Mmelisa 09.03.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nie widze lamp - ani jednej ani całego stada Jak to nie? cale stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.03.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 W której kampanii te lampy? Ja tez nie widzę szociku, ja poszłabym w jakiś delikatny zegar wtapiający się w ścianę. Nie będzie konkurencją dla tego pięknego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Swietlne kreacje. podalam wyzej link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.03.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 aaaaaaaaaa... widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Daje znac, ze poduszki w krzeslach sa wszyte i.bardzo wygodne wlasnie moja pupa na nich siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 A można tam chytry pokrowczyk na taką poduszkę założyć? Żeby kolor zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 slabo tam z netem bylo, wiec juz jestem w domu...zrobilam zdjecia, jak wgram to moge pokazac..ale z pokrowcem moze byc problem, bo bedzie mogl spadac.. mysle ze dodatkowa podusia na wierzch bedzie bardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Myślałam o takim pokrowczyku jak prześcieradło na gumkę. Gdyby przy krawędzi było trochę miejsca na zwinięcie pod spód, to by się dało. Druga poduszka podniesie wysokość i może być problem z wsunięciem kolan pod stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.03.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zajrzyj na Westwing. Tam dziś całe stado tych lamp w różnych kolorach ale bardzo są intensywne te kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a na zwyklega eamsa poduszki nie mozna dac? Bedzie spadac? Lampy mocno kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.03.2015 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 To chyba są poduszeczki. [ATTACH=CONFIG]307582[/ATTACH] I tu i w na tym poprzednim zdjęciu każdy element różni się kolorem, a jest dobrze [ATTACH=CONFIG]307590[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307591[/ATTACH] Podobnego typu stół na grubaśnych nogach i trochę inne krzesła, ale podobne w typie. [ATTACH=CONFIG]307581[/ATTACH] A to są jedyne Eamsy, które mnie się podobają [ATTACH=CONFIG]307593[/ATTACH] alez piekne inspiracje pesteczko - przepaszam, ale nie wiem czemu umknał mi ten post. Sliczne dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zawsze umykają jak przeskakuje się na nową stronę. Myślę, że nie problem uszyć poduchy jak już krzesełka będą pod ręką. Żeby się nie ślizgały podszyta bym czymś szorstki. Dobrze by zadziałał rzep, tylko ten drugi trzeba by przykleić do krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.03.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a na zwyklega eamsa poduszki nie mozna dac? Bedzie spadac? Lampy mocno kolorowe Można dać, nie będzie spadać. Mam na dwóch sztukach Eamesów poduszki, od spodu sa nakrapiane gumą, nie przesuwają się, nie spadają. Zwykła cienka poduszka też może być, bo krzesła są tak wyprofilowane, że mają zagłębienie dzięki czeku są ultra wygodne i poduszka nie będzie spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 troszke to trwalo z tym wgraniem:rolleyes: musialam jeszcze pomniejszyc zdjecia.. widac roznice miedzy jednym a drugim krzeslem..nawet oparcia sie roznia..(dodaje mini fotki, zebyscie mogly sobie same powiekszyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.03.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Fajne te eamsy tapicerowane - ładne maja oparcia. Widzialam cos podobnego w sklepie w Olsztynie, siediząłam nawet na nim. Przyjemniej niz na plastiku. Tylko cena sporo wyzsza. Ale... ja jestem dobra w czekaniu. Najwyzej nie kupię ich teraz :D Mmeliso a do Norwegii jade za tydzień... moze znajde taki sklep w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ej, spotkajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) Mmeliso a do Norwegii jade za tydzień... moze znajde taki sklep w okolicy? Jezeli blisko Stavanger bedziesz to z mila checia mozemy sie spotkac sklep byl kiedys pod nazwa Living.. teraz nazywa sie Skeidar. Co do cen to taka sama jest za krzesla z tapicerka i bez 999nok, jedynie na metalowych nozkach o 100nok taniej Edytowane 10 Marca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.03.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Będę w Tonsbergu - to chyba kawałek do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 buuu prawie pod Oslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 W podstawówce przeczytałam wszystko o Fritjofie Nansenie i Roaldzie Amundsenie. Norwegia to dla mnie przede wszystkim oni dwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts