Juskra 30.03.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Te persy ze staropolszczyzną to dobre zestawienie, historycznie się zgadza. Japonia też by się dała wkomponować, pojdzie całkiem gdzie indziej. kusisz kusisz kobieto, odkrywasz rąbki tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 jak za zęba to się opłaca \ hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wesołych Radosnych, pełnych Rodzinnego ciepła Świąt http://d.polskatimes.pl/kadry/k/r/1/82/16/551d190086e20_o,size,380x238,q,71,h,876b1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.04.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołego Alleluja:) http://imageshack.com/a/img912/6716/1EWjUz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.04.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/paringskpynt-online_zpshk3q3qql.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.04.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://wallpaperssfree.com/wp-content/uploads/2014/03/happy-easter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.04.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.04.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://m.ocdn.eu/_m/48527edc2ec31a5bf8699e2b4dad152b,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Dziekuję Wam serdecznie za życzenia i dołączam ode mnie stos samych światecznych serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Madzia, zmieniłaś kartkę świąteczną Buziaki :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Spostrzegawcza bestia Zmieniłam bo tekstu widac na poprzedniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 04.04.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Radosnych Świąt pełnych ciepła nadziei i pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Was poswiątecznie i jeszcze raz dziękuje za zyczenia. Powiedzcie mi czy ja matka-polka bez wyobraźźni przestrzennej i z zerowa znajomością roslin, tego co lubia, czego nie lubią, jak wygladaja, jak sie rozrastaja etc... jestem w stanie sama zaprojektowac sobie ogród czy nie mam co sobie głowy zawracać? Siadłam dzis do tego - najpierw ambitnie ze sama spróbuje, ale ja tego nie widzę. Ni w zab! W dodatku sama nie wiem czego chce Wiem tylko ze ma byc prosto, bez udziwnień i ma nie byc przy tym dużo roboty bo nie lubie się w ziemi grzebac. Wiem tez ze chce miec kilka krzaków owocowych bo po dzis dzień uwielbiam porzeczki zrywane u babci prosto z krzaczka... Tyle wiem - o reszcie pojęcia nie mam Myslicie ze dam rade??? A moze bez sensu sa moje zapedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.04.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Po sporej ilości roślin, które padną i błędach typu posadzenie takich, które sprzedawcy opiszą jako bezproblemowe, ............. Tak dasz radę, tylko ile kasy puścisz w powietrze. Chyba, że podejdziesz do tego spokojnie ucząc się o roślinach zanim je kupisz Nie ma ogrodów, w których się nie pracuje, tzw dla leniwych, ale można mieć ogród, gdzie pracy będzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.04.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam się w wątku Mam podobny pomysł na ogród I szczerze mówiąc nie planuję zatrudniać firmy która ten ogród mi zaaranżuje Nie znam się zupełnie, liczę na pomoc mamy, zapalonej ogrodniczki Jaką powierzchnię ma ogród? Prosto i bez udziwnień to znaczy jak? Trawnik i magnolia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2015 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Pestko - ma to byc minimum pracy - moze nie ogrod dla leniwych, ale dla tych co sie nie lubia grzebac w ziemi (pomijam trawnik bo to dopieszcza moj mąż - on to lubi i tego moze byc duzo ) Waniliano witam Cię w swoim watku Prosto tzn trawnik + jakies rosliny, które odgrodza nas troche od swiata bo dzis nasz dom stoi w polu ale za to ... przy bardzo ruchliwej scieżce prowadzącej nad jezioro i co drugi wedrowiec zaglada mi w stanik jak sie chce opalic troche Nie chce szpaleru tujek bo nie lubie, ale na razie nie mam pomysłu zadnego innego czym sie przysłonic. marzą mi sie tez owocowe krzaczki nie chce zawijasów, wywijasów, scieżek, łatek, plamek kamiennych .... juz i tak mam wystarczająco skomplikowanie ułożona kostke Dzialka (bez budynku) - ma jakes 550m - nie jest wielka, ale tez i nie maciupeńka. Musze poczytac o tym troche, na razie kusi mnie oferta jednej z firm lokalnych, ktora zajmuje sie projektowaniem ogrodów - ceny maja dość sensowne a i projekt, ktore maja na stronie mi sie podobaja. Zastanawiam sie jednak czy przy moich - chyba niezbyt wygórowanych oczekiwaniach nie ogarne tego sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.04.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 A zdradzisz ile taki projekt kosztuje?Jeśli nie lubisz tujowych żywopłotów to może jakiś mieszany? Mama polecała mi kiedyś bukowo-jakiśtam...Muszę wrócić do tematu bo czas się obsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts