szocik 18.11.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 dziekuje kochana Jak miło we własnej kuchni okap zobaczyc. Chyba bliższa mi jest wersja I - ja chyba jak Mmelisa - im mniej widac tym lepiej Pestko myslisz ze ten układ - tylko w tym rogu i tylko do wysokości okna jest ok? Ja jak patrze na sciany w tych 2 pozostałych miejscach to jakoś płytki tam mocno potrzebne nie są, wiec chetnie ograniczyłabym sie do koniecznego minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Pod oknami masz to co na blacie, prawda? Więc nie ma co szaleć. Ten narożnik to taki creme de la creme w Twojej kuchni. Będzie świetnym tłem, gdy dorobisz się okapu (celuj jednak w ten tubowy).Wyżej niż równo z wnęką okienną nie ma co robić. Ważne jest, żeby się trzymało jakichś linii. Zresztą pewnie zaraz się dziewczyny odezwą. Będziesz mieć więcej wypowiedzi. Szocik, przyjrzyj się jeszcze tym płytkom Equipe http://www.equipeceramicas.com/en/collections/ Te haxagonalne są z ich kolekcji. Na stronie masz ich wszystkie kolekcje. Są tak piękne niektóre i delikatne, że mnie po prostu zatyka. Kilka polskich firm tym handluje. Oczywiście wsio na zamówienie i tanie nie jest, chociaż też ceny nie zabijają. Nie mają na stronach wszystkiego w ofercie, ale może i te inne sprowadzą. Ty masz tam tylko kawałek do wyklejenia, więc można poszaleć.Zwróć uwagę na Masia, Country, Hexatile i Quarcity: http://www.pinterest.com/source/equipeceramicas.com/ http://www.planetadom.pl/pl/c/Hexatile-plytki-heksagonalne/479Dekordia ma dużo taniej http://dekordia.pl/produkty/kategoria-plytki-import/producent-equipe-ceramicas/kolekcja-hexatile/acc=plytki-import&searchadv=off/strona-0 Edytowane 18 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Musiałabym je gdzies w sklepie znaleźć, zeby pomacać...Te country nawet fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mówisz o tych ? Podoba mi się, że wszystkie wzory robią w kilku kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.11.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Tak dokładnie o tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mari, kiedyś pisała o Equipe Masia, że piękne. Przypuszczam, że błyszcząca ceramika tej firmy jest każda tak samo piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.11.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A myslisz ze przy matowym gresie na podłodze i błyszczących meblach błyszcząca płytka bedzie fajnie wyglądała?Ja myslałam raczej o macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.11.2014 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tam są też matowe. Ale masz matowy gres na podlodze + blyszczące fronty + matowy blat to czemu nie błyszcząca płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Przyszedł obraz - żle nie jest, rewelacyjnie tez nie. Mysle ze na jakś czas może byc. Bardziej mi sie podoba wersja z obrazem niz bez niego, przynajmniej cieplej sie zrobiło. Pytanie teraz tylko - jak go powiesic. W poziomie: czy w pionie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.11.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ten różowy wcale nie jest bardzo oczojebny - taki pastelowy bardziej bym powiedziała (przynajmniej u mnie na monitorze) BARDZO ŁADNY ja bym powiesiła w poziomie jednak, w pionie mi nie podobają się te szerokie boki co zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A tu obrazki do pokoju Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Różowy jest dośc intensywny, ale nie az tak jak na zdjęciach ze sklepu. Pastelowym go raczej nazwac nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.11.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A mi się bardziej podoba w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.11.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Mnie też w pionie, bo wzór z obrazu komponuje się wtedy z "mazajami" na płytkach. A jak jest w poziomie, to jakiś się chaos wkrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Mi tez się w pionie bardziej podoba - jakoś tak mi symetryczniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 No, proszę ja też wolę pion. Jest mniej oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.11.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 a szafki jak nie miałam do łazienki tak dalej nie mam (miała byc na poczatku listopada a tu ze tak powiem... grudzień za pasem!) umywalka wciąż spoczywa pod schodami... i tak od sierpnia! A juz mi sie chce zęby myć w górnej łazience a nie po kąpieli latac na dół! wrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.11.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 no proszę - ja zawsze inaczej niż wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.11.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Poziom ciekawy, ale mniej w lazience... jestem za pionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 `kto Cię tak zawiódł z tą szafką. Postrasz forum, że opiszesz jako niesolidnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts