Catti 30.06.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 teraz widać wszystkie fajne te mebelki i na pewno wyjdzie fantastycznie! nie martw się światłem naturalnym.... po prostu dobrze doświetlisz biurko i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.07.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Tarasiki nasze... i truskawki... 4 dni po posadzeniu (jak sadziłam je w niedziele to nie było ani pol liscia!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 WOWZAWODOWO jest i jak świetnie skarpę wzmocniło. Jedź do tartaku po trocinki. U mnie truskaweczki dzieci ostatnio prosto z krzaczków wsuwały czyściutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.07.2014 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Urobilismy sie jak dzikie osły, ale nic to. Wg mnie tez wylada przyzwoicie (lepiej bedzie wygladało jak zarośnie to truskawkami, bo na razie dość drewniano jest, ale nic to Trocinki jutro moze będa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.07.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mąz mi zrobil zielnik... A trocin dalej nie ma :( Moze w ten weekend dotrzemy do tartaku. Przydaloby sie cos co bedzie trzymalo wilgoć bo sucho piekielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.07.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A czy te trociny to nie zakwaszą ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Padnę z zazdrości Tartak prawdopodobnie ma trociny wymieszane liściaste z iglastymi. I pewnie nawet więcej jest liściastego. Będzie okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.07.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Tak wyladaja moje truskawki dziś (niespełna 3 tygodnie po posadzeniu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.07.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Madzia, ale z Ciebie ogrodniczka - Bravo Masz rękę do sadzonek . Jak poradziłaś sobie ostatecznie z pokojem Majeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.07.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pokoj Majki jeszcze nie jest skończony. Tymczasem pojawił sie mały "ekspedit" (2x2), a zniknął ten wiekszy tzn nie zniknął tylko przemaszerował do domku. Do Mai przyjdzie na troszke biurko Jasia - z prostej przyczyny - młoda ma ostatnio zapedy do malowania po meblach i troche szkoda mi nowego biurka, a ze Jaskowe jest regulowane to dla takiej małej damy bedzie nawet lepsze niż zwyky blat z ikei. Dzisiaj kleiłam szachownice na scianie u Jasia (Ewciu zerknij na poprzednią strone tam wrzuciłam projekty - moze cos dorzucisz) - na razie tymczasowa wydrukowana na kartce papieru, zeby zobczyc jak bedzie wygladała. Pokaże jak skończe wyklejanki, ale juz mi sie podoba Zrobiło sie tak "charakternie" i pokoj optycznie sie zmniejszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No czarodziejka Będziesz musiała chyba chuchnąć na moją zieloną ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.07.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mi-mała to ja juz chuchac zaczynam, zeby chch na czas doleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.07.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dawaj dawaj, start za tydzień, jak tylko uda mi się w całości z urlopu wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Bedzie u Jaśka szachownica. Test zrobiony, jescze nie skończony więc sie nie pochwale, ale... zaczynam ju szukac odpowiedniego materiału.Pierwszy pomysł:tapeta.Niestety nie moge znależć odpowiedniej wielkości kratki (ok3-4 cm jeden kwadrat)A jesli nie tapeta to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Podobają mi się wizualizacje z szachownicą, a skoro piszesz, że na żywo też super, to już nie mogę się doczekać realizacji . Można chyba zamówić taką tapetę z kwadracikami jakie będziesz chciała. Pesteczka ma namiary na firmy drukujące różne cuda, więc z kratką poradzą sobie bez problemu. Samodzielne malowanie może być pracochłonne, ale wiem, że Tobie to nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2014 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No nie...samodzielne malowanie odpada... troche tego dużo.Wolałabym kupic jakiegos gotowca. Pesteczko, dasz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Szachownica jeszcze nie jest skonczona (z lewej strony troche fruwa nad ziemią, ale zabrakło mi kartek ). Bardzo fajnie optycznie zmniejszyła ona pokoj. Chce Wam pokazac proporcje i to ile jest miejsca "od strony łózka". Chyba jak sie postawi tam lampke (tak jak jest na wizualkach) to bedzie troche za pusto w tym miejscu. Robi sie taki ciężki kąt przywejsciu, a potem pusty plac w cześci sypialnej, ale... moze to tylko złudzenie. Moze zrównoważą to szafki w nogach łóżka? Postawiłam tam tymczasem komode, ale ona jest zbyt niska i nie tuszuje skosu. Edytowane 11 Lipca 2014 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.07.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Fajny efekt A pustym placem się nie przejmuj wg mnie, po pierwsze może nie być to az tak widoczne, a nawet jeśli, to pokój dziecka,więc pusta przestrzeń to"not a bug,it's a feature" = będzie miejsce do zabawy,a to ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Madziu a to się nada?http://allegro.pl/folia-samoprzylepna-naklejka-szachownica-v-tuning-i4326870563.html http://allegro.pl/folia-szachownica-wyscigowa-152x50-okleina-nowosc-i4345005085.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Madziu a to się nada? http://allegro.pl/folia-samoprzylepna-naklejka-szachownica-v-tuning-i4326870563.html http://allegro.pl/folia-szachownica-wyscigowa-152x50-okleina-nowosc-i4345005085.html Widziałam to juz wcześnie i tez sie zastanawiałam czy to sie nadaje.Nie wiem czy nie bedzie sie po jakims czasie od sciany odklejalo - sciana idealnie gładka nie jest ... Wiwik masz racje - miejsca w dziecięcym pokoju nigdy za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts