pestka56 23.02.2015 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Wygląda całkiem zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dostałam wycene stołów z manufaktury drewna - ponad 6 tys Kurcze duzo bardzo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.02.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Szociku, podeślesz link gdzie kupiłaś okap? Masz go już na miejscu? Zrobiłabyś dla mnie kilka zdjęć? Myślę, że ten okap będzie u Was dobrze pasować, ja wciąż się zastanawiam czy okap jest mi potrzebny. Tego w mieszkaniu wogóle nie używamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Okap bede miec w sobote dopiero bo wczoraj go kupilismy przez neta (maz kupował - niestety strony nie znam, ale jak wróci z pracy to zapytam) Zdjęcia oczywiście będą jak tylko przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No i d**a nie ma formiki Maja inne laminaty hpl, ale formiki nie mają. Czy inne sa równie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 A gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 w lokalnym sklepie - plastics cos tam. nigdzie indziej w Olsztynie nie znalazłam - ci mieli w ofercie ale juz nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 SAS w Stęszewie i Lesznie pisze, że ma w stałej ofercie magazynowej http://www.sassc.com.pl/site/productDetails?productId=63 JUAN ma na zamówienie http://www.juan.pl/oferta/laminaty_581/laminaty-formica_583/ Zamów probki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Olsztyn, czekaj już szukam, gdzie masz blisko Zrobiłam Ci przeprowadzkę Dobrze nie jest SAS najbliżej jest w Grudziądzu i w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 W gdańsku bede w połowie marca... chyba próbki szybciej dojda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 To leć na stronę SAS i jutro telefon, dzwoń i dogaduj. Niech przyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.02.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 próbki zamówione Beda ponoc w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szociku, podeślesz link gdzie kupiłaś okap? Masz go już na miejscu? Zrobiłabyś dla mnie kilka zdjęć? Myślę, że ten okap będzie u Was dobrze pasować, ja wciąż się zastanawiam czy okap jest mi potrzebny. Tego w mieszkaniu wogóle nie używamy... mam ten sam problem, do mojej koncepcji wnętrza pasuje tylko taki blatowy, który kosztuje majątek albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 próbki zamówione Beda ponoc w poniedziałek Który zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Mąż mój zamawiał - nie wiem dokladnie które zamówił, miała za zadanie zamowić szarościa jak najbardziej zbliżóne do koloru ściany. Tymczasem dotarł okap. Alez on jest duzy (a wybraliśmy najmniejszy jaki był w sprzedaży ) PannoMIgotko troche cieżko zrobic mu zdjecia bo on w czesciach jest. Ale z tego co patrzyliśmy to fotki sklepowe niezle oddają oryginał. Kupowalismy go przez sklep http://www.euro.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 OK, czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Mojej szafy w przedpokoju poprzednia ekipa nie zrobi - uciekli! Skończyli poprzednia szafą, która wylądowała w pokoju i uciekli! Chyba jestem zbyt dokladna i za bardzo nie lubie niedoróbek! Dorabiając słupek w srodku szafy znów rypneli się w wyliczeniach i zrobili drzwi 0,5 cm za szeroki, przez co tarły jedne o drugie. Zabrali je wiec, przycieli i ... walneli abs-a. Przywiezli mi wszystko wieczorem licząc ze przy sztucznym swietle nie zauwaze. Ale mieli pecha noooo! Zauwazyłam mimo ze na pierwszy rzut oka słabo widac. Mówie więc do nich ze abs a nie mdf. A oni w zaparte, ze nie, ze to lakier, ze swieżo pomalowany i jak wyschnie to trzeba sciereczka potrzeć i róznicy nie bedzie. Poprosiłam więc grzecznie zeby przyjechali z ta sciereczką jak wyschnie i wypolerowali jak trzeba, a ja im wtedy zapłace reszte. No nie przyjechali niestety! Gorzej bo w przedpokoju dalej szafy nie mamy, a co kolejna ekipa to drozsza Rozpietość cenowa za ta samą szafę waha się miedzy 3200, a 7000! (3200 chcieli c co uciekli wiec można ja z góry odrzucić). Moj Andrze zaczyna mysleć nad samodzielnym wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Fachowcowa epidemia Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.02.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Madziu, Ładny okap Współczuję fachowców . Jeśli Twój Mąż jest w stanie zdziałać coś sam, to warto oszczędzić sobie nerwów. Gdybyś wróciła do opcji płytek w kuchni, to są specjalne impregnaty do fug. Ja u siebie smarowałam HG. Potraktowałam tym też fugi w prysznicu i nad umywalką. Idzie szybko opis: „super ochrona fug podłogowych i ściennych” wiąże się z fugami cementowymi i dzięki temu gwarantuje powstanie bezbarwnej, przezroczystej powłoki chroniącej spoiny przed wnikaniem wilgoci, olejów, tłuszczu. Dzięki niedopuszczaniu do absorpcji wilgoci , na fugach nie rozwija się pleśń i nie osadza się kamień. Preparat nadaje się do spoin wewnątrz i na zewnątrz pomieszczeń" http://www.hgpolska.pl/images/stories/produkty/244025127.jpg Źródło Produkt znajdziesz między innymi w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.02.2015 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Oj tak pestko - jakas plaga partaczy Julianno moj maz skladał meble kuchenne jakies ... 8 lat temu. Nie rozsypały sie do dnia dzisiejszego wie zle nie jest. Ta szafa bedzie zdecydowanie prostsza od mebli kuchennych - mysle ze da rade A co do preparatu to dzieki wielkie. Nie wiem czy wykorzystam w kuchni ale moze w łazience dolnej. Pod prysznicem bardzo sie fugi brudza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts