu Piękny pokoik się szykuje Jestem za szafą do podłogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.06.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Pomysł Asi myślę, że wart przemyślenia Fajny, funkcjonalny pokoik się klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.06.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Madziu, Podpisuję się pod wszystkim co napisała Pesteczka A od siebie napiszę, żeś mistrzynią Pro100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.06.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Był pan stolarz -czekam na wycene pokoiku. Szafa bedzie do podłogi, a pod oknem beda półki - to bedzie takie troche pomieszanie tych 2 ostatnich wersji jak sugerowała asiazett. Pestko nie wiem jak polaczyć ten blat i te schodki - wyobrazic sobie tego nie moge - napisz jakoś onaczej o co ci chodzi, bo skoro Julianna sie z tym zgadza to musi byc fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jak skończę moją gazetę (mam nadzieję do środy), to naszkicuję co mi się wyobraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.06.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Pesteczko - nie zawracaj sobie głowy - opisz tylko to ciut dokładniej, a ja spróbuje zrobic wizualke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Sama muszę to sobie zwizualizoawać, bo może coś z księżyca wymyśliłam. Tak poza tym mi łatwiej niż opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.06.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 też uważam, że te kolory (niebieski i czerwony) świetnie będą ze sobą grały :) ogólnie pokój zapowiada się fantastycznie i nie mogę doczekać się realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Szocik - pamiętasz to zdjęcie, które gdzieś wklejałaś i wszystko tam było z IKEI tylko narzuta nie, a narzuta właśnie najbardziej Ci się podobała?Byłam wczoraj w Ikei i ona JEST! TO jest taki dwustronny, dwuwarstwowy kocyk (turkusowo - beżowy). Nazywa się MALIN: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30225593/ To chyba to, co nie? Gdzie masz to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.07.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Sliczny ten kocyk, tylko malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.07.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 szocikowo wczoraj zostało podtopione Nie wygladało to fajnie niestety - maz moj walczyl ponad godzine, kopiąc rów wokół działki ale udało sie - woda nam do domu nie weszla chociaz mało brakowało . Woda popłyneła z góry - poszla przez warzywnik na działke... przy furtce zrobił sie wodospad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.07.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Oł szit! Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale chyba macie drenaż wokół domu? Bo co tu zrobić, żeby kiedyś się nie powtórzyło, albo jeszcze gorzej nie zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts