szocik 14.02.2015 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) wersja I - 5wersja IIwersja IIIwersj IV - 3wersja pestki - 3 Edytowane 14 Lutego 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 14.02.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Wersja 1 lub wersja Pestki -moim zdaniem zresztą podatna na usymetryzowanie Jeśli te biało srebrne, to wersja 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.02.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Zdecydowanie IV Ładne symetrie do tej pory, czystość linii i materiału. Chcesz to złamać czy zatrzymać, o to jest pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.02.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 dzieki za opinie i prosze o więcej Chciałabym chyba zachowac symetrie i czystośc linii... Płytki to dalej baza – pozno kladziona, ale baza dołóżcie sobie do tego rolety - myslę ze rzymskie... dorzućcie zegar i obraz na scianie.... no i kwiat w tym rogu od czapy... jak sugeruje pestka... Na blacie dodatkowo patera z owocami i jakies ziółka w doniczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Madziu, A jak spisuje się teraz ściana nad zlewem? Potrzebujesz tam płytek? Uwielbiam Twoje prace ręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.02.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Nad zlewem nie ma tragedii, wystarczy zmywalna farba - po 2 latach uzywania własciwie nie trzeba jej malowac. A moje prace ręczne - no coż - widac wiecej niż na wizualce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Szocik, już jestem. Które płytki przymierzyć? Będzie inaczej niż z karteczek. Zrobię w takich wersjach jak chcesz i wtedy glosujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.02.2015 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Pestko jesteś kochana białe cegiełki w wersji I, IV i Twojej (jesli im dodam jakes wzorki to już to duzo nie zmieni) Jakby ci sie udało dorzucić tez lampki-tubki byłoby super - ale za same płytki tez bede ci bardzo wdzięczna. Z góry ci bardzo, bardzo dziękuje <3 <3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 OK. Jutro będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.02.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 O to dobrze z tą ścianą nad zlewem, bo ja mam też tylko farbę. Co prawda tablicówkę, więc teoretycznie powinno się z niej ścierać - zobaczymy. Póki co musimy robić w kuchni poprawki, bo przy montażu zrobili nam trochę uszkodzeń. Z przyjemnością zobaczę wersje zrobione przez Pesteczkę :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.02.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jeśli można jeszcze głosować - wersja I i IV - te podobają mi sie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Szociku, dobrze rozumiem z czym masz proble.Moi znajomi dali lacobel i akurat wpasował się idealnie w kolor ściany.Sorki byłam na nartach i nie wczytałam się w wcześniejsze rozważania.Czy brałaś niewidoczną szybę pod uwagę tam gdzie płyta indukcyjna?Jeśli wolisz kafelki to za chwilę zagłosuję,tylko sobie przejrzę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Szocik a jaki zegar chcesz to Pestka na pewno wrzuci i pomoże ,ja jestem za wersją 4,gdyby ściana była w kolorze kafli, to być może zdecydowałąbym się na wersję 1.Szociku i wcale nie wydaje mi się ten kąt zły,gdzieś po prostu meble muszą się kończyć,każdy ma gdzieś koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wiem, ze już wszystko wybrałaś. Ale czy nie myślałas o mniejszych płytkach. Te mają 33 cm wysokości... trzeba je ciąć pod okna... Zrobiłam Ci wizkę z tymi płytkami jakbym sobie chciała na Twoim miejscu ułożyć i tylko w miejscach niezbędnych... Ot wiem, że masz już wszystko ułożone... http://ta2.com.pl/fm/szocik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Oglądaliśmy je wczoraj w LM z moim J. Albo mi się diametralnie wsio pozmieniało, albo on ma rację, one są jak w metrze NY, tylko jeszcze czyste. Mają szerokie te zalamane krawędzie i to im dobrze nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Nie znam się, mnie się podobają tu z ich strony: http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/508/1483508/product/glazura-tamoe-paradyz,main.jpg są podobne do moich zieni w łazience, w końcu ta sama firma Ale ja oczywiście nie udaję, że jestem wyrobiona w temacie, ot, głos laika. Nawet nigdy w Nowym Jorku nie byłam Doceniam każdy głos, który ludzie zabierają w moim temacie i nie zamierzam zrażać się w pisaniu u innych. A nóż okaże się, że jakimś cudem ktoś ma podobny gust a ja czasem mogę też mieć jakiś pomysł, który pozwoli komuś wpaść na jeszcze inny pomysł. Miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 15.02.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Oglądaliśmy je wczoraj w LM z moim J. Albo mi się diametralnie wsio pozmieniało, albo on ma rację, one są jak w metrze NY, tylko jeszcze czyste. Mają szerokie te zalamane krawędzie i to im dobrze nie robi. Też akurat wczoraj je widziałam w LM pierwszy raz w naturze i wyglądają, jakby się komuś za dużo błyszczącego lakieru nalało. Jakoś tak kiczowato. Przez ten efekt prawdopodobnie u siebie zrezygnuję z połysku, czuję się uleczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.02.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 szociku ja na płytkach się nie znam, lubię duże kafle i gładkie powierzchnie. Ale pozwolę sobie zabrać głos bo chyba każda z nas wie jak bardzo przy płycie się brudzi. Tłuszcz pryska, sos strzela... a te wszystkie maleństwa z dużą ilością fug mogą być utrapieniem A jak jeszcze będą miały strukturę, to nie chciałabym ich myć. Na pewno wybierzesz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Też akurat wczoraj je widziałam w LM pierwszy raz w naturze i wyglądają, jakby się komuś za dużo błyszczącego lakieru nalało. Jakoś tak kiczowato. Przez ten efekt prawdopodobnie u siebie zrezygnuję z połysku, czuję się uleczona Kejt, popatrz na ten sam wzór innych firm. Naprawdę lepiej wyglądają. Tylko cena Edytowane 15 Lutego 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.02.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 OK. Jutro będą :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts