szocik 04.03.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 o jaaaa! dotra jutro??? mam nadzieje ze w całości, mam nadzieje ze się spodobaja... Teraz to i ja spała nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 acha, to było fondant... ale ja zdolna jestem, nawet nie wiedziałam :rotfl: fondant du chocolat... z fantastyczna płynna czekolada w środku.... mniam! Pyszne było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 na zdrowie , nie podzieliłaś się z mężem to Ci w dupeczkę pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Juskra on się odchudza codziennie zeby wazyc mniej przy porannym wazeniu zdejmuje jedno ubranie wiecej Nie moze jeść takich pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.03.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Jus, Madzia jak każda mądra i przezorna żona wolała zjeść sama, bo kształt ciasteczka zrobiłaś taki "flirtujący" (mało to miłości przez internet się zawiązało? ) Edit: Stół oryginalny Ufam, że wart swojej ceny Edytowane 4 Marca 2015 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja tez ufam julianko :D a ciastko... ty masz racje - nie dość ze czekolada to jeszcze serduszko! Nie pomyslałam! Nosa miałam ze sama pozarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 łakomczuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.03.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Szociku już odgruzowałam skrzynke pocztową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.03.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hej dziewczyny! Juskra mnei wezwała Ja nie mam farby bezpośrednio nad płytą, ale 30 cm dalej już tak, na bocznej ściance. Tam co prawda nie chlapie się tak jak przy samej płycie, ale też czasami sosem czy tłuszczem ściana oberwie. Myje się świetnie. To akurat jest biały Dulux do kuchni i łazienek. Mam go też w łazience na ścianach, i nie mam zastrzeżeń. Beckersa mam, ale zwykłe farby w mieszkaniu. Tzn. zmywalne ale nie do kuchni. Benjamin Moore to już inna półka i z opinii koleżanki wiem, że daje radę nad płytą Spróbuj Szociku jeśli nie masz przekonania do żadnego materiału, może i tobie się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Szocik, a słół bedzie ciemny, czy pod kolor schodów?Blat dalabym stadardowe 2,5 cala, czyli około 5,2 cm. Właśnie patrzę na mój stół w pracowni, ma niecałe 5 cm i 150 x 80. Przy takim rozmiarze jak Twój to jest cienko. Ja swój 2,6-3,0 m x 1,1 m robię 7-8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.03.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Stół bedzie pod kolor podłogi, schody tez były pod kolor podłogi wiec teoretycznie powinno byc to samo Praktycznie pewnie bedzie się to troche róznić, bo nie robi nam ten sam stolarz, ale powinno być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.03.2015 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A tak wygląda forika dobrana do mojej sciany... jak sie farba nie sprawdzi to bedzie kolejne podejście NIeżle, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2015 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wygląda idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Na Limango są kolorowe Eamsy większość za 50%, w tym jedne jajecznie żółte na drewnianych nóżkach - 269,00 zł. Do tego stołu by pasowały. Kolor siedzenia można zmienić pokrowcem. Widziałam też obszyte skórą. Te ze skórą kapitalne, choć ja nie lubie eamsow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Moi Drodzy, za zgodą Gospodyni i dzięki Niej, chciałabym Wam zaprezentować mój prezent urodzinowy http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Jestem niezwykle szczęśliwa, wzruszona, rozentuzjazmowana no i w ogóle, mimo postu, tańczę po całym domu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif edit fotki zabieram Edytowane 7 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.03.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tomkowa - ja trafiłam z kolorem do Twoich poduch czy poduchy trafiły kolorem do obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Szocik, Mistrzyni Ty moja, trafiłaś ze wszystkim do wszystkiego Poduszki są, jakie były wcześniej, ale nowe: żółte i niebieskie, już w przygotowaniu Ale ja się cieszę, mówię Ci!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.03.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Moi Drodzy, za zgodą Gospodyni i dzięki Niej, chciałabym Wam zaprezentować mój prezent urodzinowy http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Jestem niezwykle szczęśliwa, wzruszona, rozentuzjazmowana no i w ogóle, mimo postu, tańczę po całym domu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif [ATTACH=CONFIG]307529[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307530[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307531[/ATTACH] no tak, urodziny miała a kawy nie postawiła to i kwiatka nie dostała Szociku, obrazy są fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No piękny prezent! I piękni ludzie są na tym forum nie? Tomcia, nic innego nie pozostaje tylko tańczyć! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Justynka, urodziny w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts