szocik 15.02.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Tomkowa - własnie kończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.02.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Tomkowa - własnie kończe Wizki, które obiecała Pestka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.02.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wizki, które obiecała Pestka?? Sprawdz poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Mozaika. Nie jest to chyba dokładnie ten kolor, ale taką ściągnęłam z netu, a modyfikowanie koloru wychodziło fatalnie. WERSJA I WERSJA II a WERSJA II b WERSJA IV Edytowane 15 Lutego 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.02.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Sprawdz poczte Spadłam z fotela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) VIVES Rivoli BLANCO wymieszane z VIVES Rivoli FATRACCI BLANCO, 10 x 20 cm WERSJA I WERSJA II a WERSJA II b WERSJA IV Edytowane 15 Lutego 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.02.2015 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pesteczko ty jestes mistrzyni z ta mozaika to tylko jedna wersja wchodziłaby gre - tylko obudowa rogu z płyta. Ona jest tak droga ze sam róg to juz szaleństwo, a przy okazji tak strojna ze jaj sie z nia przesadzi to moze wyjsc potworek zamiast eleganckiej kuchni. Andariel dzieki za wizke - niezle ten rog w cegiełce wyglada. Ja bardzo doceniam kazdy wpis i kazda wypowiedz. co z tego ze cegiełki wole płaskie.. wizka sliczna i pokazujaca jeszcze inny wariant ułozenia płytek. dziekuje bardzo Agatah biała fuga to jest tez cos co odstrasza mnie od białej cegiełki... gdyby ta mutina była inna... Zeby uniknac fug myslałam nawet o takim gresie w wymiarze 100x300 cm i przycietym do odpowiedniej wysokosci, ale ładnego nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.02.2015 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 o jaaaaaa!!!!! teraz to dopiero w szoku jestem super! bardzo mi sie podoba chyba bardziej niz mozaika. a i ravioli jest ładna i .ta druga tez bo na zywo widziałam obie. Super!!! teraz to dopiero trudno sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Gładkich cegiełek nie robiłam, bo wydaje mi się, że można ocenić jak wyjdzie po tych Vivesach. W międzyczasie doszłam do wniosku, że pomysł na te rozjechane asymetryczne kafle jest możliwy do sensownego ogrania tylko w przypadku kafelków kwadratowych lub heksagonalnych. Inne będą wyglądać fatalnie. Szocik z czego Ty masz blat? Dobrałabym płytki jak najbardziej zbliżone kolorem i położyła w rogu oraz wąski paseczek, wysokości jak pod oknami, wzdłuż całego blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.02.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 w obu poprzednich wizkach jestem za wersją IIb - ten paseczek pod oknami i nad całym blatem jakoś spaja wszystko w całość... mi osobiście niewidzi się jednak wersja "czymś" tylko w rogu przy płycie a najlepsza wersja to ostatnia położenie na ścianę płytek jak blat albo i nawet blatu - tylko zapewne wiązałoby się to z demolką małą, bo należałoby wkuć go w ścianę by albo nie wystawał nic, albo tylko z centymetr a nie całą swoją grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 blat mam zwykły laminat - nie położe go na sciane, ale moge kombinowac z lakobelem dobranym do koloru ściany.I tak mi będa skuwac sciane więc katy proste przy oknach zrobia jakby co (n arazie nie ma katów prostych)Pytanie tylko - czy lacobel tnie sie pod katem 45st zeby zrobic rogi? 2 lata temu jak sie wprowadzaliśmy to nam bardzo to odradzano bo ponoć wtedy rogi sa bardzo delikatne... Co do płytek "rozsypanych" - jak na scianie je kleiłam to wlasnie nic senswnego z płytek 10x20 mi nie wychodziło, ale pomyslałam ze to moich zdolnosci płytkarskich brak i tyle. Dziekuje pesteczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.02.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Szociku, z wizek Pestki także jestem za wersjami z tym cienkim paskiem nad blatem, łaczy on wszystko w całość. Nie myślałaś aby na ścianie zamiast blatu położyć tylko cienka płytę laminowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Tez jestem za wersjami IIb, a najbardziej za ostatnia w kolorze blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Szocik, lakobel się błyszczy jak nie powiem co. No, chyba, że nie wiem o istnieniu matowego.Tak czy siak nie lubię lakobelu i będę odradzać.Cienki laminat na ścianę dobrany do blatu, to chyba byłoby optymalne rozwiązanie. Albo płytki gresowe. Ścianę kuć musisz i tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.02.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ja mam z kolei takie pytanie, czy nie lepiej by te płytki urywały się na ścianie, a nie zachodziły na wnękę okienną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dorka, a co z tymi wąskimi paseczkami pod oknami wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.02.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Racja, dopiero teraz zauważyłam, że okna są we wnęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 a jak mi płyta laminowana zareaguje na goracy tłuszcz? Myslałam kiedys o tapecie laminowanej, ale zrezygnowałam bo stwierdziłam ze olejem goracym moment ja załatwię. Jutro kolejna wyprawa na oglądanie płytek Spróbuje dobrac cos do blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Formica – to droższe od zwykłego laminatu, ale na tłuszcz gorący nie reaguje. http://www.formica.com/pl/pl/?gclid=CjwKEAiAx4anBRDz6JLYjMDxoQYSJAA4loRmBu5hnxmfW6mHLci1UyvEG3sqbRGsmTzP0zt8Ifb-lxoCqvXw_wcB#Formica%3Csup%3E%C2%AE%3C/sup%3E%20Collection No, a blat przecież masz laminat i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 No blat laminowany mam i nic się nei dzieje. Za to na scianie kolezanka ma laminat i powiedziała ze po 2 latach własciwie jest do wymiany - niszczy go para i własnie gorący tłuszcz. Ide poczytac o tej fornice. Brzmi ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts