Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta lazienka jest malutka i tak nie korzystają z niej 2 osoby jednoczesnie. Druga częśc jest wykorzystywana do połozenia reczników, postawienia kosmetyków etc.

Umywalka z górnej lazienki za to jes 2-osobowa, ma super spływ mimo ze w wygladzie praktycznie płąska.

Ta polecam :)

http://www.lazienkiabc.pl/photo/product/f600x600/Umywalka-podwojna-na-szafke-z-2-otworami-na-baterie-160x48x2-Riho-BRONI-F7BR116048122-50730.jpg

Szociku a co to za model?

Jestem jestem! wróciłam!

Byłam na końcu swiata (Verdens Ende)... alez tam pieknie!!!!

16882_922663684445335_7380163343045540507_n.jpg

Ale wróciłam, jestem i odpowiadam!!!

Juskro umywalka to Riho Broni.

Mmeliso prysznic z jedna szybą jest super! rewelacyjnie sie myje dzieki temu ze nie ma zadnych kątów, zadnych krzywizn.

Ja sobie tez chwalę to ze mam pod nim podłogówke - dzieki temu jak wychodzisz spod prysznica nie ma róznicy temperatur i nie trzęsiesz się z zimna :)

Edytowane przez szocik

Jestem jestem! wróciłam!

Byłam na końcu swiata (Verdens Ende)... alez tam pieknie!!!!

16882_922663684445335_7380163343045540507_n.jpg

0Kakv04gR51-aLaEo5xVybwQGolGagJksPf77S6xoQw=w309-h411-no

Ale wróciłam, jestem i odpowiadam!!!

Juskro umywalka to Riho Broni.

Mmeliso prysznic z jedna szybą jest super! rewelacyjnie sie myje dzieki temu ze nie ma zadnych kątów, zadnych krzywizn.

Ja sobie tez chwalę to ze mam pod nim podłogówke - dzieki temu jak wychodzisz spod prysznica nie ma róznicy temperatur i nie trzęsiesz się z zimna :)

Piękne miejsce, cudne zdjęcia:)

Ahoj:welcome:

zgadnij co do mnie dziś przyjechało :lol2:

obrazy:yes:

na żywo jeszcze ładniejsze, mojemu M. też się podobają, już nie mogę się doczekać aż znajdą swoje miejsce w nowym mieszkaniu:rolleyes:

Uściski:hug:

Super!! :) Pokaż koniecznie dzieła Szocik, nawet oparte o ścianę ;) Jednego się domyślam, ale co do drugiego to umieram z ciekawości :D

Aaa... przypomniało mi sie

Jak byłam w Norwegi to na własne oczy widziałam ścianę nad płyta pomalowana farbą. Czysta - bez kropli tłuszczu.

A kolezanka mało nie gotuje, i smazy czesto...

wiec już wiem ze sie da!

Jak nie da sobie rady Benjamin Moore to w wakacje znajomii przywioza mi farbe z NO! I nie bede kombinowac z płytkami! O!