pestka56 30.12.2014 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Myślę, że można bezpośrednio na płótno i potem rozmazywać nawet palcami. Jakoś nie widzę tu śladów pędzla. Może szpachelką zaokrągloną ? http://plastyczny.pl/jak_malowac_olejami_art_450.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.01.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witam Was noworocznie! I od razu, na dzien dobry wrzucam Wam swoj kolejny obraz - kilkakrotnie przemalowywany (pierwsze wersje wstyd pokazywac). Pierwsze moje "dzieło", które zawisło na scianie. (wymiar 50x70) Pestko, a jak tam Twoje pędzle? Użyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Gdzieś zaginął Twój wątek, a fm przestało o kilku dni powiadamiać. Szociku, przede wszystkim najlepszego w Nowym Roku. Zero jakichkolwiek kryzysów Moje pędzelki farby na razie po przeglądzie dostały własną szufladę i czekają. Za dużo się dzieje, a ja muszę wyciszyć się do malowania. Olejnymi możesz malować używając tylko pdstawowych kolorów farb: biała, niebieska, żółta, czerwona i czarna. Z tego zestawu wymieszasz inne barwy. Więc nie martw się, że masz mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.01.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dzieki za zyczenia! Oj kryzysów jauż mam po kokardki... niech bedzie spokojnie, wręcz nudno Tobie tez pesteczko najlepszego w Nowym Roku! A wracając do obrazów ... Co polecasz jako rozcieńczalnik do olejów? Tepentyne? Czytałam o jakiejś benzynie lakowej - ponoć mniej smierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cały urok farb olejnych w zapachu terpentyny <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.01.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Szociku znalazłam te kwadraty biało-czarne dla Ciebie na 81 str u mnie w wątku wrzuciłam ale chyba nie zaglądałaś, to akurat są kwadraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tradycja rzecz święta tylko terpentyna. Szociku, dziękuję Ciut inaczej niejaka Carol Nelson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.01.2015 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Szociku znalazłam te kwadraty biało-czarne dla Ciebie na 81 str u mnie w wątku wrzuciłam ale chyba nie zaglądałaś, to akurat są kwadraty Diano tereso jestes boska!!! Juz biegne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.01.2015 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zabrałam się za farbe olejna - matko!!! jak to długo schnie!!! Ja chyba nie mam tyle cierpliwości. Lubie coś zacząć i skończyc jednego dnia, a tu chyba szans nie ma. Nic to - na razie się nie zniechecam - kolory ładniej przechodzą jeden w drugi i to mi sie bardzo podoba. Mam nadzieje ze to co dzis namalowałam do juta wyschnie - cienka warstwe nakładałam, bez udziwnień. Nie dodawałam zadnych przyspieszaczy schnięcia, więc pewności nie mam. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.01.2015 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 nie żałuj farby - niech będzie grubo i niech schnie tych kilka tygodni. Takie dojrzewanie dzieła. Oczekiwanie to część procesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.01.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No to jest grubo i jest palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 I jak się z tym czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.01.2015 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Strasznie rece sie brudza - zwłaszcza jak sie rekawiczek nie ubierze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ale wyszło całkiem nieźle. Teraz popróbuj z max 3 kolorami. Coś bardziej stonowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.01.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Proszę bardzo (wzorowane na obrazie Sabine Beltz) - troche mi głebi w nim brakuje ale jutro przy dobrymswietle spróbuje jeszcze cos z niego wykrzesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.01.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Szocik, wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 wow świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ten jest o niebo, a nawet dwa nieba, lepszy od tego, który nabyłaś do łazienki Poza tym jest prawdziwy i Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.01.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ten łazienkowy bedzie przemalowany, juz został zdjęty ze sciany Tylko koncepcji szukam- on ma wymiary nietypowe: 40x120 i wisi w pionie (raczej tak powinien zostac bo dziura juz jest, a małzonek mnie na suchej gałezi powiesi jak powiem ze ma gwóżdz usunąc, wbic w innym miejscu i sprawic zeby miejsce po poprzednim zniknęło bez śladu :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Porozglądaj się tu http://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=paintigs&term_meta[]=paintigs|autocomplete|0 To najszybszy sposób przeglądania zasobów w necie. Może w takich kolorach? Albo wymień je na bardziej Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts