pestka56 13.11.2014 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 To tylko obraz a nie kafelki na ścianie Bez paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 już przebieram nóżkami!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.11.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 jest lekko psychodeliczny o zesz :D Jasne ze pokaże. Na szczęście to dzieło sztuki nie bylo jakies masakryczno drogie. Najwyżej przerobie Wytne 7 tys kawałków tkaniny i bede kleic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
totek213 13.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 dobrze już, witaj;)masz racje, że się nie przejmujesz:) w końcu obraz to nie pokój za garażem i łazienka w kotłowni:)pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.11.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Witaj Totku Masz racje - to nie pokoj dla wrednej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No dobra, ja faktycznie jestem z frakcji pastelowo-nijakiej , ale kiedyś w latach 90-tych miałam komplecik z Turcji amarant-turkus i do dzisiaj mi wstyd , jak mogło mi się coś takiego podobać. Teraz się zrobiłam mocno zachowawcza. Podobno o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.11.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ja jestem z frakcji fuksjowo-turkusowej ale turkus oddzielnie ifuksja oddzielnie nigdy w polaczeniu! To bedzie moj piewrszy raz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 normalnie tracisz dziewictwo szocik turkus, róż, żółty - to kolory u mnie pokoju młodej więc dość podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.11.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Trace dziewictwo na różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 W oczekiwaniu na moje dzieło sztuki znalazłam olej... Daria Wiercioch.. wrzucam bo podoba mi sie, moze kiedys wymienie fuksje z turkusem na taki lekki turkusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2014 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Mąż powiedział ze nie dam rady namalowac abstrakcji.. ze przeciez pojęcia o tym nie mam.. ale ze jak? Ja nie dam rady?? Ja?? Siadłam i za pomoca pędzla do malowania scian, farb plakatowych oraz wody i patyczka za pomoca którego nakładałam farbę na pędzel (bo pędzel nie właził do pojemniczka) namalowałam takie cos na papierze technicznym w formacie A3. Moze poprosze Mikołaja o farby? ;) Edytowane 15 Listopada 2014 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.11.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Szociku, uczciwie mówiąc i patrząc na te trzy obraz(ki)y najbardziej podoba mi się Twój. Serio. Pozdrawiam, stała podglądaczka wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 15.11.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Bardzo gustowny (w moim pojęciu) ten olej Darii Wiercioch. Twoje dzieło też niczego sobie. Prawdę mówiąc o wiele lepsze niż fuksja z turkusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2014 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Szociku, uczciwie mówiąc i patrząc na te trzy obraz(ki)y najbardziej podoba mi się Twój. Serio. Pozdrawiam, stała podglądaczka wątku. Ha ha ha ha A nie mowiłam ze dam rade :D Musze mu pokazac Twoj komentarz DorkaS ciesze się ze podglądasz i dziękuje za komplement. Edytowane 15 Listopada 2014 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2014 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Szocik, Mikołaj okaże się idiotą jeśli nie dostarczy Ci kilku tubek farby, stosownych szpachelek i pędzli oraz bardzo dużego blejtramu najlepiej z już nałożonym podobraziem. Werniks na raziu mu daruj może być jako dodatek do prezentów pod choinkę Fajny obrazek. Serio namaluj sama zamiast kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.11.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Przecież ja nawet pojęcia nie mam jak sie do tego zabrqć :D Na kartce papieru to moge dla jaj pomazać, ale płótno i farby to już wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.11.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 To zeskanuj to co masz, prześlij do jakiejś firmy zajmującej się takimi rzeczami i niech Ci machną gotowy obrazek na ścianę. Olej to nie będzie. Ale za to radochy przy okazji sporo. Mnóstwo ludzi to w sieci robi, ostatnio taki krąży nawet po wątku salonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 16.11.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 witam szociku. Podglądam z ukrycia i postanowiłam się ujawnić zamówiony obraz do łazienki fajny, bez zadęcia, ale Twoja kompozycja o niebo ładniejsza - myslę,że pomysł DorkiS godny rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Kup akryle poradzisz sobie nimi od pierwszego razu. Zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts