Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszedł obraz - żle nie jest, rewelacyjnie tez nie. Mysle ze na jakś czas może byc.

Bardziej mi sie podoba wersja z obrazem niz bez niego, przynajmniej cieplej sie zrobiło.

Pytanie teraz tylko - jak go powiesic.

W poziomie:

obraz2.JPG

czy w pionie:

obraz1.JPG

mnie w poziomie, nawet jeśli rytm na obrazie jest sprzeczny z tym na płytkach - wprowadza dynamikę. Z powieszonym w pionie pomiędzy ceramiką użytkową z tą spłuczką z boku tak totalnie od czapy bez wyrównania do czegokolwiek jedynie do ściany - oszalałabym. Irytowałoby mnie i nie mogłabym tam spokojnie przebywać. Mocno drażniące i rozpraszające. W poziomie mimo dynamiki wzorów jednak wprowadza harmonię i uspokaja, jest tam miłym dodatkiem do pustej ściany. W pionie jest wykrzyknikiem i najważniejszym elementem w całym pomieszczeniu :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=289769&d=1416331585

Ta wersja płytek tylko inne kolory.

Z linków te są śliczne

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e2/7b/af/e27bafe5e6b0ea1db12a1c835ad24fdb.jpg

ale te też są boskie:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/88/3e/de/883edef2114beab88e06b96129e64c8f.jpg

możesz zrezygnować z tych ciemniejszych np - fajne wzory mozna poukładać, dużo możliwości

Edytowane przez andariel

Dzięki Andariel za uwagi - niestety obraz zawisł w pionie.

Jak bede miala szafke kompletną to wrzuce zdjęcia - zle nie jest, zdecydowanie lepiej niz było ale... kolory obrazu troche kłuja mnie w oczy. Jak kupie ładna fuksjowa farbe to troche z tym obrazem pokombinuje:evil:

Małzonek troche nosem kręci, no ale ...

Tymczasem wrzucam Wam ostatnia bombke - jeszcze farba nie wyschła - bombka orzechowa:

bombka6.JPG

bombka7.JPG

A z cekinowych wyszła narodowa:

bombka4.JPG

i Wielkanocna...

bombka5.JPG

No dobra bombkowego szaleństwa ciag dalszy: Sl-T-x0igQC0ia-0BHB-uvraU4fx4gSCxSk_H5pUItg=w782-h521-no

Dodatkowo zimowy bukiet...

DSCF3959.JPG

Ale poniewaz to nie jest wątek robótkowy pochwale sie ze MAM SZAFKĘ w łazience!!! Szok normalnie.

Nie potrafimy z niej korzystać!!! Mam tez wieszaki na ręczniki - nieprawdopodobne!!!

Jeszcze tylko oswietlenie i można byłoby rzec ze łazienka gotowa :)

DSCF3973.JPG

DSCF3979.JPG

DSCF3977.JPG