pestka56 12.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ta folia nie będzie sie trzymać. Wiem co to jest, bo używałam podobnej. Ona wymaga gładkiej powierzchni jak lakier samochodowy, albo plastyk, ale gładki. Żadne porowate, czy gładzie gipsowe, drewno i choć trochę chropowate podłoża nie nadają się. To się kładzie podgrzewając temperaturą ok. 100-150 stopni. Suszarka do włosów też od biedy da radę. Przy zdejmowaniu nie zostawia śladów. Druga zaleta to elastyczność, która pozwala nakładać ją na zaokrąglenia, a nawet niektóre kanty.Samochody tym się tunninguje, w sensie zamiast lakierowania. http://www.dekorujmy.com.pl/strona/ciekawe-realiacjeZadzwoń i zapytaj najlepiej, czy zrobią Ci tapetę z teksturą biało-czarnej szachownicy. Nie sprawdzałam, czy mają, ale to prosty wzór, więc mogą nawet sami wyprodukować. Jeśli będzie problem, to Ci narysuję taką jak będziesz chciała i prześle się im do wydrukowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.07.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Dziekuje pesteczko - co do folii to tylko potwierdziłas moje obawy. Pod podany przez ciebie adres zadzwonie jutro - tez mi sie wydaje ze to nie jest trudny wzór wiec powinni dac rade Tymczasem znalazłam lampe (DECO LAND) . Moze bedzie do Majkowego pokoju - jeszcze nie wiem bo szukam czegos ciut innego (tzn podobna do tej tyllko bez motylków) http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/43/84/12/43/4384124313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ale ona jest cudna i taka uroczo dziewczęca Motylki bardzo pasują i można je malować zmywalną (lub nie) farbą na róne kolory. Szocik, masz zdolne ręce. Motylki zrób w kolorkach pokoju a na ścianie nad łóżkiem przyklej podobne, żeby wyglądało jak rój motyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.07.2014 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Kasiu ty chyba nawet gdzies pisałas ze robiłas takie motyle... a moze to nie ty? Moze to Twoja córka??? Albo cos pomieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Moja córka. U siebie na ścianie w salonie namalowała czarna farbą brzozy i przykleiła lecące motyle. Julianna w wątku Karoliny wstawiła piękne inspiracje drzewek do pokoju dziecięcego. Zobacz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216634-rady-i-porady-D-dla-naszego-marze%C5%84-spe%C5%82niania-%29&p=6551128#post6551128Może Cię zainspirują. Są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 13.07.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 witam się z gospodynią piękny żyrandol cóż to dokładnie za model?? Dziekuje pesteczko - co do folii to tylko potwierdziłas moje obawy. Pod podany przez ciebie adres zadzwonie jutro - tez mi sie wydaje ze to nie jest trudny wzór wiec powinni dac rade Tymczasem znalazłam lampe (DECO LAND) . Moze bedzie do Majkowego pokoju - jeszcze nie wiem bo szukam czegos ciut innego (tzn podobna do tej tyllko bez motylków) http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/43/84/12/43/4384124313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Szachownica jeszcze nie jest skonczona (z lewej strony troche fruwa nad ziemią, ale zabrakło mi kartek ). Bardzo fajnie optycznie zmniejszyła ona pokoj .... BOMBASTYCZNIE!! duuuuużo lepiej niż na wizkach normalnie czuję się jakbym na torze F1 była jak patrzę to na to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.07.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No własnie tak mi sie jakos te motylki z Toba pesteczko kojarzyły. Przypominam sobie brzozy... Z czego Twoja córka robiła motylki? z brystolu czy z czegos innego? Asc witaj w moim watku. Zyrandol to : LAMPA DZIECIĘCA III MINI MOTYLEK 5593 BIAŁA - ja znalazłam ja tutaj Sa tez inne kolory. lukasz69karolina mi tez sie efekt "na zywo" bardziej podoba niz na wizkach fajnie zmniejszył ten pokoj, zrobilo sie tak jakos przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Cięła z czarnego brystolu i przylepiała na kropelkę silikonu. Można zrobić kolorowe. A można też kilka białych i niech księżniczka sama pomaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.07.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 zastanawiałam sie jak te motylki ułożyć. Dzis wywaliłam expedita (tego wysokiego) i na razie go dawac nie bedziemy, wiec lózko jest mocno wyeksponowane. Wyglada to tymczasem tak: Zastanawiałam sie jak te motylki ułozyc. Jeden z moich pomysłów to zegar - część motylkow zrobiłabym jako wyznaczniki godzin, a reszte takich "odfruwających. Motylki cyferki wyglądałyby tak... http://mr-gadzet.pl/userdata/gfx/292547210524ea193fbfe54929672add.jpg a te odfruwajace leciałyby w kierunku okna, lużno... http://img.zszywka.pl/1/0071/w_6083/DIY-Zrob-to-sam/motylki-na-moim-zegarze.jpg mozna byloby tez dac gotowy zegar i motylkami go tylko opleść (na razie jeszcze zegara odpowiedniego nie znalażlam) Moja druga wersja, to zeby na stojacym po lewej stronie expedicie postawic jakas dekoracje... moze jakąś rośline (tylko ciemno tam wiec padnie pewnie), albo jakaś sobie zrobiona dekoracje motylkowa i od niej te motyle puścić... Cos w ten deseń... (tu wersja dla doroslych - dla Majki musiałaby byc zdecydowanie prostsza) http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201206/popkorn.pl_zwierzeta_ozdobne-motyle_177072.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ja mam jeszcze taką foteczkę Te już wyglądaja jak prawdziwe motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.07.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Super - te to do samego okna fruna...Ja myslałam zeby zrobic białe wiec na skosie nie byłoby ich widac.Ale gdyby były kolorowe...to mogłyby po skosie.. po zaslonce...myk do okienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.07.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jaśko jakby w temacie zrobił Majce obrazek... zawiśnie w domku, którego wnetrze powolutku zaczyna nabierac kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Magda mam pytanko o kuchnie ...pamiętasz który masz blat, bo znalazłam opis "egger, beton jakiś" Jak użytkowanie?? Mam tez pytanie o farbę na ścianie - co to za kolorek oraz czy jesteś z niej zadowolona w tym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.07.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ivy przepraszam, ale dopiero zauwazyłam Twoje pytania.Blat to egger jasny beton. Jestem bardzo zadowolona - po roku zero sladów uzywania, a raczej lekko sie z nim nie obchodze. O farbe pytasz ktorą? w kuchni?U mnie wszędzie farba z mieszalnika - kolor jura - tylko odcienie różne - od 45 do 55. Patrzyłam na doswietlenie scian naturalnym swiatłem - tam gdzie swiatła mało dawalismy jasniejsza farbe, gdzie duzo - ciemniejsza. W ten sposób wszystkie sciany wygladaja niemal identycznie. W kuchni farba sprawuje sie dobrze - poza częścia nad sama płyta. Tam po roku jest masakra, ale liczyłam sie z tym i nie uważałam zbytnio.Chciałabym tam coś dać ale jeszcze nie mam koncepcji co.Ostatni pomysł to tapeta laminowana. Wiecie jak se to moze sprawdzic w takim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.07.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Obawiałabym się, że będzie jej za gorąco, ale nie miałam do czynienia z taką w takim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.07.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 W tym roku postanowiłam zrobic troszke zimowych zapasów. Na poczatek, jak na prawdziwe sezonowe owoce przystało, poszły pod nóz banany i ananasy. :D Malutko wyszlo, bo miało byc tylko na spróbowanie. Jak rodzince posmakuje to sie dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ty jesteś cyborg jakiś nie kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 w sumie nieważne co jest w środku - ale jak słoiczek pięknie wygląda i naklejeczka i "kapturek" - no bomba!!!! że Ci się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.07.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 lukasz69karolina powiem ci w sekrecie - to moja pierwsza w zyciu naklejeczka i pierwszy w zyciu kaptureczek Ale lubie tak. Jak jest ładnie, kolorowo... I teraz meza maltretuje zeby mi miejsce znalazł odpowiednie zeby ładnie wygladało, zeby sie nie kurzyło i zeby chłodno było. Chyba bedzie mi musial jakas piwnice wymurowac bo w tej chałupie to takiego miejsa nie ma. Ale... on kreatywny jest - moze cos wymysli :P asiazett jaki cyborg - toc to tylko 3 sloiki. Z wiśniami dopiero mam zamiar poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts