szocik 16.03.2015 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 w tym tygodnu bedzie jeszcze oswietlnie... wreszcie... po 2 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.03.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Martamarcia - ja ci powiem w sekrecie ze to moje ulubione miejsce w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Szocik, ja też jestem zachwycona Twoimi łazienkami A płytki cerim, po zobaczeniu Twojej realizacji, poleciłam kilku osobom i też są bardzo zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Odkopuje watek z czelusci piekna lazieneczka:yes: jak sie korzysta z kabiny tylko z 1 szyba? bo moja polowka tez tak chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 23.03.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ta lazienka jest malutka i tak nie korzystają z niej 2 osoby jednoczesnie. Druga częśc jest wykorzystywana do połozenia reczników, postawienia kosmetyków etc. Umywalka z górnej lazienki za to jes 2-osobowa, ma super spływ mimo ze w wygladzie praktycznie płąska. Ta polecam http://www.lazienkiabc.pl/photo/product/f600x600/Umywalka-podwojna-na-szafke-z-2-otworami-na-baterie-160x48x2-Riho-BRONI-F7BR116048122-50730.jpg Szociku a co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.03.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 (edytowane) Jestem jestem! wróciłam! Byłam na końcu swiata (Verdens Ende)... alez tam pieknie!!!! Ale wróciłam, jestem i odpowiadam!!! Juskro umywalka to Riho Broni. Mmeliso prysznic z jedna szybą jest super! rewelacyjnie sie myje dzieki temu ze nie ma zadnych kątów, zadnych krzywizn. Ja sobie tez chwalę to ze mam pod nim podłogówke - dzieki temu jak wychodzisz spod prysznica nie ma róznicy temperatur i nie trzęsiesz się z zimna Edytowane 24 Marca 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 moje klimaty teraz powinas zrozumiec, jak ciezko mi jest sie zdecydowac na powrot obecnie tez mam podlogowke pod prysznicem, ale szyby sa otwierane/zamykane , stad pytanie o posiadanie tej jednej...skoro jest ok to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.03.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Piekne te Twoje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 23.03.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Nie dość że masz takie ładne wnętrza a taka śliczna dziewczyna z Ciebie:) dzięki za umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jestem jestem! wróciłam! Byłam na końcu swiata (Verdens Ende)... alez tam pieknie!!!! Ale wróciłam, jestem i odpowiadam!!! Juskro umywalka to Riho Broni. Mmeliso prysznic z jedna szybą jest super! rewelacyjnie sie myje dzieki temu ze nie ma zadnych kątów, zadnych krzywizn. Ja sobie tez chwalę to ze mam pod nim podłogówke - dzieki temu jak wychodzisz spod prysznica nie ma róznicy temperatur i nie trzęsiesz się z zimna Piękne miejsce, cudne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.03.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A gdzie tam ładna - okutałam sie, zebyście mnie nie obejrzały za dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 23.03.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 znasz nas, wszystko wyłapiemy :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 znasz nas, wszystko wyłapiemy :rotfl::rotfl: tylko lupy mi brakuje bo moglabym powiedziec ze przejrzalam juz szocik na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pięknie Pozytywnie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ahoj:welcome: zgadnij co do mnie dziś przyjechało obrazy:yes: na żywo jeszcze ładniejsze, mojemu M. też się podobają, już nie mogę się doczekać aż znajdą swoje miejsce w nowym mieszkaniu:rolleyes: Uściski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.03.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ooo jak szybko! Suuuper! Wczoraj wysyłałam po pracy. Błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ahoj:welcome: zgadnij co do mnie dziś przyjechało obrazy:yes: na żywo jeszcze ładniejsze, mojemu M. też się podobają, już nie mogę się doczekać aż znajdą swoje miejsce w nowym mieszkaniu:rolleyes: Uściski:hug: Super!! Pokaż koniecznie dzieła Szocik, nawet oparte o ścianę Jednego się domyślam, ale co do drugiego to umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ja też...http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/ablage/522/421.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.03.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeden to obraz z licytacji dla dziewczynek, a drugi to obraz niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.03.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Aaa... przypomniało mi sieJak byłam w Norwegi to na własne oczy widziałam ścianę nad płyta pomalowana farbą. Czysta - bez kropli tłuszczu.A kolezanka mało nie gotuje, i smazy czesto...wiec już wiem ze sie da!Jak nie da sobie rady Benjamin Moore to w wakacje znajomii przywioza mi farbe z NO! I nie bede kombinowac z płytkami! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts