pestka56 28.02.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ta firma ma kilka innych dobrych specyfików przydatnych w wilgotnych i narażonych na brudzenie miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A moze pomarańczowy kolor wprowadzić? Taka dekoracja wczoraj u mnie w kuchni zamieszkała,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Kolor piękny, ale gdzie go widzisz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 W dodatkach i tylko w dodatkachMogłabym kupic taki barek i przemalowac go na pomarańczowo (barek postawiłabym na przedłuzeniu mebli kuchennych, tu w tym rogu, z którym nie wiedziałam co zrobic)http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/raskog-wozek-bezowy__0251742_PE390385_S4.JPGAlbo mogłabym zegar na sciane powiesić...http://www.biurodrukserwis.com.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_22a6cac62e114c4b81741f10f7809637.jpgAlbo obraz jakis z motywem pomarańczowym....albo ...jakiś koszyczek, czajnik, doniczki na zioła...oczywiście nie wszystko na raz, zeby nie przegiąć Kolor mozna byłoby powtórzyć tez w jadalni lub salonie...Nie chciałabym tego dac zbyt wiele, zeby za jakiś czas tanim kosztem zmienic dodatki. Lampa za mna kiedys taka chodziła - ona jest taka zółto-pomarańczowa własnie.Tylko jej cena jest taka, ze raczej nie zmieniłąbym jej za rok... wiec sobie ja odpuszcze mimo ze podoba mi sie bardzo...http://www.meblonista.pl/Files/modules/offers-photos/365x395/lampa_podlogowa_flamingo_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Lampę też można przemalować, klosik zmienić...To fajny wesoły kolor.Możesz też do zasłon w jadalni coś dołożyć. Pionowy pasek kolorowy spiąć u góry razem z zasłoną, a niżej niech wisi swobodnie aż do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Pestko - rozumiem, ze czujesz klimat Ja jeszcze myslałam nad wersją zielona. Stad nawet jakies podkładki czy poduszki się w tym kolorze u mnie pojawły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Czuję, a co Zielony też niezły. Możesz zależnie od pory roku kolorami miąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ekstremalnie, to nawet „sukienki” na krzesła można uszyć kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 jakbym zielony wybrała to zamiast barku mozna by było dac rosline (zieloną oczywiście ) w białej prostej doniczce - jak radziłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A teraz mam na stole zółto-pomarańczowe tulipany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ale z zielonymi liśćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ale z zielonymi liśćmi no moga byc liście, moga być kolce - byle zielone (raczej liście - dla dzieci bezpieczniejsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.03.2015 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zegar mógłby byc taki... chyba mozna by było go zrobic samemu...http://4.bp.blogspot.com/-6L0tj7fMBB4/UHHYUtLKzzI/AAAAAAAABJE/oKbktuCYZu0/s1600/sierka.jpgżródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Obrazek se namalowałam - szału nie ma, ale kolorem pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.03.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Potwierdzam, pomarańczowy to piękny kolor i bardzo wdzięczny jako ożywiający wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.03.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Szocik, jakbyś tak coś na sprzedaż postanowiła namalować, to masz pierwszą klientkę chętnie nabyłabym taki obraz tylko zamiast pomarańczowego żółty lub niebieski:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Szocik, jakbyś tak coś na sprzedaż postanowiła namalować, to masz pierwszą klientkę chętnie nabyłabym taki obraz tylko zamiast pomarańczowego żółty lub niebieski:D A duzy on miałby być? Pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.03.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A duzy on miałby być? Pisz na pw oh:wiggle: napisane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.03.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Obrazek se namalowałam - szału nie ma, ale kolorem pasuje :D ślicznie Ci wychodzą te dekoracje ja też manewruję aktualnie kolorem, u mnie już zielony zawitał bo czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dzieki juskro Przyszły dzis próbki z formiki. Jedna wprost identyczna jak sciana - tzn przy sztucznym swietle tak wyglada. Jak złapie swiatło dzenne to fotki zrobie. Zaczelismy sie tez zastanawiac nad farba ceramiczna - nie wiem czy jej nie wypróbowac - byłoby najmniej zamieszania. Pytanie czy farba nad płyta da rade? Na ta kuchenna powierzchnie potrzeba mi 2l farby - chyba ja wypróbujemy. Jak nie da rady to zawsze mozna przykryc formika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts