Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WOW szocik! Szacun :)

Pestko, a jak to zdobyć? Bo kilka mi wpadło w oko?

Na Pintereście, jak klikniesz w obrazek to się powiększa. Kolejne kliknięcie prowadzi do strony skąd pochodzi. Czasem to jest strona autorska, albo sklep, stock fotograficzny. Bywa też Etsy, a tam zamawiasz jak na allegro.

Panowie przywiżli mi szafe do przedpokoju - szafe robiona na wymiar i ... pomylili sie o .... bagatelka... 15 cm!!!!!!

Taka sobie malenka dziurka im wyszła!!! Zaproponowali mi szafke na mopa!

A ze ja lubie symetrycznie wszędzie to ... moze by ja tak na środku zrobic???

DSCF3987.JPG

Zebyście nie myslały ze szafa mocno skomplikowana jest i ze bajerów typu "szafki na rekawiczki, szafeczki na mopa sa wkomponowane w calość i jedna wiecej nie bedzie przeszkadzać wrzucam zdjęcie :

DSCF3990.JPG

Wsciekla jestem!!!! Wrrrr!!! Grrrrr!!!!!

Niech Ci zrobią szersze.

Nawet w garderobie takie 15 cm ma znaczenie, a co dopiero w szafie.

I co, będziesz po tego mopa, a jeszcze gorzej po rękawiczki, sięgać na głębokość szafy ??? No, toż to kit !!!!

:jawdrop:

no i co teraz?

oni na swój koszt muszą zrobić szafę od nowa??? wg mnie tylko takie rozwiązanie wchodzi w grę + jeszcze powinni Ci odpalić jakąś szfeczkę, konsolkę albo dać rabat na następne zamówienie bo teraz znów będziesz kilka tygodni musiała czekać

SZACHOWNICA WYMIATA!!

szacun i pokłon do samej ziemi za ręczną robotę :) jesteś najlepsza mama na świecie :)

co zainteresowany na to?

Szafa piekna, ale rowniez powiedzialabym demontaz i robienie takiej jaka ma byc! A co Ciebie to obchodzi, ma byc tak jak zamowilas :yes:

Nie odpuszczaj, bo jak raz ulegniesz, to i pozniej kolejny i kolejny.. A Panowie, w koncu beda trzymac sie wymiarow..

Maz powinien brac z Ciebie przyklad ;)