Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nie mówiłam, że Twoje ręce pracy się nie boją. Nawet szachownicę byś machnęła :D

Ja chciałam malowac szachownice, ale mąż moj jakoś na mnie dziwni patrzył jak mowiłam ze sama chce... wiec dalam spokoj...

ale... na razie tapeta stasznie drogo wychodzi wiec nie jest powiedziane jeszcze , ze na malowaniu się skończy :D :D :D

Śliczne! A nie będą się kurzyły?

andariel... jakby co to odkleje i nakleje... kwatki :D

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Hejka :) pokoiki pierwsza klasa!!! Motylki mnie urzekły! Patrzę na pokoik Młodej zazdroszczę Ci małej córki - moja nastolatka ma zdecydowanie inny gust niż ja i musiałam urządzanie pokoju jej samej zostawić...

A tryskawki - mniam, mniam, zjadłabym! Gratuluje takich smakołyków z własnej uprawy!

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Tak Pestko - to te z Frigo. Poniewaz sadzone były pozno to i owocują bardzo pozno.

Dzis jeszcze zerwałam kilka sztuk.

Powolutku, kroczek po kroczku w domu zaczynaja sie pojawiac takie rozniaste drobiazgi.

Dzis nad biurkiem Kuby pojawiła sie blacha perforowana - 3 elementy zawisły na scianie, jeden mi jeszcze pozostał. Zastanawiam sie czy go przyciąc i dac za monitor czy nie.

Co sadzicie?

DSCF3562.JPG