ivy17 08.03.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 A może jeśli chcesz tak koniecznie coś to jakieś ziółko w wiszącej doniczce http://www.sadecor.co.za/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/11Life-In-colour.jpg http://m.blog.hu/li/lilafuge/image/201101/boskke.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 No właśnie są chyba na Westwing, albo Limango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ziólka moge postawic w swietle okna - na scianie nie powiesze bo drzwiczkami szafki bede haczyć. To musi byc cos w miare płaskie. Ale moze nie byc nic - moga byc faktycznie ziółka w doniczce. ja mam szeroki blat więc moga sobie spokojnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 http://www.westwing.pl/Lampa-pod-ogowa-Flori-o-ta-738598.html?c=kampania-swietlne-kreacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.03.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Farba to Benjamin Moore - kolor 1479 Fajnie, że też masz farbę ceramiczną BM w kuchni Ciekawa jestem jak będzie się sprawdzała przy płycie. Przy zlewie, to żaden kłopot ale przy płycie nie mam pojęcia Zatem za kilka tygodni czekam na relację i pierwsze wrażenia. Jakby zbyt się tłuściło zawsze możesz kafelki położyć ale chcę wierzyć, że ceramiczna daje radę w każdych warunkach. EDIT: Woot! Pestka, pojechałas... http://static.westwing.pl/i/NL-MU450WWALBX3NL-1.jpg 168 cm i gdzie niby ma stać ta lampa w kuchni. Mało praktyczna mi się jakoś wydaje, przynajmniej w kuchni. Jeśli już to jakaś lampa na blacie, wtedy wprowadzi się element salonu. W sumie ja tak mam w kuchni ale stojąca? Toż to awangarda! ))))) Edytowane 8 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 W jadalni, albo w salonie jako kontynuacja kolorowych wariacji Wkleiłam bo zabawna, a Szocik mogłaby sama wyprodukować nakładkę kwiatową na abażur. Prosty tripod ze zwykłym abażurem, a potem masa zabawy. Zrobiła obłędne bombki, maluje, to co tam dla niej kilkadziesiąt róż wstążkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Teraz poszukuje czegoś na sciane przy wysokich meblach. Na houzee sa pomarańczowe zegary... Moze zegar? Na houzee jest teraz taki: http://houzee.pl/kampania/zegary-z-fantazja/zegar-circles-pomaranczowy albo taki: http://houzee.pl/kampania/zegary-z-fantazja/zegar-mixed-numbers-pomaranczowy A jesli nie zegar to co? Świetnie kuchnia wygląda z tym białym okapem Czy na okna planujesz rolety? Bo jeżeli tak, to przy wysokiej zabudowie nie dawałabym nic, a jeżeli zegar, to taki też sygnowany Twoją ręką Bez trudu zrobiłabyś taki, w którym do ściany zamontowany jest wyłącznie mechanizm ze wskazówkami (można kupić u zegarmistrza), a za godziny może służyć co tylko sobie wymyślisz, nie tylko cyfry Na drugiej ścianie obraz jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Rolety chciałabym dać... ale nie mam jeszcze koncepcji jakie - kompletnie na to nie patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Zastanów się nad listewkami drewnianymi na taśmach. Są szersze i nie wyglądają jak biurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pomysle - tymczasem kupuje oswietlenie. Staneło na tych spotach:http://static3.9design.pl/pol_pl_Shilo-Oprawa-wpuszczana-EBINO-306-GU-5-3-7346_2.jpg a do przedpokoju mocno mysle nad tymi:http://www.shilo.pl/uploads/products/product_119_5_image.jpg Chciałabym dac do nich ledy i pytanie jakie - zimne czy ciepło swiatło bedzie lepsze do tych moich bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 dołóżcie sobie do tego rolety - myslę ze rzymskie... dorzućcie zegar i obraz na scianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pomysle - tymczasem kupuje oswietlenie. Chciałabym dac do nich ledy i pytanie jakie - zimne czy ciepło swiatło bedzie lepsze do tych moich bieli? Zimne jest bardzo niebieskie. Ciepłe dodaje trochę żółci. Wybierz takie najbardziej zbliżone do światła naturalnego. Taśmy na pewno w takiej neutralnej barwie występują, z żarówkami jest trudniej. Najlepiej wybrać się do sklepu, który zajmuje się wyłącznie oświetleniem ledowym i powinni pomóc Ci w doborze Ja tak zrobiłam: na ścianie ekspozycyjnej wkręcili i zapalili wszystkie, jakie mieli i wybrałam te, które dawały najbardziej dzienne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Tomkowa, ale to mocno ograniczone myslenie było... :D :D Nie wiem do końca czy rzymskie w tym miejscu to dobry pomysł - mimo wszystko bardzo mocno sie tam brudzi. Wiem jak wygladaja moje okna i jak czesto je musze myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 A jakie to były? te z najbardziej dziennym swiatłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.03.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 A wyobrażasz sobie czyszczenie listewek?? Rzymskie można zdjąć i uprać, i mieć kilka zmian, kilka kolorów, wzorów itp. Od żarówek opakowania już wyrzuciłam, ale to były normalne GU10 tyle tylko, że chyba ilością Kelwinów najbardziej do 4000 zbliżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Szczerze - to nie wyobrażam sobie ani listewek ani rzymskich. Na tym oknie koło zlewu nie ma problemu, ale to drugie to masakra - raz na tydzien okna myje bo chlapie na nie jak na sciane z okapem. Nie bede sie spieszyc z czymkolwiek. Tymczasem mam piekny widok i nie bede go zasłaniac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jak nikt Ci w to okno nie zagląda, powieś tylko "szmatkę" u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.03.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Szociku z tym pomarańczem Twojej kuchni do twarzy może zegar tylko z pomarańczowymi wskazówkami? taki delikatny akcent, nie byłoby konkurencji Pestko taką lampę w tej cenie ale poproszę w zgaszonym turkusie, bez zastanowienia bym ją kupiła, na pewno "po wszystkim" gdzieś znalazłabym dla niej miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Zajrzyj na Westwing. Tam dziś całe stado tych lamp w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nie widze lamp - ani jednej ani całego stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts